- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
veterán
válasz
SoulReaver #12051 üzenetére
Tekintve hogy 10* különbségek is vannak stresszkezelo, stresszturo, pszichés nyomást elviselo készségekben, nem meglepő, ha mindenre is akad példa. Szerencsés alkat vagy ezek szerint.
Nekem nem volt probléma manuális váltó használattal, pár durva labikra gorcsot leszámítva, de nem szívesen használok, nem szeretem. Bár alapból nem szeretek vezetni, de sajnos van, hogy muszáj.
(
nőideal egyik kritériuma, hogy szeressen vezetni, ne nekem kelljen már..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Update 06.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged