Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nekem pl a web rész kell, hogy sok legyen. Telefonálni nem szoktam. Viszont sajnos arról kevés teszt van, hogy a kamera mennyire harap bele a telepbe. Nagyon max elindítanak egy 4k videót aztán ennyi. De fotózás lenne érdekes. Pedig szvsz lehetne azt a tesztet is "automatizálni".
Összességében van értelme ezeknek a nagyobb telepnek, de hozhatnának több pluszt is, ez tény.
-
Érdeklődve várom, hogy érkezik-e global modell, mondjuk az sajnálatos, ha a kamerákat megvágják.
8 Mpx-eles UW elég nevetséges lenne a várhatóan magas ár mellett. -
-
paatrick
őstag
Te már elállítgattad a csúszkát így persze hogy más értékeket hoz.
Én az eredeti beállítás (gsmarena mix 20-30-30-20) értékeit raktam be:
A vivo nem is kapható nálunk. Nyilván mindenkinek más fontos, ebből nekem az látszik hogy a web rész dobja meg csak tesztidejüket. Telefonálásban meg pont 0-val tud többet hiába a 30%-kal nagyobb telep.De megint visszatérünk oda mint amit mostanában eljátszottak a RAMmal. Rakjál bele jó sokat akkor nem kell optimalizálni mert elbírja. Rakjál bele jó nagy akkut akkor már nem kell optimalizálni mert elbírja.
-
paatrick
őstag
Egyre inkább úgy látom ez a nagy akkunövelés meg a szilícium-szén csak egy humbug. Valami susmus van benne, mert a teszteken semmi nem látszik:
Honorban van a legnagyobb újfajta akku ami nálunk is megvehető. Papíron 32%-kal nagyobb benne az akku de ebből semmi nem látszik. -
GreatL
őstag
Ha esetleg nagyobb akkukapacitás lenne és egy darab fókuszáló kamera értelmes, nem tepsi méretben... váltanék.
-
-
Shyciii
veterán
Nocsak. Még a végén visszatérek iphone-ról androidra. Csak ehhez azért jobb kamera konfig kellene, meg nem tom hogy tényleg elveszik-e a 3 állású kapcsolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tovább nőhet a kínai telefonok akkumulátorának energiasűrűsége.
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Saab, Volvo topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest