Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wody21

tag

válasz mr_ricsi #9056 üzenetére

Nem lőttek. Azért van alsó fedél, és azért nincs rajta garancia-matrica. Ez jó hír.

Hibernálás alatt nem fogyaszt áramot a noti, vagyis mindegy, hogy akku és áram nélkül pihen.
    Tisztázni kellene, hogy nem "alvó" mód volt-e esetleg, vagy nem a gép az, ami nem indul, hanem a windows?

Első kérdésem: Automatikusan mit csinál a windows (7), amikor lehajtájk a noti tetejét? Alvó módba kapcsol? Rosszul írtam, helyesen így hangzik: "Hibernált/alvó módba volt kapcsolva (le volt hajtva a teteje), ki lett nyitva, majd ismét lehajtva - vissza megint alvóba, de nem lett megvárva az egész procedúra, még a befejezés előtt kihúzták a tápkábelt. (akku nem volt benne...)"
    Elsőként Disk read error occured -et írt, majd miután próbáltam volna bootolni pdriveról (win újratelepítés érdekében) - nem lehetett a hdd-re telepíteni. Most a Biosban látni hogy csarlakoztatva van a Hitachi hdd, de már nem képes indítani a windows. Kivettem a hdd-t, rákötöttem a saját gépemre, és ott felismerte az eszközkezelő, a lemezkezelésnél nem inicializált meghajtóként jelenik meg, és amikor inicializálná, akkor Adathiba (CRC)-t dob ki... Ennek a hdd-nek lőttek, vagy még elképzelhető, hogy menthető? (rajta lévő adatok pótolhatók)
    Köszi a segítséget. w21.

Új hozzászólás Aktív témák