Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Desy

    tag

    válasz Ergo_Proxy #1061 üzenetére

    ... szerintem mindazonáltal, hogy ez két különböző játék csak pár dologban mutat azonosságot és ez így rendben is lehet. Mivel csak egy terrorista vagy aki a meglevő hatalmat ássa alá... miből gondolt, hogy a környezet majd elegáns módon segíti? A fegyvercső előtt szaladgáló vagy a lövés hangjára/halott láttán megbújó és nyafogó civil mit kellene hogy tegyen? Üljön le veled sakkozni? Amikor megszólítod segít és a társalgása baráti. Amikor nem lépsz a tettek mezejére... csak létezik.
    A játék nem itt hibás.. nem. Ott talán, hogy a környeztet nem lehet felszabadítani. Mivel - vegyük úgy - a területen járók ismét megszállják a már általad elfoglalt/kiürített létesítményt. Ez egyfajta örökös jelenlétet ad. De a történet ehhez van. Ezért azt követni kell...
    A játék készítés egy nagyon behatárolt és erősen korlátozott dolog. Alkalmi párbeszédek és vagy állandóan beszólogató (gyakorta ellenséges vagy csak értelmetlen) szövegek... ? A játékpiac még nagyon kezdetleges... messze nincs a kívánságlista lehetőségénél. Választék sok mindenre, de nem mindenféle lehetőséghez. Elképzelései szinte mindenkinek vannak... de a megvalósíthatóság egy adott környezetre lényegében céltalan. Tehát, fölösleges.
    Egy másik esetben... viszont "ha és amennyiben" a szem előtt a M.I. forgatag és ez a megkívánt... mást kap a látogató. "Cangloong City" menet közben futtató környezetet váltott és másik szempontokat kezdett követni. A játék mássá vált mint aminek szánták és ez hátrányos-előnyös. Függ attól: ki melyik asztalnál ül. A "CanHu Fortress 2017" jól megmutatja az új lehetőségek egy részét. Ma...!? Megint más... holnap is mássá válik. Mire a közönség elé kerül nagyjából a "Cyberpunk 2077" életútján prezentál.
    Egy játék, nem kell, hogy mindenkinek tetsszen. Elég ha megveszik és egy jót szórakoznak általa. Elég, ha néhány eseménye "csak" leköt. De az jó, ha a vásárló látványos elemek sokaságával találkozik és a látványvilág mellé a bábu mozgatása és ténykedése kielégíti. Semmi sem tart örökké és... unalmas lehet.
    Azonban ha egy feladatot úgy viszel végig ahogy az előtt még soha... büszkeséggel tölt el. Vagy nem? Az efféle lehet némileg ösztönző... akár a hálózatos, közösségi játékok felé.
    A töréspont búvárhajó bázisa egy kiváló játéktér. Ott úgy végigmenni, hogy a M.I. fel sem fedez... az már valaminek a kezdete!

    [ Szerkesztve ]

    Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

Új hozzászólás Aktív témák