Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
Igen az Anthem frissítése, a 2.0-ás verzió le lett lőve. Aztán mennyi idő múlva nyírják ki a játékot is...? EA-t ismerve jövőre biztosan lesz bejelentés, hogy valamikor lekapcsolják a játék szervereit.
Az Anthem bétáját orrvérzésig toltam. Aztán hivatalosan is megjelent. De direkt nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam hogy összekapják a játékot és majd akkor vissza térek rá.
Vissza is tértem a játékhoz, de full kuka volt úgy ahogy volt. Erős gépen is beesett az FPS ~35 FPS-re indokolatlanul. Aztán a rengeteg töltőképernyő... hiába a gyors proci, a sok és gyors ram meg a gyors adattároló ha a játékélményt folyamatosan megtöri egy-egy töltőképernyő... A bemutatókon látható videók alapján ígéretes volt, aztán a gyakorlatban full kiherélt lett a játék.
Aztán itt a másik a Ghost Recon Break Point. Ezzel is a bétában orrvérzésig játszottam. Majd elhittem amit láttam, hogy jó lesz és megvettem megjelenéskor a nem tudom milyen Deluxe vagy miféle pakkot... Megjelenés után 17 órát tettem bele majd leraktam... Ebből sem nézek ki fényesebb pályafutást....
Haverok-barátok miatt kerestem valami címet amit közösen tolhatunk munka után és szabadidőnkben. De mindegyik lehurrogta hogy hagyjuk ezt a játékot
aztán igazuk is lett. Nagy a csend ekörül is. Amit a játék itteni topikja is megerősít, mert nem pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
aztán igazuk is lett. Nagy a csend ekörül is. Amit a játék itteni topikja is megerősít, mert nem pörög.