-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyomorHD
tag
Játéknak lesz amugy storyja? Cselekmény szál vagy valami? Esetleg elején kis felvezetés és aztán boom, van 100 pontja a pályának ahol random lehet malackodni az AI ellen? Lehet tudni valamit ezekről?
-
namenyicsavo
tag
válasz
vegitossj7 #1491 üzenetére
Úgy értettem, hogy kereskedelmi forgalomban (előrendelői ajándék), csak paramedic, és FireFighters-el találkoztam
-
vegitossj7
addikt
válasz
namenyicsavo #1490 üzenetére
Hogyne találkoztál volna, neked is megvan.
-
namenyicsavo
tag
válasz
Csabee86 #1489 üzenetére
Paramedic, (konzolvilág)
Police, Hunter dlc-vel személy szerint nem találkoztam
-
Csabee86
senior tag
POLICE DLC-t honnan tudnék olcsón szerezni (esetleg adnak valahol előrendelői ajándékként)? A konzolok szervizénél FIREFIGHTER DLC-t adnak. Jó lesz az is de nekem a rendőrös téma jobban tetszik.
-
westlake
félisten
Végül is, van értelme. Béta kulcsokon is keresnek, majd open lesz az egész.
#1483: Eleve nem sok értelme van a zárt bétának. Vagyis van, de az egyértelműen a profitról szól. Nyilván az lenne a cél, hogy minél többen játsszanak a bétával és minél inkább terheljék a szervereket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gyomorHD #1474 üzenetére
Mikrofon nélkül senki se játsszon ilyen játékkal, vagy ne csodálkozzon ha nem bíznak majd meg benne és agyonlövik ha nem válaszol. Elmondom neked hogy a fórum tele lesz sírva az első naptól az ilyen játékokra jellemző "KoS - kill on sight - ahogy meglát lő rám" témájú kommentekkel, és ezt csak úgy lehet enyhíteni hogy csapatba verődsz, eladod magad a többi játékosnak, kiabálsz hogy FRIENDLY, ahhoz meg mikrofon kell. de még akkor is lesz aki hátbalő
-
Hunt3r22
őstag
Koldulást igazán be lehetne tiltani a topikba.
-
sulu1701
aktív tag
Ha minden igaz akkor szerdán lecserélem az öreg HD6970-t egy 970-re.
Remélem megérdemli a játék, na meg többi. -
oneal1
senior tag
az indulás pontos időpontjáról volt már szó?
Engem a PC érint. ugye péntek, na de vajon hány óra?
-
gyomorHD
tag
A küldetések hogy lesznek? Lesz mondjuk 100 darab aztán ha én egyet se csináltam meg társam meg már mindegyiket, és akarunk egyet coopba menni akkor mivan? Ő újra tolja azokat?
-
westlake
félisten
Nem tudom milyen lesz az in-game voice chat minősége, de ha szükség van rá, pillanatok alatt tudok pattintani a szerveremre egy Mumble-t, vagy TS-t.
-
westlake
félisten
válasz
Infernohun #1457 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen nyelvterületen veszed. A Magyarországon vásárolt termékekhez (PC, Xbox, PS4) jár magyar felirat. Ha mégsem lesz valamelyikhez, akkor az "szürke" importos.
#1460: Így van. Akinek van kódja, az írja be ide, hogy van kódja. Aki meg szeretné, az írjon neki privátot.
De még mindig lehet venni kódot 400 forint környékén. Ennyire ne legyünk már dudások. -
gyomorHD
tag
válasz
Infernohun #1457 üzenetére
állítólag lesz minden platformon, de még nem találtam sehol se hogy megerősítették volna. De valószínü
-
Infernohun
tag
Lehet hogy már ki volt vesézve,de most akkor lesz benne magyar nyelv ? Konzolosok is megkapják, ha lesz benne ?
-
zbundy
aktív tag
Sziasztok! Kb a 300. hozzászólástól olvasgatom a fórumot, de még csak most jutottam el, hogy regisztráljak
Beírtam magam a táblázatba is. Jó hogy felvetette valaki az életkor beírását, mert őszintén szólva én is szívesebben játszanék a saját korosztályommal. Ennélfogva, aki úgy érzi, hogy jó társ agent lennék az felvehet. 26 éves vagyok, van mikrofonom és személy szerint a kicsit lassabb, mindenhova benéző, a környezeten ámulgató, de óvatos játékos vagyok. És ami a legfontosabb talán: nem akarok rouge agent lenni
Megbízható játszótárs vagyok
Jah és előrendeltem a sleeping agent kiadást, szóval első naptól leszek, illetve béta hozzáférésem is megvan már, szóval ott is elérhető leszek
-
zbundy
aktív tag
válasz
namenyicsavo #1451 üzenetére
Pedig tényleg ezt írja. Próbáltam én is.
-
Kicsimix
őstag
válasz
namenyicsavo #1451 üzenetére
Kivéve ha valaki nem dobott pacsit...
-
k-adi
nagyúr
válasz
namenyicsavo #1449 üzenetére
Hello. Én vinném, de tudnám, de azt írja hogy Your code not valid (itt kell nem? http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-us/beta/)
-
namenyicsavo
tag
Aki kapja marja
0AOZ13VOSU26
Dobjon egy pacsit aki vitte
-
VGNGR
senior tag
válasz
mrgregoryan #1443 üzenetére
Természetesen nagyon örülök annak is, ha mindenkinek 600 ezres gépe van, csak úgy nem lesz reprezentatív a minta, és az átlag júzer nem igazán fogja tudni, hogy a régebbi / nem csúcs vasával mire számítson!
-
VGNGR
senior tag
Lenne egy olyan kérésem – szerintem többek nevében –, hogy a szerencsések, akik bétázni fognak legyenek szívesek majd az élménybeszámoló kommentjükben kitérni arra, hogy milyen géppel, milyen grafikai beállításokkal, milyen átlag fps-t tudtak elérni.
Ez szerintem tanulságos lehet azoknak, akik vásárláson törik a fejüket.
Persze remélem nem mindenki i7 / 980Ti / 32 GB kombóval áll neki bétázni.Előre is köszi!
-
westlake
félisten
válasz
velizare #1439 üzenetére
Én konkrétan az összes hozzászólást törölném a topikból március 8-án.
#1440: Szerintem a Destiny "mintájára" a single-t is lehet két másik játékossal csinálni. Meg egyedül is. De igazából mindent lehet egyedült csinálni. Szóval mondhatjuk úgy is, hogy egyedül is lehet játszani minden területen, meg társakkal is. Már várom a videókat, ahol egyvalaki egydül lehoz egy DZE-t (Dark Zone Extraction).
-
mrgregoryan
tag
Nekem egy olyan kérdésem volna, nem tudom volt e már vagy valaki tudja e a választ,:
most néztem meg a Wing.ekről szól videót, és szép meg jó, hogy pontokap és supply-okat kel gyüjteni mission.ökkel.
Ezeket a Mission -öket lehet szerintetek fullosan coop-ban lejátszani?Magyarán a singleplayer részt lehet cooperativeben le tolni, vagy az valóban fulosan egyedüli dolog? A Dying light-ban sztem nagy király volt, hogy a feladatokat tudtuk egyszerre csinálni, különben nem tudom, hogy végig játszottam volna e, mert egyedül kicsit uncsi lett volna..
THX
-
aerosmith
őstag
kéne pár frissítés a topikba, mondjuk a fejlécbe legyen benne az összefoglaló állandóra, meg fel kéne tenni a játékoslistát is.
Szerintetek Keldorpapa megcsinálja vagy valakinek meg kellene pályáznia a topikgazda pozit? -
állítólag holnap lehet majd preloadolni. gyk.: holnap 23:59 is holnap.
-
EXA
aktív tag
Érdekes. A shieldről van valami információ? Dark Zone-ban nem tudom elképzelni,hogy a nagy utcákon shieldel mászkálnak főleg, hogy eléggé fedezékharc orientált a játék.
-
pomk
őstag
Eleinte szerintem nem lesz jelentősége, max az alapján fog dönteni a játékos, hogy melyik fegyver szimpatikus neki, ill. az adott szituációra melyik jobb.
Magasabb szinten azonban szerintem nagyon is számítani fog a gear. Ez a videó elég részletesen elmagyarázza a Fireamrs / Stamina / Electronics hatását.
Kb úgy kell értelmezni, mint egy fantasy RPGben a strength / vitality / intelligence értékeket. Firearms DPS-t, Stamina életerőt, Electronics pedig a skill-ek erejét növeli. Ezek alapján DPSnek olyan fegyvereket / tárgyakat érdemes használni, ami Firearms-t, tanknak ami Stamina-t, Healer-nek ami Electronics-ot növeli.
Kérdés, hogy fegyverben lesz-e olyan, ami Electronics-ot jelentős mértékben növeli... -
ssanyesz
csendes tag
Nem tudom volt-e már: The Division - All You Need to Know About Multiplayer and World Building | Xbox On
-
westlake
félisten
válasz
mrgregoryan #1428 üzenetére
Ezt neked kell tudnod, de szerintem nem. Itt a fórumon senki nem az. Legalábbis PC-s vonalon nem.
#1427: Maximum akkor, ha egy fegyver valami heal képességhez ad valami pluszt. Aki jobban benne van a témában, biztos tud rá válaszolni. Szerintem a fegyverek csak a támadáshoz adnak hozzá, de majd ez is kiderül.
-
EXA
aktív tag
Egy DPS más fegyverekkel fog nyomulni, mint mondjuk egy healer?
-
-
sulu1701
aktív tag
A uplay is tud olyat , hogy egy másik gépen előtöltöm majd a betát, és az adatokat átmásolom arra a gépre amin játszani fogok?
A tanyanet miatt kell ezt választanom
mert van egy letöltő gép ami amúgy is megy 24-be.
Köszi.
-
-
wjbhbdux
veterán
denuvo lesz fiúk, aki csak "kipróbáltam volna hogy fut" meg hasonlók jobb ha elfelejti a játékot vagy szalad előrendelni
-
westlake
félisten
válasz
Csabee86 #1413 üzenetére
Valóban. Valamiért úgy rémlett, hogy mindkét konzolon 28-án már elérhető lesz a béta.
#1414: Nem tudom, hogy a PC-s, vagy a konzolos kulcsokra gondolsz, de az Ubi a valódi béta kulcsokat a PC-seknek szerdán fogja elküldeni, a downloaderrel együtt. Vagy majd csak pénteken (a kulcsokat), amikor valóban kezdődik a béta.
-
mettek
addikt
Valaki kérdezte hogy a ruhának mennyi köze lesz a fejlődéshez. Kiszedtem egy képet a pc verzióból ahol látszik hogy a táska miket változtat: van egy alap armor-ja, megvan mennyi tárgy fér bele, és ezen felül adhat skill értékeket, mint célzás pontosság, tárkapacitás, sebzés assziszt stb.
És ezen felül van egy tűzerő, állóképesség, elektronika befolyásoló tényezője. -
demmer123
őstag
Ez csak only multiplayer lesz? Vagy lesz benne single rész is?
-
faber24
őstag
A beta egyébként milyen hosszú lesz, valaki tudja? Mintha ezt az információt nem láttam volnna...mindenhol a start data van csak...
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #1390 üzenetére
Ifjú padavan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged