Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Danecay #1056 üzenetére

    Igen az Anthem frissítése, a 2.0-ás verzió le lett lőve. Aztán mennyi idő múlva nyírják ki a játékot is...? EA-t ismerve jövőre biztosan lesz bejelentés, hogy valamikor lekapcsolják a játék szervereit.

    Az Anthem bétáját orrvérzésig toltam. Aztán hivatalosan is megjelent. De direkt nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam hogy összekapják a játékot és majd akkor vissza térek rá.

    Vissza is tértem a játékhoz, de full kuka volt úgy ahogy volt. Erős gépen is beesett az FPS ~35 FPS-re indokolatlanul. Aztán a rengeteg töltőképernyő... hiába a gyors proci, a sok és gyors ram meg a gyors adattároló ha a játékélményt folyamatosan megtöri egy-egy töltőképernyő... A bemutatókon látható videók alapján ígéretes volt, aztán a gyakorlatban full kiherélt lett a játék.

    Aztán itt a másik a Ghost Recon Break Point. Ezzel is a bétában orrvérzésig játszottam. Majd elhittem amit láttam, hogy jó lesz és megvettem megjelenéskor a nem tudom milyen Deluxe vagy miféle pakkot... Megjelenés után 17 órát tettem bele majd leraktam... Ebből sem nézek ki fényesebb pályafutást....

    Haverok-barátok miatt kerestem valami címet amit közösen tolhatunk munka után és szabadidőnkben. De mindegyik lehurrogta hogy hagyjuk ezt a játékot :DDD aztán igazuk is lett. Nagy a csend ekörül is. Amit a játék itteni topikja is megerősít, mert nem pörög.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák