- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Billow
csendes tag
válasz garaizs #7123 üzenetére
a gépből jön a hang. Ha nem nyomok meg semmi akkor a toshiba felirat ott marad a képernyőn és semmit nem csinál csak ezt a hangot adja és a képernyőn a toshiba felirat látható. Hibaüzenetet semmit nem ír. Minden gombot próbáltam már és csak az enterre reagál ilyenkor. De arra is többszöri megnyomásra és akkor nagynehezen elidul a windows.
-
Khelben
nagyúr
válasz garaizs #7111 üzenetére
Kipróbáltam, sajnos csak az egyik ment... Pedig biost is frissítettem.
Nem volt egyforma a 2 új ram, egyiken 4, a másikon 8 chip van, külön-külön mennek, de együtt nem és a régi 512-essel is csak az egyik megy együtt. Úgyhogy most marad benne 1,5 Gb és a maradék 1 gb-osat küldöm vissza a boltba. -
-
ABE
őstag
válasz garaizs #4936 üzenetére
Igen, a 3.10-es BIOS 10 fokkal emeli meg a határt, ahol bekapcsol a hűtés. Ha nincs különösebb okod a frissítésre, akkor felesleges az újat felrakni, én csak a hűtésben tapasztaltam változásokat: jobban engedi felmelegedni a procit, viszont ritkábban kapcsol be a venti. Ízlés kérdése, hogy kinek melyik felel meg jobban. Mellesleg van egy Power Saver-es kis trükk, amivel állandó fordulatszámú pörgésre kényszeríthető a ventilátor, így halk is marad, és le is hűti a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz garaizs #2452 üzenetére
Hali!
Nekem a következőket írja ki a legújabb EVEREST az infónál a memória időzítésekre:
@ 266 MHz 5-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-3-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-3-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
Hogy miért van két érték megadva itt is, azt nem tudom, de azt igen, hogy a memória késleltetés tesztjén a sejtésed szerinti 4-4-4-12 értékek jöttek ki.
[ Szerkesztve ]
-
ufonauta
aktív tag
válasz garaizs #1189 üzenetére
Csak FM antennát adnak hozzá. Ezt egy kicsinyt én is nehezményeztem, hisz pont arról van szó, hogy a notit akkor használják az emberek TV nézésre, amikor nem tartózkodnak kábelközelben. (nincsenek otthon) Hisz itthon nem a notin nézem a TV-t.
Szereztem hozzá egy kb. 15 centi hosszú antennát. Telefonnal lefotóztam, csak kicsinyt sötét volt, de azért látszik. Ezzel aránylag jól bejönnek a földi adók főleg, hogy még csak bent a lakásban próbáltam. (panel beton) Lecsavarható róla a kábel, ami ott látszik mellette.
Egy baj van vele, hogy egyedi készítésű és a talpában egy b.szott erős mágnes van. (akié volt az autó tetején használta) Így nem merem a notitáskába rakni a noti mellé.
Amúgy a tuner nagyon frankó. UPC kábelről gyönyörű a képe. Felvételnél realtime DVD-be (8000-es bitrátával) 80%-nyi procit használ.
A távirányítót még nem próbáltam másra használni, de egérként üzemltethető. (rohadtul béna vele egerészni, így nem is használom ezt a funkcióját) -
zolikaDB
veterán
válasz garaizs #1190 üzenetére
Én a következőképp irányítom a notit:
1. Concorde blutooth adapter v 1.2, 100 méteres, Media Markt 2000 Ft
2. patchelt Widcomm driver
3. patchelt Salling Clicker progi
4. Nokia 3650 (ha már úgyis megvan 4 éve, legalább vmi haszna legyen!)
jah, Mediábanvan USB-s TV tuner... Az egyik vége USB, a másik TV-antenna bemenet... 25 súlyos magyar ezresbe kerül... Huhh, az kicsit sok lenne érte...
AKkor már inkább PCMCIA-os... Abból ki milyet használ? Melyik a legjobb ár/érték arányú?
És ugye annak nincs saját antennája?
[Szerkesztve] -
ABE
őstag
link: http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_digitvtuner_hybridcardbus.asp?show=2
Elvileg annyiban tud többet, hogy képes a digitális tv adások vételére. Jelenleg Bp.-n és környékén érhető el az m1, m2, Duna, Duna2 kísérleti adása, de ha szerencsénk van, nemsokára a szolgáltatók átállnak digitális szórásra. Egyébként a kártyához egy kis arasznyi antenna jár, amivel tökéletesen fogható az adás. Ha műholdas szolgáltatód van, ami esetleg digitális jelet küld, meg lehet nézni, a beltéri egység tud-e digit. jelet kiküldeni. Elvileg már így is érezheted az előnyöket.
Én 20.000-ért vettem a kártyát, ennyiért van benne FM, TXT, digitális tévé és rádióadások vétele, sztereo, jár hozzá távirányító és két antenna (rádióhoz és digit. tévéhez). -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest