Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Köszönöm.
Pont ezen gondolkodtam, hogy csinálok egy hibrid exotic/arany szettet a Legendarykra a Taktikus helyett ez a taktikázás
nem az én világom, bár a szett amúgy tetszik.s4hu|SyD^:
A deadeyet hagytam a második alton és ott is marad, ez a pötyögtetéses lövöldözés nekem sem jött be, igaz az MDR-el is pötyögtetek, de az más.Frontline van nekem is egy, de csak Stolen Signalra akarom.
Ha valaki hétvégén az esti órákban kedvet érezne a Stolen Signalra szívesen csatlakoznék.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem az én világom, bár a szett amúgy tetszik.