- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Forrmell.enn
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Hihetetlen, hogy ez a játék hogy elpukkant a semmibe. Talán az egyeletlen olyan játék ahol komolyan mondom vártam a fizetős DLC-ket (ésszerű ár/tartalom aránnyal persze).
Ehelyett megcsinálták a Workshop-ot és maguknak építik/szépítik a tartalmat a játékosok.
(Mondjuk ez igaz például a Skyrimra is, de azért a két játékot ne hasonlítsuk már össze
)
-
Kareszovics
addikt
válasz
Stockbauer79 #522 üzenetére
Ránéztem én is, de nem igazán láttam én sem élő magyarításra való utalást.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Tolja még valaki ezt a nagyszerű játékot?
Én ~ 250 óra játék után kicsit "kiégtem". Leszámítva a Workshop-ot nem akar jönni hivatalos "tartalom", pedig még fizetnék is érte.
Egyszer még lehet nekimegyek Elite-nek, még csak Veteran-on toltam csak (mondjuk azt elsőre
).
-
Kareszovics
addikt
Végre történt egy kis frissítés: Steam Workshop Support.
Külön kiemelném hivatalos mod-ként a Respec Potion-t, ami a hozzászólások elolvasása után úgy tűnik nem zavarja be a meglevő mentéseket. Nem kicsit hiányzott azért szerintem. Mondjuk azt nem tudom, hogy a mod-okkal kapcsolatos Achi-kat ezzel párhuzamosan javították-e; majd este ránézek.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni Tőletek, hogy akinek van 10 milla pénze és csak addig a pár pillanatig, amíg az Achit megadja odaadná és természetesen hajlandó megbízni bennem, akkor akár itt, akár privátban keressen már meg kapcsolatfelvétel céljából.
Előre is köszönöm!
-
Kareszovics
addikt
Tegnap bementünk egy level 105-ös Mapworks-be, úgyhogy én 68, "kolléga" 70-es. Kitoltuk, de az összes pénzt "elhaltuk", illetve a Boss fight cca 20 perc kelés-fekvés volt.
Mondjuk a damage az rendben volt, kaptunk egy 200% All Damage perket, az Armorral volt gond.
-
Kareszovics
addikt
válasz
lostprophet #338 üzenetére
Mi 4-et magunktól megtaláltunk, meg se nézem, amit linkeltél, valahogy kihozzuk.
-
Kareszovics
addikt
Van egy külön csajszi pl. Act III-ban aki 5-7 darab motyót árul, abból kettő például folyamatosan set item (Exorcist, illetve Dwarvenking Set). A zsákbamacskás is szuper, ott folyamatosan "junikk" (
) gyűrűre szoktam vadászni.
Még nem toltuk ki, de mint fentebb írtam az Act III 60-70%-ig már teljesítve van. Most 46-ik szintű vagyok, mindent felfedeztünk, fullra térképeztünk, két térképet még újra is csináltunk, mert "eltűnt".
Szerintem a New Game + olyan lehet, mint a Darksiders 2-ben, tehát tök elölről tudod kezdeni a holmiaiddal együtt, csak éppen a szintedhez állítva, máshogy hogy lenne értelem a lvl 100-at kihúzni.
-
Kareszovics
addikt
Ma a 7 darasbos Dwarking Setből sikerült hatot kiguberálni, mondjuk 5-öt a kerskedőnél vettem potom 40k körüli összegből; egy item pedig kvesztből jött. Remélem holnap vagy kidobja, vagy vásárolható lesz.
-
-
Kareszovics
addikt
válasz
..|.. (*_*) #251 üzenetére
Szerén véleményem szerint a Gem Upgrade-nek jelen pillanatban semmi értelme, tök haszontalan kék gem-eket lehet belőle kavarni. A kék gem-ekből meg még egyszer nem sikerült használható unique gemet kapni.
Arra meg még em jöttem rá, hogy milyen kombináció kell ahhoz, hogy úgy működjön, mint régen (lehet meg is szűnt az a rendszer).
-
Kareszovics
addikt
Barátommal lekdztük tolni ma végre multiban. Egyszerűen fenomenális.
Centiről centire járjuk be a térképeket. Nagyon élvezetesek a küldetések, illetve a helyszínek.
Nem gondoltam volna, hog az első rész után ekkorát tud fejlődni ez a játék.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Speeedfire #151 üzenetére
Ha két darab egykezes fegyvert használsz, akkor a magasabb DPS fegyvert számítja; kétkezessel értelemszerűen akkor van értelme menni, ha a kétkezes fegyverhasználatra vonatkozó passzív skillt húzod.
-
Kareszovics
addikt
Totál lehalt az egész... multiban akartuk kezdeni, egyszerűen nem műxik nálunk.
-
Kareszovics
addikt
válasz
czundermák #64 üzenetére
Én most csinálom kb nyolcadjára. A 100-ik "mélységi szintre" hajtok. Elég uncsi na.
-
Kareszovics
addikt
válasz
FehérHolló #62 üzenetére
Én most csak a sima "kampány" szintekről beszélek. Ott (szerintem) csak 35 szint volt. Mondjuk ehhez hozzáadhatjuk a Hatch kveszteket is, de emlékeim szerint azzal is csak valahol 40-43 szint körül vagyunk.
Karakterszint tudom, hogy 100, mert megléptem, illetve Shadow Vault-ba szerintem megvan a 100 pályaszint is (van olyan Achi is).
-
Kareszovics
addikt
válasz
czundermák #58 üzenetére
Elite-Hardcore... persze.
Én múltkor úgy beszopt@m, azóta HC közelébe se megyek. Az első Torchlight-ba kezdtem egy HC Hard-ot... a 33-ik szinten haltam a 35 szintből...
-
Kareszovics
addikt
Most néztem rá a Torchlight 2 hivatalos oldalára. Tényleg még mindig nincs hivatalos megjelenési dátum, vagy én vagyok béna? Steam-en meg annyi van, hogy Summer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest