Hirdetés
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- Google Home/Nest
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Az általad linkelt cikkből ez a kulcsmondat:
"A Windows 2000 és Windows XP/2003 32/64 bites operációs rendszereken futtatható Virtual Disk működtetéséhez telepítenünk kell egy virtuális meghajtót (vd_filedisk.inf), melyet a letöltött -- WinRAR-ral csomagolt -- állomány tartalmaz."Ennek a telepítését pedig úgy tudod megtenni, hogy a "vd_filedisk.inf" fájlra rákattintasz jobb gombbal, az előugró menüből pedig kiválasztod az "Install" (/Telepítés) menüpontot (általában a második menüpont).
"Ez jobban tetszik, mint az, hogy telepítsek új programokat."
Ez ugyanolyan telepítés, mintha az általam ajánlott Virtual CloneDrive-ot telepítenéd, csak kicsit bonyolultabban...
A VCD-ben azt szeretem, hogy egyszerűen csak ráklikkelek kétszer a iso, bin vagy akármilyen fájlra, ami társítva van vele, és máris "mountolta" a virtuális meghajtóba, nem igényel külön kiválasztást. Ezért is ajánlottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A VCD-ben azt szeretem, hogy egyszerűen csak ráklikkelek kétszer a iso, bin vagy akármilyen fájlra, ami társítva van vele, és máris "mountolta" a virtuális meghajtóba, nem igényel külön kiválasztást. Ezért is ajánlottam.