-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
storm3 #22975 üzenetére
1.2-ben még jó volt, elvétve volt pár csaló. Az utóbbi két hétben alig volt olyan nap, hogy ne jött volna legalább egy. :/ szomorú, de a dz kihalt. Vagy senki sincs, vagy pedig az egyhites lelőhetetlenek. Pedig mi sem szarral gurítunk de az aimmal nem lehet felvenni a versenyt.
-
vegitossj7
addikt
válasz
storm3 #14663 üzenetére
Nekem nem kedvencem az Nvidia, egyszerűen az ésszerűbb választás. Persze a 8 gb tényleg jobb FHD fölött, és a DX 12-t is "normálisan" támogatja, de a benchmarkok nálam a meggyőzőek+ ár + támogatás + fícsörök. Tőlem akárki vehet bármit, csak szóltam. Ha a Hitman lenne mondtam volna a real time Async Compute-t.
Nem tartom magam fanboynak. (Najó, talán CD Projekt fanboy vagyok, ezt bevallom...)A mobilokat meg elvből utálom, van egy tabletem és egy 2000 forintos mobilom. A tablet (szerintem) jobb bármilyen mobilnál, amire manapság használják telefonáláson kívül.
(#14664) madoc: Gondold el milyen érzés lehet, mikor egy Xbone vs PS4 "harcot" olvas az ember... Kiráz a hideg...
Addig is... Ilyen mikor a Massive rájött a DPS Glitchre és próbálták a szervert karbantartani.
[link]
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
storm3 #13918 üzenetére
Rerollhoz minek credit?
Valaki behív csapatba, reroll, innentől eltérhet:
Tetszik rányomsz, levonja a pénzt és drágább lesz a következő alkalom.
Nem tetszik, szólsz hogy rúgjon ki, így instát váltasz, nem vont le pénzt, nem lett drágább, megint behív, reroll, innentől eltérhet. lásd mint felül. -
duvi
nagyúr
válasz
storm3 #13918 üzenetére
"Minek játsszon bárki is legitként,ha a csalók sem kapnak semmit."
Egy szóval se mondtam, hogy ne büntessék meg a csalókat. Én már rég kiosztottam volna egy zsákra való perma bannt (lásd Blizzard). Mégis, amikor bejelentették a szankcionálást, felháborodott a játékosközösség, hogy mégis mit képzelnekEzek szerint még sincs rá igény. Részemről ennyi.
-
bunfi
őstag
-
vegitossj7
addikt
válasz
storm3 #13622 üzenetére
Én nekiálltam 1x a damage boost glitchnek, elment a kedvem tőle...
Csak megcsinálom a challenge falcont, de nem vitt rá a lélek. Túl unalmas.
Engem már annyira se érdekel, hogy csaljak. Viszont a jövője annyira inkább.
Amúgy ja, csíííííter orientált, ezt a Massive-nál szerintem nem is tudják. Ez azt hotfix, egy ilyenre képtelenek az 1.-nél... Nem ezzel kellett volna kedzeni, csak a c4 damage-el, de nem fogták fel. Totál egyértelmű mit kell csinálniuk, mindenki tudja, csak ők nem.
-
vegitossj7
addikt
válasz
storm3 #11933 üzenetére
Müködni működik, viszont máshogy... Néha nem tudod elővenni a pajzsot és azt látod, hogy nem sebződsz. Másoknál te a kezedben tartod a shieldet, olyan bugosan, animáció nélkül.
Tudod használni a main fegyót, de valamiért csak a sidearm-al tudsz sebezni, minden más 0 sebzést csinál...Ennyi kb; a seeker mine-os már nem jó egy ideje.
-
válasz
storm3 #11557 üzenetére
igen, akinek több ideje van, jobban ki tudja használni az alkalmi lehetőségeket. glitchek nélkül is jobb gearje lenne, ha egyszer ismeri a játékot, és nálad meg nálam sokkal több időt tud rászánni. ezen ne akarjunk változtatni, ne kérjünk I WIN gombot csak azért, mert nem tudunk eleget játszani (én sem). ezt a játékot is a játékélményért játsszuk, az pedig megölné azt.
-
válasz
storm3 #10114 üzenetére
Passz piros. Igazából a kihívás miatt mentünk elsősorban. Mondjuk Hornet dobott nekem 2 HE-t, igaz abból az egyik egy totál használhatatlan mod volt
az AK-t még tesztelnem kell mert per bullet többet sebez mint az ACR-em de a játék szerint 10k DPS-el kevesebbet tud és kicsivel nehezebb is kezelni meg mondjuk kéne még vagy 1000 electronics az egyik talentjéhez.
-
warcat
veterán
Más még nem válaszolt,szóval nincs Bullet King patchelve,én ott töltöm a játékidőmet.
Másik monitorra kiraktam a Netflixet,aztán hajráPhoenix credit lassan már nem kell több,de a crafting cuccok miatt megéri.
Esett 4 Caduceus tegnap meg ma, a legjobb alapsebzésűt elraktam,kár,hogy nem lehet cserélni,biztos volna aki örülne neki. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged