- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
AMD Power #4991 üzenetére
Engem például zavart, mert nálam egyre többett evett, 10k km-en már 2 litert. Mióta megcsináltattam, azóta nem vettem észre fogyást, és az olaj színén is látszik, hogy nem sötétedik be olyan gyorsan.
Ha meg már szét lett bontva akkor hengerfej síkolás, valamint tömítések, ékszíjak, gyertyák is cserélve lettek. Lehet placebó, de mintha erősebb is lett volna a motor -
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power #4991 üzenetére
Azèrt ha belelendül tud az annyit is enni! Engem tudat alatt zavarna, ha ennè az olajat, mondjuk nem tűnik soknak, de 10 e alatt 4 liter is rengeteg lenne(2500km/1liter), főleg annak függvènyèben, hogy a yaris 280e km-nèl sem evett 1 deci olajat sem 2 olajcsere között! Remèlem az utódja az astra h is ilyen lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged