Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Én Desert Tech HTI-vel futkározok, hangompítóval lövöldözök mindent. Heli fix one shot, sima járművek szintén, a Mummer és a Heavy néha kettő. Az is igaz, hogy t16-on vagyok, T30-as fegyverekkel. A hangtompítós skill hatásosságán mi is sokan gondolkodtunk, de nem jutottunk dűlőre az után sem, hogy valamelyik előző patchben elvileg javították... Most a hetis MK17 lvl0-ás fegyverrel futkosok, szigorúan hangtompítóval, és nincs ellenfél. Egy-két lövés mindenki és minden.
-
Kotomicuki
senior tag
A HTI-n én sem használok hangtompítót, inkább távolabb megyek, ha kell a lövés utáni, további lapulás - mivel azzal sem lesz olyan csöndes, mint ami nekem kellene (és amúgy sem szeretem a NEM félautomata puskákat, mert nem lehet velük elég gyorsan újrázni egy esetleges mellé után). Ezt a puskát másra nem is nagyon használom, mint a helikopterek és a konvojt kísérő járművek leszedegetésére.
Lehet, hogy az átütési érték lesz annyival kisebb, hogy amiatt kell a 2. löket - ennek csökkenését, mintha nem adná vissza az a skill sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest