- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harlond
tag
Ha az alkalmak számát nézem ahányszor játszani szerettem volna a játékkal, akkor szerintem kevesebbszer volt elérhető a szogáltatás mint ahányszor kidobott... Elég idegesítő
-
prokxy
veterán
Nemtom, h írta-e már vki, de 3.5GB a patch!
Nagyon gyorsan lejött, a sebességükkel nincs gond. -
VGNGR
senior tag
Nálatok sem megy?
Meddig van karbantartás? -
Mankó
veterán
Járt már úgy valaki innen, hogy nem sikerült megvennie az Argentínoktól a Divisiont?
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi nem tetszik neki. Több cím, webkártya, bankkártya próba volt, leírás alapján se megy, pedig a kártyámat is megterhelte már vagy 700 Ft-tal.Ötlet valaki?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
XFishboneHUN #12135 üzenetére
vegyél fel bátran ,ha gondolod!
-
pzstm
titán
lassan jönnek a másnak sem megy/más sem tud játszani kommentek, kérdések..
Illetve a nem tudjátok meddig van szerverkarbantartás is esélyes
-
.LnB
titán
Azért én mennyire kicentiztem ezt a játékot. Kb pont most az első update előtt fejeztem be minden kitűzött célt. És így, hogy jön az update nem fog ellaposodni a játék. Persze a DZ lvl99 nem is jöhetett össze nekem ennyi gametime-mal. Viszont minden más megvan. Most majd az lesz a cél és az új content kimaxolása, mire ezek meglesznek megint jön az új tartalom majd.
(#12185) baker_ Lexington glitch már tegnap se ment.
-
Lefty
addikt
Glitcheket vajon javitjak?
-
venomka1
aktív tag
Megyek kimenekiteni a kis csoves cuccomat ami miatt haltam 2x. Erre oda jon 2db 4 fos csapat,akik elkezdik egymast loni, termeszetesen bedaraltak.
-
DokiBaxxi
őstag
Az hogy van, hogy csak a térdvédőmben van scavanging, 84%, de összesen a karakternél 124%-ot ír?
Szerk: oké, megvan, a talentje ad még hozzá.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #12168 üzenetére
Mondjuk egy dolog nem stimmel nekem a karaktereddel, hogy nem vagy hű a felhasználó nevedhez.
-
RazoR
veterán
Semmi ilyesmire nem vágyom, csak arra, hogy friss 30-asként ne az legyen, hogy belépek a kapun, és ott vár egy 4 fős gyökérsquad és egy "Hello, whats up?" után nem tudom eldönteni, hogy melyik tolt belém több golyót! Erről a kettéosztásról eddig nem tudtam, kifejtenéd egy kicsit? Ha nem nagy kérés...
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #12162 üzenetére
És hány % sebzést nyel el ilyen értéknél a páncélod? Az a baj hogy mikor a cuccaim nagyrészét szereztem nem voltam tisztában vele hogy arra is figyelni kell. És én ezt az 50% ami nálam van kevésnek érzem.
-
Edem05
őstag
Nem tudom ki figyelte meg az új trailer-ben megmutatják az új nevesített assault rifle-t. A Warlord-ot. Valahogy gondoltam a nevéből, hogy a Classic AK-47 lesz, már csak a talentekre vagyok kíváncsi.
-
Csabee86
senior tag
Azt lehet tudni, hogy holnap mikortól tölthető a patch? Mivel munkában leszek így nagyon kíváncsi leszek az első benyomásra a gearekre stb.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Garsza #12159 üzenetére
Egy része craftolt,egy része loot. Próbáltam olyan high-end teljesítmény módosítókat kraftolni ami a dps vagy éppen a hp mellett plusz páncélt is ad. Példa okán : térdvédőnél vagy a hátizsáknál a módosító ad ~140-et firearmshoz,és mellette az adott item páncél értékéhez is ~130-140-et.
-
duvi
nagyúr
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #12153 üzenetére
Megkérdezhetem hogy ezt a gear szettet kraftoltad vagy esett? Mert nagyon hasonló karakterrel rendelkezem
176k/75k/12k. De a páncélom csak 3600 vagy a körüli 50% sebzést nyel el. És nem látom hogy mivel tudnám növelni. A kraftolható cuccokon minden gyengébb. Azt megkérdezhetem menyi a krit damaget és esélyed? -
RazoR
veterán
A DZ-vel is remélem kezdenek valamit...
-
warcat
veterán
Set itemeknél kicsit reménykedem,hogy valamilyen szinten átveszik a mostani HE dropok szerepét.
A hivatalos heti egy darab ugye nagyon kevés,gondolom maguk a setdarabok ugyanúgy random statosak lesznek mint a mostani dropok (nyilván a setbónuszok nem).
Ha a heti első incursion fix,mellé meg eshet neves ellenfelekből kis eséllyel,az korrekt szerintem. -
válasz
Snip3r_HUN #12153 üzenetére
Nagyon szep!!!
En 180e/81e/6e husdaralokent, mely 2 kattintassal 220e/61e/6e-re alakithato, ha eleg eros a csapat.
( pancel maxon, 37% eleterotoltes olesenkent ) -
Bazsi1987
őstag
válasz
Csabee86 #12145 üzenetére
Én mindig 9 cuccal megyek felpakolni mert ha meg is halok akkor nem mindegyiket vesztem el és imádkozók hogy ne a sárga legyen 😁 szerintem max egy hétig lesz több rouge utána mindenki besárgul aztán mindenki csak a setet fogja vadászni ami elvileg dz-be nem eshet ugye?☺
-
Dani79
tag
Hi,
fegyver skinek mikor és hol eshetnek vagy hol lehet venni?
lvl25 vagyok és még 1 db-ot sem láttam -
hsanya182
újonc
válasz
demmer123 #11004 üzenetére
Szia demmer! Segítessz nekem hol tudom megnézni a kritikus sebzéseket? Elég soka cuccot tartogattam meg amik a kritikus sebzést növelik... Én még csak 140óránál tartok, Dz 40 level, de még vannak megértési hiányosságaim, pl a túzvegyver-életerő-képzettségek mi befolyásolnak pontosan, meg sokszor nem értem miért nem a kiírt modosításokkal változik a DPS, még sok kérdőjel fogalmazódott meg amit nem értek. BlackMArket Ak 47-et megszereztem de valamiért hiába nagyot sebez ha elég lassan pumpálja a golyókat...
kösziiii
S. -
Csabee86
senior tag
Hogy jártam. Bementem DZ-be kicsit. Az első Boss mit dobott? Egy midas-t. Volt öröm boldogság. Mondom akkor ennyi elég is mára. Mentem a jobb alsó sarokban lévő kimentési pontra. Hívom a helit. Jött négy gyerek. de semmi gyanús. Öltük az NPC-ket. Aztán egyszer csak kinyírtak. Elmennek az ilyenek.... Sunyi disznók. (És pont akkor találkozok velük mikor arany lootom van)
Egyébként abba belegondoltatok, hogy így, hogy minden boss fixen dob egy aranyat így ismét csak nőni fog a rugók száma? -
D.Orion
veterán
Remek, hogy mindenkinek ilyen bőkézzel adja a sárga cuccot. Haverral tegnap értünk 50es szintre DZ-ben eddig nekem 1! havernak 2 sárga cucc esett csak. Kezdünk kiakadni pedig dz5-6 részen is küzdünk vastagon.
-
El Gringo
senior tag
válasz
warcat #12139 üzenetére
a helyzet az, hogy semmilyen másik fegyverrel nincs ilyen gond, és csakis nagyon közelről. És onnan tudom, hogy távolról nincs gond, mert közelről látványos késés van. Mondom, a super90-ben már két golyó is van szinte, amikor loccsan.
ezért se használok már sotit.
A másik az, amikor a segélyállomás cseszik feléleszteni. Körbemegy a csík... de semmi. A többieknek vagy sikerül felkelteni, vagy nem. Az is előferdült, hogy fel kellett adnom, hogy nulláról húzzanak fel. -
pzstm
titán
4-4,7GB lesz a patch
-
El Gringo
senior tag
olyannal találkoztatok már (vagy csak xbox fícsőr), hogy agyonlövöm sniperral az npc-t vagy sotival, és a lövés célbaérte után 2 másodperccel hal meg (csak kb két méteren belül csinálja ezt). Közben már félig újratöltöttem a fegyvert. Persze a loccs hang kíséretében esik össze. Kicsit érdekes.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
LedyGyuszi #12122 üzenetére
Jajaja!
Csak magyarosítottam!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #12130 üzenetére
Én is így gondolom. A csaló 14 éves gyerekeknek meg külön homokozó kéne.
-
raven84
senior tag
Valaki DZ veretés?
-
RazoR
veterán
Így egy nappal a patch előtt és egy nappal a 30-as szint meglépése után eladni, vagy szétszedni érdemes a lila cuccaimat?
-
sith7
félisten
Azt lehet tudni, hogy mikor lesz a patch, szerverleállás ?
norti
Köszi -
vendingo
veterán
Le lehet valahogy tiltani a játékban, hogy semmilyen formában ne menyjen a chat?
Idegesítő, hogy sokaknak folyamatosan megy és azt kell hallgatni, hogy a gyerek gügyög a háttérben, meg visszhangzik a játék, na meg a koreai, orosz stb karattyolás... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
XFishboneHUN #12117 üzenetére
mármint DZ-ben?
-
RazoR
veterán
Valaki fél 5-től DZ? Friss 30-as vagyok, úgyhogy csak finoman...
-
marilllyo
veterán
válasz
XFishboneHUN #12117 üzenetére
Én ha egyedül vagyok mindig úgy csinálom, hogy lefutok DZ 1-nél a bal oldali ex.zónához. Ami közvetlenül a metró lejárónál van (ahol egy neves is). Fellövöm a fáklyát a lejárat legközelebbi sarkánál és lemegyek az alagútba. A lépcsőn megvárom míg leketyeg az óra és signature skill-t belőve felrohanok felrakni.
Bár egyedül Dz 4-be sem megyek már. Metró-blokát-sportbolt neveseit farmolom oda-vissza. -
XFishboneHUN
senior tag
Xbox ONE-on keresek olyan embereket, akik este 7-10 között aktívak FZ-ben!
Egyedül unalmas!
Meg a sok fasz lehentel (és ez nagyon idegesítő), ha ki szeretném menekíteni a cuccaimat!
-
Ebben viszont nem értem a logikájukat: ha úgyis cheatel és 1 lövéssel lelő mindenkit, minek neki még HE fegyver?
Mutogatni? Mások elől elvenni? A másik, hogy onnantól, hogy cheatel, mi élmény marad a játékban? Csak a többiek sz*patása?
Nehezen értem meg az ilyenek gondolkodásmódját...
-
warcat
veterán
Amennyire tudom,érkezik a szerveroldali RPM (rounds per minute) sőt talán pont most a patchben kedden,de nem vagyok teljesen biztos benne.Az más kérdés,hogy ezt alapból így kellett volna,ez van ha nem elég tapasztaltak a készítők.
Más: Scavenging teszt
Ládanyitogatós-nyersanyaggyűjtős teszt alapján szimplán lenullázódik 100%-nál a scavenging.(és újraindul az elejéről amennyi %-ot adsz hozzá 100 felett)
Érdemes tehát belőni 95-9%-ra (ez a bázisos 15% perk meg kb 1 darab gear birtokában elég könnyű lesz)
Ez is csak nyersanyagokhoz kell,mivel nevesekből fix lesz a HE,a scavenging csak minimálisan növeli az esélyét annak,hogy esetleg 2 HE esik.Ezen a ponton szerintem csak a hátizsákban extra gearként éri meg.
Felveszed ha épp nevest ölsz vagy ládákat nyitogatsz. -
válasz
Zolix64 #12106 üzenetére
Ez meg is keves lenne. De akkor tudjuk, honnan jonnek a megolhetetlen emberek. Fellovik 300-500eHp-ra, aztan lodd mar agyon..
Youtubeon olyan videot is lattam, hogy a sracnak a fo skill folyamatosan nyomhato volt. Folyamatos pancellal ment. Melle meg ez 1 hit, es kesz is. Ha meg lelovik, elesik es beteleportal valami vendorhoz... Koszi...
Tegnap lelottunk egy cheatert, mikor mentem leutni elteleportalt 10 meterrel arrebb, de pont egy tarsamhoz, aki pofancsapta xD ilyenkor dagad a maj, mikor cheatest olunk xD komolyan, feler 10 rougr killel
-
Maxtreme
addikt
Sikerült egy egész használhatónak mondható vectort lecraftolnom. Nem tökéletes, de minden talent ha úgy nézzük hasznos.
Kb 15-ből sikerült.Ráadásul 2 páncélomon is van összesen kb 20% életvisszatöltés + itt a vector is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- E-roller topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest