Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot #25 üzenetére
Köszönöm neked és a többieknek is hathatós segítséget. Sikerült! Elkészült a te PHP megoldásodnak a Harbour-os megfelelője, működik.
A szívást több dolog okozta:
- induláskori 0 PHP ismeret, így a PHP kód értelmezése, ebben sokat segítettél, de volt még mit kutakodni később is (ilyen mélységű matematikai ismeretek sem voltak túlzottan)
- mivel sorról sorra igyekeztem megoldani, ellenőriznem kellett, hogy ne menjek tévútra, ebben nem segítettek az említett megjeleníthető tartományon kívüli karakterek, áttértem az ASCII kódjuk kiiratására, így már sikerült meglátnom, hogy mi a baj
- meg kellett keresnem az összes matematikai/string függvény és oprátor HB-s megfelelőjét, szerencsére majdnem mindnek volt
- PHP 0-tól, Harbour 1-től kezdődő sorozat indítás...
Jó móka volt. -
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot #25 üzenetére
Köszönöm. Nem mondom, hogy nem lesz még kérdésem. Ameddig eljutottam a hex2bin problémámmal, az a bejárati ajtó előtti bejáró eleje...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest