- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát bízom benne, hogy rájönnek (lehetőleg hamarabb mint arra, hogy eléggé idióta húzás volt mindenkit 161 gs felett összerakni), hogy 200 felett is kéne még legalább 1 vagy 2 bracket mert akikkel tegnap is kergetőztünk 210-220+ gs-el rohangáltak szinte lelőhetetlenek voltak amikor aktív volt a survival linkjük (legalábbis én szinte meg se tudtam karcolni őket miközben ők meg röhögve lelőttek).
-
[hun] warhea
tag
dehogy teleport hack, wg-tol indulok nyugatra, nagyjabol egymas mellett van az osszes egyvonalban. es legyszi "ne sertegess"
Igen, egyertelmuen dz is kecsegteto, de amikor hulla vagyok, es egyedul ez tokeletes modja annak, hogy meg egy utolso loketet adjak a jateknak mielott nyugovora terek
Azt is tedd hozza a 3x9 sargahoz hogy:
- ha fent vannak a bossok
- ha fent vannak a ladak
- ha nincs cheater
- ha nincs ha -
[hun] warhea
tag
3x fel orabol ennyi matit hoztal ki mati futasbol?
13-15 perc alatt cc 25 lada helyet jarok be. a legtobb helyen 3 lada amiben joesetben 3 mati van de van amikor csak 2, szoval szamoljunk 2vel. 15/3x2x25
majd ha maxolni akarja az ember valt instat es a 2 oras penaltyt sem kell levarnia
(ez nem glitch, ez jatekmechanika)
mindekozben nem lonek ki. dzbol akkor szamolhatsz csak, ha kozben nem raknak pepesre a hackerek
hozzateszem, hogy ez unalmas, monoton jatekmenet a dz sokkal minosegibb gameplayt kinal. -
Hunner
senior tag
Nem elvitatva Demmer és a töbiek érdemeit meg a legit killjeinek a számát, de én pl nem mennék velük Challenge módra, mert az egész egy ortó 4napos glitch maratonból indult. Ilyen emberekkel meg nem szívesen játszom, akkor sem, ha aktuálisan épp normálisan játszanak... De ez csak én vagyok.
-
[hun] warhea
tag
borzalmas amikor rad tuzel az osszes ellenseg
fedezekben a kutyat nem erdekli, hanyan tuzelnek rad. sokkal jobban jarsz a pontossaggal vagy stabilitassal, mint a nehezebb eszlelhetoseggel. elobb utobb ugy is bepullolod oket azert, hogy lelodd, akkor meg nem mindegy?
es a pontossag/stabilitassal eredmenyesebb vagy mint a nehezebb eszlelhetoseggel. sajnos ez utobbi useless teljesen. dmr-en tudom elkepzelni.
-
bunfi
őstag
Kitesztelték redditen, kiteszteltem én is. Elhanyagolható a jelentősége, éppúgy nem működik mint a Loud Vent Brake.
(#13716) Snip3r_HUN: Mindkettőn mint 2. major ability lehet Crit Chance (6,5 - 8%) vagy Crit Damage (31 - 38%) is a stability vagy accuracy mellé. Szóval érdemes lenne lecserélni, amint találsz olyat.
(#13718) sith7: Majd írd meg légyszi, hogy ti mit tapasztatatok, ha esetleg nekimentek. Köszi.
-
-
bunfi
őstag
Nem hiszem. Nem tudnak vele mit kezdeni, mint ahogy a csalókkal sem. De én már csak nevetek magamon. Megfogadtam a The Crew után, hogy soha többet nem veszek ubisoft játékot. Hát mégis megtettem, innentől ez a megérdemlem kategória.
szerk: vagy ugyanazt csinálják, mint a Midasszal, kiveszik a talentet. Sokan mondták már nekik, hogy túl sok a fegyvertalent, meg sok a szar köztük
-
Hunner
senior tag
Van olyan, akinek nem 12-én tűnt el a karaktere, hanem vígan játszott vele az új patchben, kilogolt majd belogolás után nem volt sehol semmi...Azért ott lehetett kis-nagy-óriás progress is. Kockaságtól/szerencsétől függően.
Mindenesetre engem megnyugtat legalább az a tudat, hogy kiderült ha gáz lenne, legalább létezik mentés a karakteremről...Ubinál nem voltam benne biztos...
-
-
pzstm
titán
ez egy open world, online, RPG játék...geareken, statokon, saját karaktered/karaktereid finomhangolásán van a hangsúly...(no meg a majdani end gameken)
Ha csak arra vársz, arra akarsz ráfeküdni amit jrsz, akkor most lépj ki a játékból, mert később még nagyobb csalódás lesz Neked
-
JanOSX
csendes tag
Na jól van akkor játszol még
, mert az utóbbi pár napban nem láttalak. Tegnap sajnos nem tudtam menni. Viszont tegnapelőtt demmerékkel nagyon megszívtuk, tele volt rogue-al az egész dz, szerintem egy 20-perc/fél óra után ki is jöttünk, mert csak eszetlen gyilkolászás ment.
-
Vector talentjeit sikerult aktivizalni.
Ak viszont ilyen vicces 2400as hp-t ker. Vagy ami megviccesebb, 2200 feletti elektronikat. Es husdaralo vagyok, only dps, igy azert izgalmas osszehozni ezeket xDVector jo fegyver, kozelre amilyen darat leveg egy +102.5%-os tarral, kegyetlen...
Raktam az ak-ba ilyen tarat, meg visszafogtam a visszarugasat, igy messzire is egesz jo daralni, ahova a vector nem er el.Sracok, lenne egy kerdesem : mikor kraftolok, van arra esely, hogy slotos cuccok keszitsek? Bar szinte mindegy az esely, mert 5 ora bullet king farm utan sem dobott semmi goldot ( 200% gyujtogetes ), masnak meg orankent 2ot... Csak ha van, ne feleslegesen nyomjam a nyersanyagot.
-
.LnB
titán
Azoktól két videót láttam. Elég is volt örökre. Azok annyira hülye gyerekek, hogy mire rájönnek, hogy azok. Akkor észbe is kapnak szerintem, hogy nem kéne ezt az egész vlogger dolgot csinálniuk.
Visszatérve ehhez a The Otherworld videóhoz. Most néztem tovább. 19.percre már nevetséges amit a bill kiosztással leművel. Szenved mint pata a napon basszus mert a gránát neki Q-ra kell. És nem tudja mit hova configoljon be. De ott van a kezébe a Mars Gaming MM5 (ki a picsa vesz ilyen egeret?!) ami egy 13! gombos
fosegér, és eszébe se jutna egy két dolgot arra bindelni...Azt meg csak megjegyzem így közérdekű tanácsként, hogy kis sens-zel játszunk lövöldözős játékot. Mindig. Mert értelmesen célozni csak úgy lehet. Akkor is ha te a nagy sens-hez vagy szokva akkor is. Ez a pörögsz/forogsz egy kis egérmozdítástól nem játszik...
Na befejeztem, nem fogom elemezgetni a videót tovább...
(#8866) orichalcos Igen a MGS szériáért nagyon nagy respect nekik! Lehet ezért nézem őket. Bár abba bele se merek gondolni mennyi idő volt ezzel a tudással végigjátszani az összes részt!
-
lofagi
addikt
Ebben a játékban szerintem nincs olyan,hogy végzel. Össze tudod szedni a dokumentumokat és a hasonló dolgokat, de napi küldetések vannak, amikkel jobb és jobb cuccokat szerzel. A karakter fejlesztése nem áll meg lvl30on. Na és az igazi DZ élmény is lvl30on kezdődik szerintem. Szóval szerintem az, hogy valaki lvl30 az még egy könnyen teljesíthető dolog.
-
-
warcat
veterán
Helyesen tippeltem,hogy kb. 30 óra.Aki nem keresgéli külön az összes intelt,az meglépi a harmincat valahol 25h után majd a maradék rámegy a sztori befejezésére.
Végül hozza a mostani megjelenések szintjét, legalább a pesszimista változat nem jött be.
A következő napokban meg kiderül majd,mennyire lesz tartós a Dark Zone és a gearelődés. -
oriic
HÁZIGAZDA
30 óra fölöttiek. Te jó ég.
Én meló mellett 23-nál vagyok egyelőre. Most a 4 napos hétvégén beletolok még egyszer ennyit szerintem, jövő hétvégéig meg úgyis csak a napi, heti küldit csinálom majd. Jövő héttől meg ugye nálam már Quantum Break jön.
Sárga fegyvereket hányas szinttől dobálja amúgy?
-
JanOSX
csendes tag
Szia Norti!
Én is nyugis tempóban haladok, de a nagy missziókat szerintem is érdemes koop-ban nyomni. Felvettelek és a "nyugdíjas pajtásokat"
is uplay-en. Uplay: molnarjanesz Discord: Janesz
Szívesen csatlakoznék én is hozzátok. Hatos szintű vagyok, kb a zárt beta missziókat vittem végig de nem mind. Este tervezem a Subway Morgue meg még pár misszió teljesítését.
Van nekem is mikrofonom, de sajna nem túl jó.
Janesz
-
Ez olyan dolog, hogyha valaki kereszttűzbe fut, akkor nem az a hibás aki lelőtte, hanem aki belefutott. Itt mégis azt büntetik. Persze megoldható, hogy akkor inkább mindenki le kell gyalulni a fenébe, had hulljon a férgese.
Az RPG részt remélem csak amolyan ironikus poénnak szántad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- LED világítás a lakásban
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- XPRO Wood fa laptop állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest