-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
venomka1
aktív tag
Tok jo ez a Talalkozas kuldetesek, van 7 percem,de nem mutat semmit hova kell mennem
-
Dazsar
aktív tag
Van egy olyan echo aminél egy srácot megperzselnek, pedig csak asztmás. Az bugos? Mert nem tudom felvenni
-
válasz
D.Orion #10893 üzenetére
Persze lehet játszani 30FPS-el is a cinematic élmény miatt csak nem érdemes (persze ez is függ a játéktól mert lehet egy HOMM-ban nem zavar, de egy FPS-ben annál inkább), de mindenesetre az élvezhető játékhoz ami ugye stabil FPS-t jelent (nálam ez 60) és bizony az általad említett meglehetősen homályos konfiguráció leírás csak kevesebb -de inkább egyre- több kompromisszummal képes ahogy haladunk előre az időben amit ugye meg elfelejtettél megemlíteni. A nézőpont amit képviselsz meglehetősen szűk ráadásul vastagon általánosítottál és az utóbbival volt nekem problémám.
Nem azt mondom, hogy mindenki vegyen minimum félmilliós gépet mert erre a többség nem képes, azonban egy olyan általános kijelentést elereszteni mint amit te is tettél az minimum khm... butaság és szűklátókörűség mert vannak mások akiknek minimum kicsit más a nézőpontja a tiédhez képest mert szerintem a játékosok 1%-nál kicsit többen vannak azok akik szeretnének legalább egy stabil 60 FPS-t a lehető legkevesebb kompromisszummal.
-
raven84
senior tag
Hú, tegnap elköltöttem 800 főnixx kreditet lekraftoltam vagy 20 cuccot és kb semmilyen upgrade nem lett belőle. +10k HP a dps maradt ugyan annyi. Bár talán kicsit több az armorom. Van jó bolt action craftolható sniper? Ez az A44 jó?
-
D.Orion
veterán
Bocs, de én az átlag játékosokból indulok ki, akik 1080p-ben és high vagy annak közelében játszanak. Nem számolok a játékosok azon 1%-val akik 4K-ban, 3 monitorral, ultra+ beállításokkal tolják. Továbbá azokkal sem akik szerint stabil 60fps kell a megfelelő játékhoz. Ennyi.
-
venomka1
aktív tag
Ha mind a 3 napi kuldit meg csinalom, azert jar valami extra cucc, vagy valami?
-
PunkZoli
aktív tag
Ez az 1.1es peccs a settekkel mikor jön majd ki?
-
kinghaxor
aktív tag
-
The Division - Exotic Weapons
theorycraftingos videó! -
sith7
félisten
A spec lőszereket /robbanó, fire/ csak találni lehet véletlenszerűen, vagy lehet venni is valahol ?
-
Maxtreme
addikt
Egyébként arról van valami info hogy ez a trading rendszer hogy fog működni?
Lesz 1 adott hely (rejtekhelyek?) ahol le lehet bonyolítani a bizniszeket, tárgyért tárgy, vagy tárgyért credit alapon, vagy valós pénzért lehet majd egymás közt kereskedni?szerk: Vagy lesz erre 1 külön "valuta" (warframe
) amit az ubitól lehet vásárolni? (nagy rohadékság lenne de simán kinézem a cégből
)
-
Maxtreme
addikt
Igen azt tudom hogy a vector lőtávja viszonylag kicsi, csak kérdés hogy sebzés téren nyújt e annyival többet (közelről) mint az AK.
De nem rossz ötlet, bár nekem a másodlagosom mindig valami jobb sniper volt, de megpróbálom a kettőt kombinálni. -
válasz
velizare #10852 üzenetére
Valaki rakott be korábban egy PS4-es videót ahol hasonló grafikai buggal tűnt el a rogue agent szőrén-szálán.
@Maxtreme: az egyik SMG a másik meg egy Assault Rifle, szóval 2 külön kategória. Az egyik csak közelharcra jó a másik meg középtávra. Szóval inkább mind a kettő nem csak az egyik vagy a másik.
-
Maxtreme
addikt
Egyébként tapasztalatok szerint melyik a jobb választás?
Az azonos szinten levő Vector vagy a feketepiaci AK47? (lila, 26-os szint) -
Preda
aktív tag
Én tegnap találkoztam egyel. Bent volt rogue agent hárman lőttük persze nem halt meg úgy, hogy nekem 130k dps em van pulse al kb 160k. Vissza se lőtt csak az egyik sarokba bement aztán egyszer ugrott egyet és eltűnt? Ott lövöldöztük 20 mp ig meg szaladgált majd hirtelen csak úgy eltűnt mondom ok.
Jah másik benn vagyok challage-ben korlátnál öljük az egyik bosst majd egyszer csak beesek a grafika alá egy másik sráccal
. Majd kidob,hogy elhagytuk a küldi helyét szerencsére visszateleportáltam elejére és befutottunk
.
-
válasz
Maxtreme #10847 üzenetére
ez egy megjelenítési probléma, ezért is nem rollbackeltek miatta. a dps egy származtatott érték, a játék ezt sehol sem használja. a játék a sebzés (dmg), rpm, recoil stb. értékekkel számol.
target dummyn ki lehet próbálni. ha nem változtatsz a fegyvereden, és a rajtad lévő buffokon, akkor ugyanannyit fogsz sebezni. -
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Az valami bug (vagy én vagyok a hülye) hogy a sok szinttel jobb (17-23) kék páncélt a klasszisokkal jobbnak ítéli (és még a statokat is rosszul jelzi (?)) a játék mint ahogyan azt kéne?
Elmondom mire gondolok, bár sajna most képpel nem tudom illusztrálni mert nem otthon vagyok.
Adott egy 17-es szintű kék páncél, + élet speckóval. Hogy a fenébe van az hogy a 23-as lila páncélra ő azt mondja hogy minusz 10.000DPS-t eredményez, holott a másiknak nem volt DPS-es specializálódása?
Remélem érthető amit írok.
Nyilván módosítók nélkül nézem mindkettőt. -
.LnB
titán
Hozzá tudsz persze. Bár azzal vigyázni kell, hogy csak rácsatlakozol valakire úgy, hogy nem szólsz neki előtte. Mert tegnap előtt láttam EMS-et és Prokxy-t, hogy bent vannak. Joinoltam rájuk, majd EMS írta, hogy mivel csatlakoztam áttett minket másik szeróra, töltött a game és elbukott egy gold itemet ez miatt. Ott volt neki a földön, fel akarta venni, de mivel átkerültek/átkerültünk más szeróra ott már nem volt
.
Ezért érdemes előtte írni az illetőnek.
A "háromszögelést" leírtam mi (lehet nem is ez a neve, csak én hívom így.
Van DZ3-ban három helyszín ahol szoktak lenni (spawnolni) bossok. És azokat farmolod. Mire a harmadik helyre érsz az elsőn újra ott lesz a boss (és társai), így folyamatosan lehet fejlődni. Ez a három helyszín a töltőállomás, a metró, és a kimentési pont. Van még egy hely, de nem mindig kell több, tegnap szinte mindig elég volt ez a három. És ezek között kőrözöl folyamatosan.
Nem túl izgi egyedül.
-
-
.LnB
titán
Szerintem nagyon jó patch lesz. Igazi újdonságokat hoz. 12.-ig remélem meglépem már azt a DZ50-et mert kellenének a benti blueprintek.
Supply Drop is fasza szerinem. Mondjuk nagy lesz a rush rájuk, és rugókat fog eredményezni az ott lévő csetepaté az tuti.
(#10821) orichalcos A Destiny-t nem vágom, de WoW-ban az item level annyit jelentett csak, hogy bemehetsz e egy adott helyre avagy nem. Szerintem sok vizet nem zavar, és jobban rálátsz a random társak
cuccaira ezáltal. Mert most maximum körbejárod őket, hogy kb mijük lehet.Más
Tegnap egyedül húztam két szintet DZ-be. 41->43-ra. Elég uncsi egyedül. De senki nem volt DZ-ben a barátlistámról! Néztem párszor, de senki, mindenki DZ-n kívül kóborolt.Holott vagy 100+ ismerősöm van Division-höz.
Most vagyok ugye 43DZ-ben. És érdekes mód én még mindig nem láttam cheatert, nem estem a map alá, semmi negatív élmény. Tegnap is találkoztam vagy 50 játékossal. Egy ölt meg a metróba. Hát istenem, van ilyen. A többiek nem bántottak, pedig volt, hogy négyes csoport mellé szaladtam, hogy bele tudjak lőni a bossba. És nem zavartam őket se. Hoztam ki két gold firearms módosítót, nem rossz. De valami fasza gear-nek jobban örülnék.EMS (Edem) Ha ezt olvasod írd le nekem légyszi, hogy milyen fegyverrel tolod! Már rég meg akartam kérdezni, köszi.
-
Garsza
veterán
válasz
VirDan #10832 üzenetére
Leírom még egyszer. Nekem nem volt még Vectorom mielőtt megvettem a BP -t. Oda mentem a vendorhoz kiválasztottam a Vector BP -jét és azt írta hogy a sebzés random a L/P és a tár meg fix 960 és 54 lesz azt hiszem. Majd miután megvettem a BP -t a craftolás előtt már azt írta hogy 925 L/p és 35 tár van fixen. Miután lecraftoltam már azt írja hogy 750L/P és 20tár van alapból. Módolás otán miután ráraktam a +102% tárat írja azokat az értékeket amik a képen jobb oldalt vannak. Mennyinek kéne lenni alapból ennek a vectornak a tárának?
-
duvi
nagyúr
Menthirist kolléga csinált egy hevenyészett összefoglalót az áprilisi újdonságokról:
"The Division 1.1 - Incursions. Ingyenes patch mindenkinek. Április 12-én jön.
Extra tevékenységek, amik jóval nehezebbek mint a challenge-ek, csak nagyon jó csapatoknak. Olyan itemek eshetnek amik máshol nem. Erősen tudni kell a taktikát, random emberekkel nem nagyon fog menni. Csak gear-ből kivinni várhatóan nem lehet (a fejlesztők szerint)
Gear set-ek (világos zöldek), ha megvan minden eleme, erős bónuszt ad a végén, de közte is (pl 2 vagy 3 után). 3. féle gear set lesz (mesterlövésznek, assaultnak és . Ritka vagy nehéz lesz szerezni (DZ-ben, challenge-ben és főként Incursion-ben eshet, minden máshol), viszont nincsenek gear special talentjeik.
30-ason Item level helyett Gear Score lesz. Az embereknél is ezt fogod látni (mert ugye mindenki 30-as). Nézik a hátizsákodat is, hogy ne az legyen hogy kis gear-rel bejutsz valahova aztán cserélsz nagyra.
Csere... Ledobálhatóak a felvett fegyverek, 2 órán át. DZ-ben csak kapuknál lehet cserélni, így teljesen biztonságos.
Assignmentt-ek: heti és napik vannak (combat, crafting, dz assignment). Szedj össze ennyi ezt, ölj meg annyi azt. Phoenix kreditért. Össze lehet kombinálni pl hard küldikkel és egyszerre megcssinálni...
Supply drop: dz-ben, kb óránként esik a levegőből valmi, de csak az a csapat nyeri meg aki leghamarabb odaér. Kemény ellenfelek védik. Nem kell extract-olni.
Spectator kamera...
Incursion: 2 nehézség, hard és chellenge. Jelenleg csak 1 lesz, később több is. Drón ellenfelek. Elvileg nincs checkpoint, de elég bizonytalanok voltak. Nincs időlimithez kötve, de van heti extra jó drop. Lesz benne egy APC (páncélozott csapatszállító) ellenfél."
-
VirDan
aktív tag
válasz
warcat #10831 üzenetére
Ha úgy van amit mondasz, akkor meg jó geny@ a rendszer, mivel összehasonlította a jelenlegi, és a craftolásra váró Vectort.
De craftolás után nem azt dobta amit az összehasonlításnál számolt/írt. Ha meg az van hogy véletlenszerű bónusz meg adottság ez+az alapján számol, akkor meg inkább ne is számolgasson a rendszer
Nekem tegnap 149K és 158K között számolgatta a DPS értéket, úgy, hogy semmit nem állítottam/cseréltem. Menü ki-belépés, lapozgatás közben számolgatott kedve szerint a rendszer... -
VirDan
aktív tag
válasz
warcat #10831 üzenetére
Érdekes ez. Pedig elvileg nem kellene. legalábbis nem emlékszem rá hogy nálam a craftolásnál, a sebzésen kívül mást randomizált volna-e, vagy már a meglévő parts-okat figyelembe vette volna.
Használatba vétel után természetesen a jelenlegi gear-hez állította a sebzést (de csak azt)
L/P-t , és tárkapacitást majd csak azután állított mikor rá lettek moddolva a parts-ok a Vektorra. -
VirDan
aktív tag
-
venomka1
aktív tag
Csatlakozhatnek valakihez DZ mokahoz?
LvL 30
-
ada19
senior tag
válasz
szallasi007 #10822 üzenetére
Köv. patch, 1.1 ápr 12. Részletes link lentebb (fentebb).
-
válasz
ßrainiac #10820 üzenetére
Pontosan azért, hogy rácáfoljak az ilyen nagyívű általános kijelentésre mivel ugye azokkal az a baj, hogy egy egységsugarú felhasználót könnyűszerrel megtéveszt és nem mellesleg alkalmasint nettó marhaság. Egyébként meg lehetne sorolni még rengeteg játékot amely további ellenpéldákat szolgáltatnának (pl. BF4 a Mantle-t használva játszhatatlan egy 2GB VRAM-mal szerelt VGA-val).
Valóban elég a 8 GB RAM meg egy _normálisabb_ 2 GB-os VGA, de kompromisszumokkal. A normálisabbat is azért emelném ki mert ugye a gyártók kedvenc marketingfogása, hogy alsó kategóriás VGA-kat pakolnak meg sok és nem mellesleg lassú VRAM-mal ezért egy 2GB-os VGA jelenthet mondjuk egy 6570-et meg egy 7870XT-t is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
" Agent level is still capped at 30, but your gear score can boost your abilities beyond your level, and are touted as a new way of leveling up for top-level players."
Szóval átveszik a Destiny-ben látott light rendszert ha jól értem? Jaj de jó. Ott is igen jól sűlt el a dolog.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
velizare #10813 üzenetére
Igaz... Ja várj, Nem! A legtöbben lehet... A jobbakban nem!
Egyébként itt sem fognak mint azt láthatjuk is csak egy kicsit gyorsabb reakciót vártam, de azért dolgoznak a srácok az látszik.
Szerintem is jó lesz ez, csak a beta után túl magasak voltak az elvárásaim, révén, hogy a bugok döntő többsége ott nem mutatkozott. Sem closed beta sem open beta alatt. De mint írtam azért az igyekezet látszik, jó lesz ez
-
ada19
senior tag
Free Incursions DLC for The Division Coming April 12, New Features Revealed
Szerintem odatették magukat rendesen.. Szeretném kiemelni hogy kétszer is megemlítették mennyire fontosak a community visszajelzések, Peter említette hogy minden egyes reddit threadet elolvas.
-
válasz
D.Orion #10807 üzenetére
RAM: Akinek nem elég 8GB egy 2GB-os vga mellett az takarítsa le a windows-t, mert tele van neki szeméttel és férgekkel*.
*amennyiben nem szeretnél a legújabb játékokkal és/vagy maximális beállítások mellett játszani
There, I've fixed it for you.
Csak a minecraftomnak adok 6GB RAM-ot mivel elég sok mod van egy FTB Infinity packban ami önmagában megkövetel 1,5-2GB-ot csak, hogy elinduljon (hosszabb játék után meg ott tartok, hogy ~12-13GB RAM van használatban). Jah és a GTA V -fullHD-nál kicsit alacsonyabb felbontáson (1680*1050)- maximális beállítások mellett megkövetel majd 4GB VRAM-ot csak, hogy mondjak egy példát a VRAM-ra is.
Szóval talán nem kellene ilyen általános "okosságokat" hangoztatni.
*Update: Megnéztem a kedvedért a divisiont is: potom 3,6GB VRAM-ot és 3,5GB RAM-ot eszik max beállítások mellett.
-
válasz
Stevenstyle #10800 üzenetére
tudod, a legtöbb mmoban az ilyen glitchek akár évekig is bennemaradnak.
-
ßrainiac
addikt
válasz
vegitossj7 #10809 üzenetére
Jah, trading = kidobhatsz cuccokat a foldre, amit felvehetnek a csapattarsaid (2 oran belul), akik veled voltak amikor felvetted. Hm..
-
ßrainiac
addikt
Az a sok ertelmetlen random generalt komment twitchen
Kicsit ertelmet veszti igy a chat, hogy csak trollkodnak
D
Aztan a message delete-ek egymas utan. De jot mulatok rajta
Mas: Aszongya a pali "we lose friends on a daily basis when playing the game"
Amugy sztem eleg gaz baratokat legyakni cuccert :/
-
D.Orion
veterán
SSD kb. semmit nem számít. Nekem egy 3TB-os 5400rpm-es green winyón van a játék és csak a töltési szakaszok a hosszabbak.Játék közben semmilyen hátrányban nem vagyok az SSD-s haverokhoz képest. Respawm és dz vendor ki-be lépés ugyanaddig tart, mint SSD-vel. Csak a játék indítása és a fast travel lassabb.
RAM: Akinek nem elég 8GB egy 2GB-os vga mellett az takarítsa le a windows-t, mert tele van neki szeméttel és férgekkel.
-
_Andras_
tag
8 perc és kezdődik.
Special Report - Update 1.1: Incursions
https://www.twitch.tv/thedivisiongameangolul értők , pár gondolatjeles kommentet írhatnak majd összefoglalás gyanánt, ha kedvük engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged