- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Az általad linkelt cikkből ez a kulcsmondat:
"A Windows 2000 és Windows XP/2003 32/64 bites operációs rendszereken futtatható Virtual Disk működtetéséhez telepítenünk kell egy virtuális meghajtót (vd_filedisk.inf), melyet a letöltött -- WinRAR-ral csomagolt -- állomány tartalmaz."Ennek a telepítését pedig úgy tudod megtenni, hogy a "vd_filedisk.inf" fájlra rákattintasz jobb gombbal, az előugró menüből pedig kiválasztod az "Install" (/Telepítés) menüpontot (általában a második menüpont).
"Ez jobban tetszik, mint az, hogy telepítsek új programokat."
Ez ugyanolyan telepítés, mintha az általam ajánlott Virtual CloneDrive-ot telepítenéd, csak kicsit bonyolultabban...
A VCD-ben azt szeretem, hogy egyszerűen csak ráklikkelek kétszer a iso, bin vagy akármilyen fájlra, ami társítva van vele, és máris "mountolta" a virtuális meghajtóba, nem igényel külön kiválasztást. Ezért is ajánlottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A VCD-ben azt szeretem, hogy egyszerűen csak ráklikkelek kétszer a iso, bin vagy akármilyen fájlra, ami társítva van vele, és máris "mountolta" a virtuális meghajtóba, nem igényel külön kiválasztást. Ezért is ajánlottam.