-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sracok! Tudtok ajanlani aktiv, magyar Twitch csatornat, ami jo hangulatu, csapatban PvP-s, DZ-ben rógozós?
Regebben (egy eve is mar) Cucu csatornajan jokat szorakoztam, de mara nagyon sokatn otthagytak a jatekot es nemigazan talalok vidam hangulatu streamet.Koszi elore is a tippeket!
-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38227 üzenetére
Jabazz, tenyleg, ingyenes hetvege... el is felejtettem! (ahhoz kepest egesz kevesen voltak ma LS-en...).
-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23154 üzenetére
"4-es rugó banda csak egy lőtt folyton" Ebben ugye van valami modszer(?), ami alapjan hatekony lesz a csapat (1 lo folyamatosan, a tobbi hatterben valamilyen supportot ad) es mintha olvastam is volna rola korabban, csak mar nem emlekszem (mar ha egyaltalan nem csalokrol beszelunk - ugy egyszeru a keplet).
-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22742 üzenetére
Igen, mobokra (is). Igazából, ez a szám még a földalatti lőtérről van, amikor teszteltem, hogy mit tud.
... de PvP-re is kevés így (szerintem). -
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22729 üzenetére
Hat ez az! Nekem is osszejott egy DE szett ... es bevallom, mar nem is tudom mivel lottem, talan first wave M1A, critelt is szepen (pulse nelkul megvolt a 128ezer/loves), de nem talaltam eleg hatekonynak (vagy csak en benaztam). Parszor nekimentem direkt egy csoportnak, de volt, hogy 1vs1 is kiprobaltam ... tobb loves is kellett vagy eleg sem volt es en fekudtem.
Szoval, ezert kerdeztem, hogy vajon tenyleg ossze lehet-e rakni egy izmos, hatekony PvP szettet ebbol a DedEye-bol... -
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22723 üzenetére
Hm, csak kivancsisagbol: melyik fegyoval, mennyit kritel a 4 deadeye-jal a karaktered? Probalkoztam vele, de elso blikkre, nekem nem jott igazan be...
-
axlfsi
veterán
Ahogy mondod, az csak egy ajanlas
Felsobb szinteken mar sokkal tobb mindentol fugg a jatek kimenetele. Nezd csak meg pl. mint ajanl UG heoric mode-ban; ha nincs osszhangban a csapat es/vagy a szettjeim, kenhetem a hajamra, az amugy 300 dps-t, 400 szivossagot es a 255GS-t, esek zsinorban, mint a napos csibe
Szoval, eleinte meg talan erdemes figyelni az ajanlast, de kesobb mar sokkal tobb minden szamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest