Hirdetés
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Azért csak óvatosan, ezt meg is kell mind csinálni + jön mellette a fizetős első tartalom valamit kell fakítnai.
Megnéztem a "forrás" korábbi patch-el kapcsolatos írását ott a többség úgy lett.
240+ DZ az érdekes, de ott is az lesz mint amikor bejött az 1.2-vel a 200+.
Mindegy én az Undergrundot várom és azzal elleszek. -
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Nincs napi

-
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Nekem johetne ilyen

Bar nem a dps huszarra aggatnam, az tuti xD -
ForRedGlory
félisten
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Gyere

-
ßrainiac
addikt
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Megyek, akkor mennyit engedsz a vga-bol?

-
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Fentvagy

-
marquuard
veterán
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Én is kihasználnám a glitcheket, ha az időmből kitelne. Itt van ez a mobile cover-es bug, megvolt rá a lehetőségük kijavítani, most a Falcon Lost ugyanezzel a módszerrel kihasználható, hát vessenek magukra.
-
.LnB
titán
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Szerintem cheat-ért jár a büntetés. És a glitch nem cheat. A glitch a fejlesztők hibája. És nehogy már az ő hibájuk miatt büntessenek másokat. Ha én elhagyok egy 20ezrest, és azt más megtalálja akkor nem ő a hülye mert összeszedte, hanem én mert nem figyeltem kellően arra, hogy ne veszítsem el.
Ezt minden játék esetében tartom. Sőt a speedrun-ok szinte mindig glitch-ek kihasználására épülnek.
De ott van a quake játékokban (és azok motorjában) előidézhető bunnyhoop ugrálás is. Az is egy hiba miatt maradt meg, a fejlesztők nem is tudtak róla, és nem is változtattak rajta. [link] [link] Vagy ott a másik példa a tixo-zás is cs-ben: [link] ezt tiltották is, és ki is írtották. Szinte hangtalanul lehetett közlekedni, és a hitbox csúszás miatt lelőni se volt egyszerű senkit.
Vagy a Cod játékokban, hogy egy bizonyos fps-en gyorsabban futottál, más fps értékeken nem volt lépés hang...Sok sok ilyen van.(#12633) vendingo
A recept a háziorvosnál, de amúgy a Gyöngy patikákban! [link]
A főbázison.
-
Garsza
veterán
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Ugye ezt te sem gondolod komalyan. Ők hibáznak és mást büntessenek mert kihasználja a hibájukat? Meg még is, hogyan járjanak utána hogy ki használta a glichet?
-
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Fellepnek. Javitani fogjak.
Addig meg ha akarod kihasznalod, ha nem nem.
-
Garsza
veterán
válasz
Hzoltan969
üzenetére
éjfél után mehet. Garsza néven keress ha jó az az időpont.
-
oXyg3n
tag
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Mehet, vegyél fel.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest