Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
A Michelin Energysaver az erősen egy fogyasztásra + kopásra/életartalmra összerakott gumi. Én ~-3dlt mértem ki és 9év folyamatos használat =90.000km + csillaggarázs után cseréltem mert oldala berepedezett, kezdett felkeményedni és az nem megengedhető. De kopásra még mindig ok volt
Akinek ezek a dologok prioritás azoknak egy yaris/p2/p3 kaliberű autóra szerintem kitünő vétel. Annál erösebbre Michelintől a Primacy való és mégfeljebb lépve ott a Pilot Sport. De persze yarisra is lehet rakni pilot sportot... GR jött is azzal.hankook, kumho vonal az nálam is felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Amazon Fire TV stick/box
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konteó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest