Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentoloshypo
senior tag
Akkor nem értem, hogy ha public match keresőben hogyan tudnak mások engem behívni, mindenféle invite, lobby meg akármilyen ismerettség nélkül. Ha rámegyek a public keresőre akkor egy kis keresés után berak egy teljesen ismeretlen radom csapatba és kész. Nem a NAT Status Moderate kavar be? In-game ezt írja a lobbyban (a routerem NAT type 2-ként csatlakozik, ellenőriztem)
Még esetleg arra tudok gondolni, hogy ha van egy squad-od de csak két haverod játszik veled akkor a felszabaduló helyre keres a játék valakit. Ha így is van akkor is elég érdekes mert miért ne tudnék már az elejétől indegenek behívni.
Mindegy amúgy mert a küldetést végül is meg tudtam csinálni egy APC segítségével, de később még biztosan lesznek gondjaim egyedül hiszen még csak a 2 koponyás területeket csináltam meg, szóval jó lenne erre megoldást találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest