Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
üdv
az hogy lehet hogy sd kártyáról szerettem volna visszaállitani formázás után az mp4 videókat, két program is visszahozta látszólag(méretre és darabszámra kb azok amik eredetileg voltak) de egyik program MOV kiterjesztésű fájlokként hozta őket vissza, a másik pedig SWF fájlokként.
(Recuva,és Euseus progikkal sikerült, get data back és disk drill pro semmit nem hozott vissza)
egyiket sem tudom lejátszani megnyitni.(Movot quicktime playerrel sem ment)próbáltam átnevezni őket mp4-re akkor sem.
próbáltam több fajta videó konvertáló progiba betölteni őket hátha át lehet konvertálni de az sem járt sikerrel.ez akkor most mi lehet? mert mondom méretre az mint az erdereti de ha az akkor miért lett más a kiterjesztés és miért nem tudom lejátszani? lehet hogy a headerren kellene valamit helyrehozni és akkor menne?
én ilyesmire tippelek..de nem értek ennél többet hozzá
ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest