Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- XMLTV EPG letöltő progi
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Ez akkor vmi kiegészítő lehet amit a fegyverhez lehet berakni. (?)
De 14-es szinten lehet ilyen?A fekete zónás szintje 16-os volt a kisgyereknek.
Gyújtógránátot mindig talált vmelyik utcai táskában -gondolom-,mert rámentem legalább 6-8-szor,mindig így indított.Rámdobta időm sem volt elugrani majd lőtt.
Persze legutoljára leszedtem,embervadász volt már -miattam...- és tudtam,hogy gyógyítója már nem lehet neki.Nagyon sokáig üldöztem és a végén leszedtem majd ráhugyoztam a fejére.
Szóval 16-os szintűként nem hiszem,hogy egy ilyen 34-es szintű akármivel tudott volna szaladgálni..
De iszonyat jól játszott.100%,hogy kivülről-belülről ismerte a játékot.Amikor üldöztem is tudta,hogy merre megy.Olyan épületeken ment keresztül -én meg utána..- amiket nem is tudtam,hogy át lehet menni.
Ja,és nem csalt,ps4-en szerencsére nincsenek olyanok amiket írtok. (Már rég abbahagytam volna az egészet..vagy vettem volna inkább egy ps4-et 50e körül. ;-)) Szép,normális,elfogadható a grafika,stb. :-) )
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest