Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topic
- Mini PC
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a fő bajom nekem az volt, hogy mindenképp szerettem volna 5GHz-es WiFi-t, és gyorsabb NAT-olásra képes eszközt. Na de Tomato képes routerből milyet? A Linksys-ben nem nagyon bízom mióta a CISCO helyett a Belkin áll mögöttük, Netgear sosem volt a szívem csücske, szóval miután végiggondoltam a sort, megint csak maradt az ASUS. Az RT-AC68U nekem irreálisan drága, de tavaly az év első felében amikor cserélni akartam, az RT-AC66U B1 is súrolta a 40k-t, nekem az sem ért annyit. Ráadásul akkor ezekre még Tomato sem volt. A Xiaomi Mi R3G-vel meg már régen kacérkodtam, és még sikerült szerezni eBay-ről az utolsó darabok közül egyet, így az RT-N18U-t eladva kb. ~4k-ból lecseréltem a routert egy dual band-es ac-s, 880MHz-es 2 mag / 2 szál MediaTek SoC-os, 256MB RAM-os vasra. Ha RT-AC66U B1-re cseréltem volna, az 25-28k-ba fájt volna. Nekem van rajta USB HDD is, szóval az USB sebesség sem volt mindegy, de a MediaTek NAT témában is sokkal jobban teljesít, így 10+ év Tomato után szakítottam a hagyománnyal. Sosem volt bajom egyik Tomato-s eszközömmel se, de úgy éreztem számomra most zsákutca lett az a vonal, és nem tudtam volna úgy tovább lépni, ahogy szerettem volna. A Padavan pedig elég sok dologban hasonlít a Tomato-ra, így nem volt nehéz az átállás sem.
szerk.:
Ja, és tavaly ősszel még a kupon őrültben sikerült venni az Alza-ban egy ASUS RT-AC57U-t is 11k-ért, szóval most van még egy Padavan-os routerem, amin csak tesztelgetem az fw-ket, de így a kettő sem került annyiba, mint egy nagyobb BroadCom-os ASUS-ra váltás került volna.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Jogász topic
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gran Turismo
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest