Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiMedia lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
Danecay #1056 üzenetére
Igen az Anthem frissítése, a 2.0-ás verzió le lett lőve. Aztán mennyi idő múlva nyírják ki a játékot is...? EA-t ismerve jövőre biztosan lesz bejelentés, hogy valamikor lekapcsolják a játék szervereit.
Az Anthem bétáját orrvérzésig toltam. Aztán hivatalosan is megjelent. De direkt nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam hogy összekapják a játékot és majd akkor vissza térek rá.
Vissza is tértem a játékhoz, de full kuka volt úgy ahogy volt. Erős gépen is beesett az FPS ~35 FPS-re indokolatlanul. Aztán a rengeteg töltőképernyő... hiába a gyors proci, a sok és gyors ram meg a gyors adattároló ha a játékélményt folyamatosan megtöri egy-egy töltőképernyő... A bemutatókon látható videók alapján ígéretes volt, aztán a gyakorlatban full kiherélt lett a játék.
Aztán itt a másik a Ghost Recon Break Point. Ezzel is a bétában orrvérzésig játszottam. Majd elhittem amit láttam, hogy jó lesz és megvettem megjelenéskor a nem tudom milyen Deluxe vagy miféle pakkot... Megjelenés után 17 órát tettem bele majd leraktam... Ebből sem nézek ki fényesebb pályafutást....
Haverok-barátok miatt kerestem valami címet amit közösen tolhatunk munka után és szabadidőnkben. De mindegyik lehurrogta hogy hagyjuk ezt a játékot
aztán igazuk is lett. Nagy a csend ekörül is. Amit a játék itteni topikja is megerősít, mert nem pörög.
-
simonl
tag
válasz
Danecay #1015 üzenetére
Most vettem elő újra a játékot a legutóbbi frissítés óta.
Nem nagy dolgok, a csapattársak a Ewehorn(?) bázis felfedezése után választhatók menü ből.
A játék pedig az én szememnek túl homályos, elmosott, fátyolos, fene tudja mi a helyes kifejezés erre.
Kikapcsoltam a Bloom ot
Kikapcsoltam a Subsurface Scattteringet
Most kicsivel jobb. -
duvi
nagyúr
Nézd meg ezt a cikket:
Ghost Recon Breakpoint PC performance: How to get the best settings -
Danecay
addikt
Kifutottam a szerkesztési időből. Na szóval a link, lehet, hogy csak a letöltés/megnyitás kombóval működik.
Egyébként mi a tapasztalat, minek a kikapcsolásával vagy csökkentésével lehet FPS-t nyerni eredményesen? Főleg olyan beállításokra gondolok amik kevésbé látványosak mégis erőforrás zabálóak, mint pl a Motion Blur, mondjuk ezt pont most fogom letesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Nintendo Switch 2
- Mobilinternet
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest