Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz muxi-muxi #18 üzenetére
Aorus-nál csak a 342 mm-es hossz a gond, elvileg az új házamba 350-ig fér, de lemérem, biztos belemegy-e. Az alaplap is Aorus, így jó páros lennének. Nem vagyok hardcore gamer, sőt inkább elég koca-fajta, QHD-n, elég lesz nekem a 12 giga ram 2-3 évig, aztán majd akkor lecserélem nagyobbra. Sztem maradok a 4070 Ti-nél.
-
Teljesen igazad van, 4070Ti-t terveztem a 3070Ti helyébe, de végül 4080 lett a befutó, gondolva a jövőre, ami néha ugyan csak 2 év nálam, de általában 3-4 inkább. Ma adtam el a 3070Ti-t, szerettem azt a kártyát, a GTX1080 után már a 3060Ti is nagy ugrás volt QHD-ban, de igazából a 3070Ti-vel volt jól játszható néhány game, igaz a Cyberpunk inkább Ray Tracing nélkül, míg most a 4080-nal minőségre állítva a DLSS-t és minden mást ultrára sokkal jobban fut, brutál mit ki tudtak hozni belőle, 16GB vrammal szerintem el leszek egy darabig.
A 4070 szerintem akkor lenne befutó nálam, ha maradt volna a 3060Ti és esetleg nem QHD monitorra váltok, hanem FHD-ra.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
addikt
Persze egyértelmű, hogy aki keres az talál. De mégiscsak PH! tesztről van szó <3
3080-ról váltani szerintem sem érdemes. 3070-ről azért már nem olyan nagy BŰN⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
Kár hogy nincs a 3070 és 3070Ti benne a tesztben (kivéve fogyasztás), talán többen néznék olyan szemmel meg, hogy mennyit fejlődőtt a kártya az előző generációhoz képest kategórián belül.
Persze a 3080 eredményekből lehet osztani/szorozni..⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Dark Souls sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- További aktív témák...