Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- SSD kibeszélő
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
kraven54
üzenetére
A division closed beta-t végigtoltam és kb minden fellelhető infót megnéztem / elolvastam. A Watch dogs óta 2 dolgot rendeltem elő. Witcher 3 és ez. A W3 nagyon bejött és rossz ez sem lesz.
A 'nincsenek elvárásaid' szerintem kicsit erős lett

Inkább úgy mondanám, hogy nincsenek irreálisan magasan az elvárásaim.Egyébként olyan dolgokra is vetemedek néha, hogy ismeretlen étteremben egyek egy ismeretlen fogást vagy új helyre menjek nyaralni. És megesik, hogy putri a kiszolgálás, nem ízlik az étel és nem jó a szállás. De az átlag még mindig pozitív. Uff

-
duvi
nagyúr
válasz
kraven54
üzenetére
"Csak egyszer történne meg az, hogy kijön egy agyon hype-olt játék (kevés tartalommal) és senki nem venné"
- Nemrég jelent meg a Heroes VII. Pont ez történt vele. A megjelenés után egyből elkezdett zuhanni az ára és még így se nagyon tudják eladni. Itt kaptunk egy open bétát (ami manapság már nem divat), ami sokaknak segített a döntésben. Enélkül tényleg félrevezető lett volna az E3-as bemutató. Így viszont korrekt üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest