Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
válasz
Hunner
üzenetére
Ezt nem tudtam
En is probalom kerulni a glitcher gameplayt mindamellett, hogy ki szoktam oket egyszer (igen, maximum egyszer) probalni viszont nem azert, hogy mindenfele javakat szerezzek, pusztan mint hivatasos fejleszto erdekelnek a hibak. Igy jartam multkor is amikor beinveltek, hogy megy a DZ glitcheles, de konkretan tobb xp-t es penzt szedsz ossze normal jatekmenettel mint a fal mogott egymast lovoldozve/elesztve. aztan le is szedte a tarsasagot egy csalo brigad (vicces volt latni a glitcher vs cheater dolgot).Ezt megosztom itt, most kuldtek be valamelyik facebookos csoportban:
"Amikor DZ-ben tele vagy jo cuccokkal es nem szeretned, hogy lelojenek"
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Dell PowerSwitch N1548P (BWLVNK2)- Switch - Piaci ár alatt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
En is probalom kerulni a glitcher gameplayt mindamellett, hogy ki szoktam oket egyszer (igen, maximum egyszer) probalni viszont nem azert, hogy mindenfele javakat szerezzek, pusztan mint hivatasos fejleszto erdekelnek a hibak. Igy jartam multkor is amikor beinveltek, hogy megy a DZ glitcheles, de konkretan tobb xp-t es penzt szedsz ossze normal jatekmenettel mint a fal mogott egymast lovoldozve/elesztve. aztan le is szedte a tarsasagot egy csalo brigad (vicces volt latni a glitcher vs cheater dolgot).