- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Én csak 180 órát toltam bele 2 hónap alatt. Az ingyenes hétvége után egyből Gold Edition vásárlás lett szinte gondolkodás nélkül. Pedig nem nagyon szeretek 35 fontot kifizetni pláne nem játékért. Underground-ot 1x próbáltam, Survival-t még mindig nem, majd az új patch után. DZ-ben 1 karim 30-as másik még 25, 3. karit tervezem majd csinálni meg már a negyediket is. Amúgy elég jó felszerelést ki lehet már farmolni, nem kell ide DZ meg Incursion. Van egy mesterlövészem, amit alig látni PVE-ben (rajtam kívül) meg egy tankom. Mindkettő elég jó. Barrett vest 100 kör után esett.
Egyszerűen nem lehet megunni a játékot olyan sok mindent lehet csinálni egyedül is. Én sem szeretem DZ-ben, hogy odajön egy senkiházi aztán poénból lelő. De a DZ erről szól.
@myckey: "Itt lesz 11 eltérő növényzet, állatvilág, domborzat, éghajlat.
21 külön régióban, ami egyenként sem kicsi!"Szerintem túl sokat alapozol ezekre, mert lényegében csak ezeket hallottam tőled. Sajnos ezek lehet kevesek lesznek, hogy befusson. Nekem elég, mert én szeretem az open world játékokat, de sajnos ha kevés a bevétel kevés a support is és így a játék jövője, hibajavítások, tartalom hozzáadás is nehézkes lesz. Azért elég sok ember csalódott béta után és nagyon sok youtuber, internetes oldal lehúzta rendesen. Szóval nem jó a reklám eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest