Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
insidious_
üzenetére
Pont emiatt sztem megint lesz (sírás) hosszabbítás a GE-n,mert elmennek az anyukájuk szomszédjába.

Akkor áll le a szerver amikor tudnád farmolni (GE alatt) azt amire pont ők kényszerítenek rá.

Igen tragédia,mert én is játszottam volna és amikor befejezhettem volna még időben a küldit akkor 3 perccel előtte kib@szott mindenkit.
Tök jó,hogy kirakják a visszaszámlálót.
Egyébként az 5 napos re-geddel kinek vagy az al/és/vagy a sokadik reg-je ?

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR4 ram
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő