Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Pár szó az L500-14z-ről.Szerintem jó anyagokból van, nem recseg, stb. És nem bánom, hogy nem fekete belül. Képeken nem tetszett annyira, élőben jobb. Billentyűzet kiosztás megszokást igényel, de stabil, nem hullámzik.Viszont egy nagy hibája szerintem, hogy nagyon gyenge a kamerája. Legalábbis a régi Acer-eméhez képest nagyon rossz a képe.
Először Xp-vel próbálkoztam. Fel is ment simán, de a driverekkel nem boldogultam. A toshiba support-on nincs ugyan Xp driver a géphez, de innen -onnan össze lehet vadászni, de nem minden eszközhöz. Pl. display driver- t találtam, de semmi pénzért nem ment fel rá. Ja, meg az utólag beletett 2GB rammal együtt a 4GB ramot csak 3GB-nak ismerte fel.
Így ezek után felraktam egy Vistát. Amiből csak 32bit-es volt kéznél. Vistához minden driver van amúgy.
De végül egy 64bit-es W7 mellett döntöttem W7 szinte mindent felsimert. Amúgy meg a Vista driverei tökéletesek hozzá. 5,1-es élményindexet adott rá a W7. Ez annyira nem rossz szerintem.
Ha valakinek valamiben tudok segíteni L500-14z ügyben, csak szóljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest