Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az egyik adottság nem kavarhat be?
Az amelyik 10 másodpercen át fedezékbe bújva, ad x% stabilitást(most hirtelen nem tudom mennyit ad)....persze csak ha használva is van, az az adottság..Ha baromságot irtam, akkor bocs..

-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tegnap mikor számolgattad én is kiszámoltam, először maradt rajta ha jól emélkszem egy 2%-os stabilitás és így 13%-ot adott hozzá. Amint kicseréltem másikra amin nem volt, már meglett a 15%. Szóval ott vagy valami talent kever be vagy egy másik módosító miatt bugosan számol.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
nem stabilitásra inkább pontosságra értve
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
[link]
iitt azt látod, ahogy secondary famas által biztosított bónuszból megmarad majdnem 10%. az ak alapsebzése 25.8k, amihez hozzájön még +2508 bónuszként. úgy, hogy csőszájféken és cső alá szerelt segédmarkolaton is van stab.tehát a #1.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest