-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
I5 6600k 4.6ghz 980 ti 1450mhz minden fülön 40 120 fps szitufuggoen!
-
Csabee86
senior tag
Na majd otthon megnézzük ezt az i5 970 kombót a bétában. Lehet PS4-ről átpártolok PC-re, ezért érdekelne a dolog. Nem akarok trilliós gépet csak olyat ami szebb látvánnyal mint PS4-en elviszi a játékot élvezhető sebességgel.
-
VTom
veterán
válasz
Csabee86 #3092 üzenetére
pont pár hsz-szel feljebb írtam az én beállításaimat, 4460+970-nel.
Pár dolgot levettem, pár dolgot rátettem az ultrára, az eredmény látványban minimális különbség (én nem vettem észre semmit) és 60fps az idő 85-90%-ban.
Nekem baromira élvezhető volt, mondjuk nekem 45fps-sel is folyamatos volt a játék.És ugye reméljük, hogy a végleges verzió még jobb lesz, pláne egy-két patch után.
-
mettek
addikt
válasz
Csabee86 #3094 üzenetére
van gameplayem de nem ultrán játszottam.
meg mindjárt feltöltök még egyet ami high-on megy... -
Csabee86
senior tag
Aki PC-n játszott a játékkal. Egy i5 4670K és egy GTX 970 kombó mire lehet elég 1080p-ben? Sajnos melóhelyen le van tiltva youtube, így nem tudok nézni. Viszont kíváncsi lennék. Esetleg egy i5-4670K és GTX 980 kombó vihetné élvezhető sebességgel ultra beállításon 1080p-n?
-
Kicsimix
őstag
válasz
szallasi007 #3080 üzenetére
Itt az egész analizáló cikk amúgy.
-
VTom
veterán
Én 970-nel nagyon jól be tudtam lőni, ultráról indultam, visszavettem a tükröződések és az árnyékok minőségén, ezek elég sokat elvesznek az fps-ből, illetve levettem az élsimítást, mert nem sok különbséget láttam a low-medium-high között (és egyébként sem nagyon figyeltem az éleket, amikor lőtték a s*ggemet
)
Plusz rátoltam a sharpeninget maxra, HBAO+ (ez nagyon sokat javít szerintem)
Asszem nagyjából ennyi, kb. 85-90%-ban stabil 60fps-em volt, akkor ment le 45-50 körülire, amikor sok volt a tükröződés egyszerre a képen. -
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007 #3080 üzenetére
Pedig egy 980-nál is beesik néha 50 alá. Ettől függetlenül elég szépen futott max graffal
Egyedül DZ-ban tapasztaltam mikrolagokat.
The Division Beta Pc Maxed Out GTX 980 TI FPS Performance Test 6700k
Persze itt a felvétel is elvesz egy kevés FPS-t... -
.LnB
titán
Azt figyeltétek egyébként, hogy a csaj karaktereknek milyen nyomi arcuk volt a beta-ban?! Remélem azért lesz több választási lehetőség a véglegesben. Lehet csajszi karit indítok. Szőke bombázót!
-
szallasi007
őstag
válasz
Kicsimix #3074 üzenetére
Érdekes ez a videó, de én nem emlékszem hogy ennyire kevés fps-em lett volna. Majd az open bétában vagy a full-ban elindítom megint a riva tunert és csinálok printscreen-t. Nekem 4790k 4.5-ön 50 fps volt a legkisebb (végig monitoroztam kb 4 órát) és átlagban 98%-on ment maga a VGA 68-69 fok környékén gyári auto venti szabályozással (ezt jó 3-4 fokkal lejjebb lehet tolni manual-lal), viszont én a procira nem emlékszem már hogy 30-40% fölött kihajtotta-e. Igazából a másik nagy gond hogy én hagytam auto-n a grafikai beállításokat.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #3078 üzenetére
Az igaz. Bár nekem egyik AMD karim se gyorsult ennyit egy játékban sem. Pedig a 980 előtt szinte csak az volt. A 290 oc még most is itt van mellettem a dobozában. Sőt a legtöbbet alig tudtam húzni mert nem voltak stabilak és nem is érte meg mert csak pár fps-t gyorsultak a játékok. Itt pedig azért jelentős volt a gyorsulás a 970 esetében. Ezek után tényleg érdekelne mennyit gyorsul a 390 ha húzva van. És mondjuk ehhez képest mit tud egy húzott 980. Jó lenne egy erre irányuló teszt Division esetében.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #3074 üzenetére
Érdekes, hogy a húzott 970 meg már sokkal jobb teljesítményt nyújt mint a 390. Holott itt a PH. tesztben a 390 nagyjából a 980-al van egy szinten. Sőt van ahol felette volt. Ezek után érdekelne mennyit gyorsul a játék 980 alatt ha húzva van a kártya. Kár, hogy nem próbáltam ki.
-
Kicsimix
őstag
-
SkyS1gn
félisten
Ezért nem éri meg előrendelni, 1-2 nonsense ajándékért nem éri meg, de már késő is, a kiadók már megjelenés elött megszedik magukat.
-
watch the division fan art
-
RazoR
veterán
Azért ez elég komoly!
-
VTom
veterán
Attól függ mit pakolnak bele a presetbe, az SMAA, film grain, HDR, lumasharpen, ezek mind erőforrás igényes cuccok.
Én a Witcher 3-hoz használtam, de mindig kiszedtem belőle egy csomó mindent, aminet nem láttam hatását, csak az fps-t rontotta. Azon pl. az SMAA rengeteget segített 1080p-ben.
-
ssanyesz
csendes tag
Arról van valami információ, hogy mennyire lesznek üresek az utcák a véglegesben? Hogy működnek a frakciók pontosan? Területhez kötöttek lesznek mint pl a Saints Rowban? Erről valaki tudna részetesebben írni?
Jól néz ki ez a játék, el tudnék képzelni egy új Saints Row játékot ezzel a motorral, ami hasonlítana a SR1-2-höz
-
SkyS1gn
félisten
BF3-ba is volt, csak a szineket babrálja, color grading, kontrasztot meg fényerőt.
sorry 2hsz
(#3042) scomcomputer
Na na... az azért nem úgy van!
http://hardverapro.hu/apro/gamer_konfig_49
Nem azt mondtam hogy nincs értelme, BF3-al is csodát tett levette a kék szűrőt.
Itt amugy nemtetszik videók alapján.
-
Viper26
nagyúr
válasz
mrgregoryan #3062 üzenetére
Valami kell a déelcékbe is tudod.
-
mrgregoryan
tag
köszönöm, lehet bevállalom amint az Asus rendelhető, mert az Acer nem győzött meg
DZ sztem egy nagy lesz kb a pálya közepén.
már ha azt gondoljuk, hogy a Bétaban megtekinthető MAP lesz a végleges.. ami ugye nem túl nagy.. kissé karcsú lenne.. még igy elsőre is..
Videókon kb Benne van Bronx, queens stb.. de ahogy olvasom, kb West-Manhattan lesz benne csak... max később easter & upper side.. -
mettek
addikt
válasz
mrgregoryan #3058 üzenetére
Ugy értettem hogy ha most nézed egy 16:9-esen akkor van fekete sáv. Nekem pedig windows alatt is jobban bejött mint a hagyományos, munkára is jobb mert több ablak elfér. Nem bánod meg szerintem. Csak akkor mindenképpen a nagyobb felbontásút válaszd.
-
VTom
veterán
Ebből is látszik, hogy zseniálisan működik a Ubi marketing gépezete, ezzel a bétával sok mindenkit maguk mellé állítottak.
Nagyon remélem, hogy az elmúlt néhány fiaskó után tényleg nagyot akarnak dobni, és beleadtak apait-anyait ebbe a játékba. Nálam az év legjobban várt játéka volt, és nem is okozott csalódást a béta. Ha okosan adagolják a (jól megírt) sztorit, és a multiban is lesz bőven tartalom, akkor elég meghatározó játék lehetne belőle.
És nagyon remélem a fejlesztéssel sem fognak leállni, jó lenne legalább pár havonta egy-egy küldetés pakk DLC, szerintem simán lenne rá igény.
-
RazoR
veterán
Egy DZ lesz csak ami több részből áll vagy lesz vajon több különálló is?
-
mrgregoryan
tag
igen igy én is megtaláltam, csak összehasonlítva nem mint ABOVE...
nem, fifából már " kinőttem".. sosem nőttem bele igazán
meg sztem az ujabb cím,ek már mind támogatni fogják.. legalábbis ez volna a normális..
egyetlen bajom, hogy olyan ormótlan, hogy baromi széles mikor épp nem játszol, és windows használatra meg munkára nem tudom mennyire jó..
gondolkozom Amazonos berendelésen, illetve ha nem cool, vissza küldeni, de kicsit nagy tétel ahhoz, hogy Amazon ne hümmögjön talán érte
de ha te is azt mondod, hogy élvezni lehet.. mert ugye a másik opció egy nativ 4k monitor.. de az nem tudom mennyit dobna az élményen.. -
mettek
addikt
válasz
mrgregoryan #3055 üzenetére
Tessék: 21:9-es gameplay csak neked itt alul felül lesz fekete sáv de látszik a látómező...nekem a Divisionben nem annyira dob rajta mint egy fps-ben de szép...viszont mivel nem minden játék támogatja illetve nekem nem lett vna pénzem 1440p-s ilyen monitorra így maradt a 16:9. Lebeszélni nem akarlak, biztos tetszeni fog ha megveszed csak fifázni ne akarj rajta
-
mrgregoryan
tag
KnockOut..
bocsánat, hogy más játékról linkelek videót, de erről beszéltem tegnap, hogy azért a 21:9 szerintem számít, mert jóval többet látsz.. ami talán egy Division-nél is sokat számít, mert az élmény jobb.. " elvileg"...
Mivel Division-ös videót ilyet nem találtam, ez egy Tomb Raider..
https://www.youtube.com/watch?v=57lQr_AM7vo
Sorry
Szerk1: Jó 4K-s nativ monitort minimum 32 colban még nem találtam
-
vegitossj7
addikt
-
mettek
addikt
válasz
mrgregoryan #3050 üzenetére
Jaja. És a fene ae gondolta volna hogy egy rpg ennyire érdekelni fog...sose szerettem a tipikus fantasy rpg-ket de még a Destiny se az ami beszippantana. Ez viszont nagyon el van találva. Remelem egy hangyányit több tartalomba is bele lehet kukkantani a nyílt bétában. De ha nem az se baj, megyünk DZ-zni meg városnézni
-
kinghaxor
aktív tag
A teljes játékban sem hiszem, hogy sokkal több gépi játékos lenne majd a városban. Ott úgyis a történet lesz a lényeg. A kiválasztott küldetés meg biztosan tele lesz ellenséges npc-kel. Közben meg szerintem csak elvétve lesznek majd erre arra ahogy a bétában is volt. Így biztosan lehet majd nézelődni is. Azt viszont remélem, hogy dz tele lesz velük. És jó nehéz lesz majd őket legyőzni. Ott sokkal több ellenséges npc is elférne mint amit eddig láthattunk.
Kicsit más. Előrendelést lehet módosíttatni? Nekem egy sima változat van előrendelve 576-ból de később úgyis megvenném a season pass-t. A gold meg úgy néz ki olcsóbb lenne mint ha külön külön venném meg őket. Törölni nem szeretném, nem tudom mennyire számít az hogy mikor rendeltem elő. Mármint sorrendileg. Ha írok nekik ők át tudják állítani? Vagy simán rendeljem elő azt is aztán mondjam le majd azt amelyik nem kell?
-
mrgregoryan
tag
válasz
ScomComputer #3042 üzenetére
de jó, hogy nem vagyok egyedül..
én is valahogy ezt árzem, hogy vegetálás van márciusig, aztán csapatás... ok, tegyük hozzá, rendesen felcsigáztuk magunkat.. illetve tesszük ezt a fórum olvasgatásával meg elmélkedéssel.. ami csak lassítja az időt -
ScomComputer
veterán
válasz
mrgregoryan #3046 üzenetére
Pontosan...én meg szinte mindenhez használom,amihez lehet,meg amihez van(enb,stb,stb).
-
marilllyo
veterán
Szerintem az emberek beleőrültek, hogy az Edigital képtelen volt 2 héten belül kiszállítani a Black Friday akcióban vett termékeket. Valakinek megjött a 42"-es akciós tv... valakinek nem. Az ebből kialakult téboly miatt döncölték fel a kocsikat meg lődöznek egymásra.
A kormány vírussal próbálta megfékezni a lázongó tömeget....A story dióhéjban.
-
.LnB
titán
Ezt tegnap akartam is írni, csak elfelejtettem. Vajon a játék elején megkapjuk a teljesen épp, lélegző New York városát? Vajon úgy fog kezdődni?
Én örülnék neki. Nyüzsi, sok ember, működő forgalom.
-
-
kinghaxor
aktív tag
Watch Dogs esetében használtam SweetFx-et. Ott nem okozott fps vesztést mivel csak a gammához meg a színekhez nyúlt hozzá. Viszont később volt hozzá egy mód is ami már a grafikát is változtatta. Azzal már változott az fps érték is. Division esetében ezek sima SweetFx preset-ek? Gondolom ebben az esetben itt sem fut tőle rosszabbul a játék. Mindenesetre tény, hogy sokat dob rajta. Már alig várom a játékot. Utóbbi időben semmivel sem játszottam annyit mint most ennek a bétájával. Pedig hát nem is nagyon volt benne tartalom.
-
Xorith
tag
Aki olcsón akar Sleeper Agent Editiont itt talán a legolcsóbb: Aqua
Egyébként másnak is eszébe jutott, hogy az összes posztapokaliptikus filmet megnézi a megjelenésig? -
duvi
nagyúr
válasz
logaritmus #3033 üzenetére
Itthon az 576-ban a legolcsóbb.
-
logaritmus
tag
Hol érdemes megvenni a PC gold verziót, ami jó áron is van?
-
.LnB
titán
válasz
Csabee86 #3029 üzenetére
Nem is rossz, bár néha a naplemente nagyon erősen narancssárga szerintem a 3. videó elején. De nem rossz, én nem ezt próbáltam. Amikor néztem csak kettő volt még elérhető. K-putt'e félét próbáltam szerintem. Ez pedig a Xenthor's.
(#3030) duvi Ez viszont szerintem nagyon túlszaturált, nagyon erősek a színek. Nincs a videóba leírva, de szerintem a EDIZ´s E3 Mod féle lehet.
-
duvi
nagyúr
Itt is egy: Tom Clancy's The Division in 1080p 120fps with sweet fx
Nagyon impresszív -
westlake
félisten
A játékoslistában néhány emberhez már odaírtam a TTT-t. Ők lesznek azok, akik majd rettentő aljas módon összeállnak és átveszik az irányítást a DZ felett (rogue mode). Akit érdekel a téma, megkereshet privátban.
Ja, és szerintem rettentő jó team nevet találtam magunknak. -
Csabee86
senior tag
Egy gyors kérdés. Nézegettem itt Youtube-n videókat, 1080p ultra és Seet Fx-el. Valami eszméletlen mit dob a látványon. Ez mennyire legális? Megjelenés után is lehet telepteni majd ilyen"modokat"? Meg hogyhogy már elérhető ilyen grafikai tuning?
-
marilllyo
veterán
-
törölt tag
válasz
xEon1337 #3016 üzenetére
En annyira vartam ezt a jatekot hogy mar decemberben megtettem. Most a beta alatt nagyon elkapott a hangulata, mar az alap zonak is remekek lesznek, am amikor bementem a DZ-be es egy masik sraccal elkezdtunk egyutt mokazni, maszkalni, rosszfiukat vadaszni az eleg jo volt
Egesz este azt mondtam hogy nagyon jo ez a jatek (egeszen pontosan: Ez K%$£@ jo Jatek!
).
Ubisoft-nak most mar csak oda kell figyelnie hogy menjen minden rendben, javitsak a hibakat, zarjak ki a csalokat es akkor egy picit javult a megitelesuk nalam mint kiado.
A jatek
-
mettek
addikt
a Division után rendesen nincs kedvem semmi mással játszani
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Ditoo0225 #3017 üzenetére
Ha már megvan a kód, akkor uplay kliensben 'Activate Product'-hoz beírod és kész.
szerk: Mivel azonban US only helyről szereztük, így egyáltalán nem biztos, hogy működni is fog. Meglátjuk március 8-án. Ha megpróbálod újra hozzáadni a kódot, ott írja majd, hogy már hozzárendelted az accountodhoz. Más nyoma nem lesz a regisztrációnak.
(#3019) KnockOut87: igen, kicsit túlpörgettük magunkat
-
Ditoo0225
aktív tag
Megkérek valakit aki tudja pontosan hogyan kell aktiválni azt a kódot az írja már egy hozzászólásba érthetően
Köszönöm előre is, biztos nem csak nekem lenne hasznos
-
Na, csak előrendeltem én is a Gold Editiont.
-
ada19
senior tag
Igen, US IP-vel csinálni kell egy US accountot majd beváltani a linken az AGENTORIGINS promó kódot.. Nekem kiírt egy DLC kódot, meg küldött egy teljesen másikat emailben.
Kétségtelenül beváltható, bár azt senki sem tudja biztosra hogy fog-e működni és megkapjuk-e a tartalmat, mert az egész promó US only.
-
cZBc
csendes tag
Sziasztok!
Jól olvastam külföldi fórumokon, hogy csak Amerikában lehet megszerezni? És ha igen, akkor vpn-el, vagy valamilyen szoftverrel nem lehet kicselezni?
-
ScomComputer
veterán
válasz
bulikavagyok #2999 üzenetére
PC-re szeretném,persze csak akkor ha tuti és nem lesz gond,ha tudsz,vagy valaki tud valamit kérem szépen írja le nekem pü-ben.....
Az orosz verzió baromi olcsó 5600Ft.....milyen jó is lenne de csak only ru....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest