- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #8164 üzenetére
Én is az "inkább nem veszem meg" tábort erősítettem, de most, a megjelenés után úgy látom, hogy ha az Ubi megfelelő minőségű folyamatos updatet ad a játéknak egy éven át, akkor teljesen korrekt produktumot tettek le az asztalra (és elvileg lesz season 2 is, mielőtt új rész jön, ha jól rémlenek az infó morzsák). Szerintem bolondok lennének elszúrni, végre sikerült nekik egy olyan új címmel kirukkolniuk, ami masszív sikert hozott, és nincs vele hatalmas gond, nem úgy, mint az eddigi próbálkozásaikkal. Vannak gondok, bajok, de sajnos ez manapság már mindegyik játékra igaz, nagy gáz nincs, ez a fontos.
Szóval összességében szerintem megéri a pénzét, nem kell szétajnározni, de jó játék lett, és hatalmas potenciál van benne, ha az SP tartalma nem lesz lufi, akkor bátran ajánlott vétel, mert egyedül a fő missziók száma lett egy kicsit elszabva (a DZ sokakat hidegen hagy, de szerintem ment közben észreveszik a készítők is, hogy ezt coop játékként kedvelik sokan)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest