Hirdetés
Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Albinoleffe - Siena 1.28 6.25 5.75
-
giigz
veterán
Különleges pillanat ez.
Szóval... A 150k-ra feltornászott veszteségemet 2 hónap alatt ledolgoztam, és EZZEL a szelvénnyel jött 20k ----> 49,5k
Ami azt jelenti, hogy összességében 15k haszonban vagyok!

Egyébként aki figyelte, az utóbbi 15 tippemből 15 bejött.

-
Sanya595
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Grat....

Mára:
Futball, Osztrák kupa, Döntő
Austria Lustenau - Ried H5,00 X3,50 V1,60Futball, Svájci kupa, Döntő
Neuchatel Xamax - Sion H4,50 X3,50 V1,70Írország U19 - Olaszország U19 H4,00 X3,30 V1,75
Futball, Svéd kupa, Nyolcaddöntő
Elfsborg - Brommapojkarna H1,40 X4,20 V6,50
Helsingborg - Trelleborg H1,55 X3,60 V5,25
Atvidaberg - Oster H1,65 X3,40 V4,75
Orebro - Gais Gothenburg H1,70 X3,30 V4,50Futball, U19-es Eb, elit kör, 1. Csoport
Horvátország U19 - Portugália U19 H2,75 X3,10 V2,30 .....
Észtország U19 - Belgium U19 H11,00 X5,50 V1,18Futball, Válogatott mérkőzések
Írország - Skócia H1,90 X3,25 V3,75
Németország - Uruguay H1,65 X3,50 V4,75Futball, Olasz kupa, Döntő
Inter Milan - Palermo H1,75 X3,40 V4,75Vállogasatok és nyerjettek sokkat....

-
B-L-A-C-K
titán
Yes Barca hozott 50 ezret tisztán...

-
pohár
félisten
egy sárga kellett volna még

-
B-L-A-C-K
titán
Hajrà Barcelona!!!!!
-
giigz
veterán
Schumacher 5.! Király!

Nemsoká BL döntő, a szükséges kellékeket már megvásároltam.

Hajrá Barcelona!

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
IRON STORM
üzenetére
És ha x lesz?

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
IRON STORM
üzenetére
Én is bátor vagyok, és már meg is tettem a Barcát...

-
umek7
őstag
válasz
IRON STORM
üzenetére
Ahogy érzed.

-
B-L-A-C-K
titán
Teljesen megértelek, és elhiszem hogy idegesítelek is ezzel, de hidd el nem ez a célom, söt elhiszem milyen idegesítő ha bukik az ember, más meg okoskodik itt neki...Csak akkor fogják megverni szerintem őket, ha tudnak fejleszteni normálisan, mert ugye már az előző futamon fejlesztettek sokan, mégse tudták megverni őket, időmérőn. Ebből is következtettem arra itt is nyernek, de mondom ezt csak én gondoltam .Meg mondtam is hogy valószínűtlennek tartom ne nyerne. Viszont amit belinkeltél az alapján ellene raktam volna én is. Plusz akár azt is ki lehet jelenteni szerintem ha a csapatok nem tudnak úgy fejleszteni hogy felvegyék velük a versenyt, a bajnokságot is nyerik. Forma1-re meg általában azért nem rakok mert tippmixen időmérőre nem lehet, futamra meg amit adnak rá időmérő után azt 1,8 körüli oddsot szerintem értelmetlen megrakni, sokkal rizikósabb mint egy foci, bármikor kieshet, kilökhetik, technika probléma stb.., szóval e miatt nem rakok F1-et...Időmérőre simán tennék ha lehetne...Neten persze lehetne, de ott meg hamar tiltre kerülnék...

Ma a BL-re leszek kíváncsi, sima Barca győzelmet várok, de lehet sima Mu lesz...

-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nyilván a szezon képe alapján az RBR magasan kiemelkedik a mezőnyből, és verhetetlenek. Ezt nem is kérdőjeleztem meg egy percig sem, de ha nem érted mit akarok mondani akkor nem tudom jobban elmagyarázni. Ezek szerint akkor most lefújhatnánk a VB-t, mivel a szezon képe alapján már más teljesen esélytelen?
Nos így már lehet azt mondani hogy igen, mert szerintem is Vettel fog nyerni (mondom, pedig utálom), de ő sem fog minden futamot és időmérőt megnyerni.
Ez a futam több mint tökéletes példa volt arra hogy a Red Bullnak nem sikerült megtalálnia az optimális beállításokat, végre kijött már az is hogy Vettel is gyengélkedhet, meg feljavult a két ősi rivális is - az IDŐMÉRŐIG.
Előtte is azt mondtad persze, meg lehetett is azt mondani, de az minden bizonyíték, valószínűség és érvvel szembe megy, csupán arra volt alapozva hogy idén nagyon jók és ezért biztos most is ők nyernek. Ennyi erővel nem tudom miért nem tetted meg eddig futamon a Vettel/RBR sikert, de mindegy is.
Ha kicsit támadóbb a hangnemem az a -50 miatt van amit épp most próbálok meg ledolgozni, nem akarlak megsérteni, csak egyszerűen nem szeretem ezt a fajta "megmondtam"-ot. Annak ellenére hogy te nem hepajkodtál meg hősködtél ezzel, szóval ne értsd félre, de minden ellenük szólt, aztán mégis csak "papírforma" lett, és ez dühít.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem veszekedni akarod, de ha ezt az évet nézzük, te is látod magasan jobb a Redbull, és az időmérőt mondom, hogy eddig verhetetlenek voltak, sőt úgy hogy volt többször olyan hogy nagyon magasan verték a többit. Ezt levonva megint 1értelmű volt hogy ha nem is nagy fölénnyel de nyernek időmérőn, és nem futamra értem. Az igaz hogy most jól járt Vettel a beleset miatt, de majdnem fél másodperccel jobb időt menni ezen a pályán elég lehetetlen lett volna mások számára szerintem. A másik meg mondtam a szabadedzés szart sem ér, az hogy ki hanyadik helyen végez ott nem befolyásol semmit...
De hogy tegnap belinkelted ezt az okosságot, mint írtam én is megraktam volna Hamiltont/Alonsot 5-5 ezzer, csak nem tudtam...
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ezek szerint azt mondod hogy innentől minden futamot Vettel nyer meg?
Az RBR sehol nem volt eddig, eddig sem villogtak csak Vettel futott egy iszonyat jó kört, és még szerencséje is volt mert 3 perccel hamarabb lett vége az időmérőnek. De hagyjuk, mert tényleg csak a vita lenne belőle, ahhoz meg nincs most energiám. Teljesen egyértelmű volt, a következő versenyen is ő nyer.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha folytatódik is már szerintem esélytelen a többieknek megelőznie, nagyon jó a Red Bull plusz Vettel is hibátlanul teljesít időmérőn...
"de minden észérv ellenére, csak a szezon képét nézve"
Ezt nem tudom hogy érted, de már csak a szezon képét nézve is 1értelmű volt hogy itt is nyer...
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Mondtad, de minden észérv ellenére, csak a szezon képét nézve. Egyáltalán nem volt benne ez, sőt, még a dobogó sem, annak ellenére hogy igazad lett. Ez a baleset meg plusz Vettel malmára hajtja a vizet, mindjárt le is fújják mert lehet nem tudják visszaépíteni a sérült részt.
-
umek7
őstag
Te jó isten Vettel.

-
B-L-A-C-K
titán
Mondom én Vettel nem olyan szar, Q3-at behúzza szerintem...
-
umek7
őstag
Egy Alonso első hellyel tökéletesen elégedett lennék. Ha mégse, akkor csak ne Vettel nyerjen és jól indul a nap..

-
giigz
veterán
Nyerje Schumacher az időmérőt, és akkor mindenkinek jó lesz!

Szóval mára egy Barca BL győzelem kellene, és akkor teljesen lefaragtam a veszteségeimet.

-
pohár
félisten
csak szólok, hogy tippmaxon 1,38x az over 1,5 a BL meccsre

-
B-L-A-C-K
titán
Ha tudnám sajnos akkor sem tudom, mert kártyámon nincs pénz. Bank meg zárva van...

Amúgy Hamilton/Alonsora ráraknék 5-5 ezret. Ha azt mondtad 6-os oddsa van akkor 2x5-ből 30 ezer jönne, az az tiszta 20...Csak nem tudom megrakni...
A másik amúgy szabadedzés szinte semmit nem jelenet, nagyon sokszor volt már olyan közel se mente jól az adott csapat a szabadedzésen mégis simán nyerték a hétvégét...
-
B-L-A-C-K
titán
Na, majd rálökök lehet akkor valamit, na térjünk vissza a témához, mert szét offoljuk a topikot...

Ez az F1-es téma kezd érdekelni, de nem bírom elhinni ne Vettel/Webber nyerné az időmérőt, nagyon sokat a többire szoktak verni, most ha nem is az ő pályájuk szerintem így is be húzzák a póóólééét!
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Értem. Azóta már befejezték az FLB Rx sorozatot, Swedish Springek vannak tökéletesre fejlesztve. No meg T-Mobilera és V-re elérhetőek a Gyári ROM-ok minimálisan megbuherált verziói (Fingerprint), ami mondanom sem kell hogy atomstabil és kellemesen gyors. Most per pill a 2.3.4 CM7-et nyúzom kelzsoca módosításával, még nem hibátlan viszont iszonyat gyors, hibái már szinte nincsenek is.
-
B-L-A-C-K
titán
Régen sokat irkáltam oda, de meguntam mert naponta cseréltem a romokat, és egy idő után már semmi extrát nem nyújtott.Ez 3. Bladem, egyiknek megfött az érintője, amit adtak ujjat meg a kép szar volt, ez a 3. elég jól bírja. Amúgy Kelzsoca féle 2.2-est használok FLB R10b-t. (eddig ez vált be a legjobban, de pár hónapja nem is néztem van e jobb) Fólia nem kell rá?
[link] -
Sanya595
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"A másik meg jól látom 5 ezret raksz fel..."
Igen...jól láttod.
A Madrid-Tottenham mecsre is 5k toltam a Madridra 2.20-as oddszal.De nem arra teszem,hogy a Barca nyeri a mecset,mert szerintem X lesz és a hosszabitásban nyer a Barca.
Szóval erre rakok:
Kupagyőztes
FC Barcelona 1.50 Manchester United 2.55 -
umek7
őstag
Még jó hogy próbáltam olyan közösségbe jönni ahol talán nem futok egyből ismerősökbe.

(#21447) pohár: Mindig is lusta voltam vezetni azt a fránya naplót, de azért kösz

-
umek7
őstag
Szabad érdeklődni hogy melyik honlapnál vagy előfizetve a tippekre?
Bundához meg annyit hogy ha egyszer kifizetted, akkor már onnan simán visszajön az ára, szóval mindenképp jó befektetés..
Sosem sajnáltam a pénzt ha úgy van, de amíg nem tudom hogy mennyire biztos a forrás addig nem adok ki ilyenekre.(#21438) B-L-A-C-K: Követni kell az eseményeket. A Szabadedzések elég árulkodóak. Egyik ismerősöm írt egy nagyon jó beharangozót az egyik oldalon, ha valakit érdekel akkor itt elolvashatja.
-
umek7
őstag
Na lejárt az 5 perces szerkesztési idő, de még valami. Nem tudom mennyire követitek az F1-et, de most a Monaco-i nagydíjra mindenképp érdemes lehet a következőket tenni.
Webber vs Hamilton 1,60 - 2,20
Webber vs Alonso 1,75 - 2,00Szerintem ez óriási ajándék, Webber eddig egyáltalán nem remekelt, Alonso és Hamilton uralja a mezőnyt, a RBR-ek nem tudtak még optimális beállításokat találni a pályára. Legalább az egyikőjük Webber előtt fog végezni, de szerintem mindketten.
Alonso pole 6,00, vagy Hamilton pole 6,00
Szinte kizártnak tartom hogy ne az egyikőjük nyerje meg.
És jöjjön a nap vicce, óriási ajándék, már most rádobtam egy nagyobb összeget..
Vettel nyeri az időmérőt?
Igen 1,75
Nem 1,95 -
B-L-A-C-K
titán
Valaki valami tutit tud a hétvégére, bármi jöhet amit lehet rakni tippmixen, és 1.5 feletti az oddsa...
-
giigz
veterán
Attól függetlenül, hogy a MU-nak szurkok, jó lenne egy Barca győzelem pénzügyi szempontból.

-
giigz
veterán
A holnapi BL döntőre mik a tippek?

-
B-L-A-C-K
titán
Na el is ment az 1-ik röplabdán, nem raktam sokkal, de két foci jól áll, 3 tenisz jött, 1 röplabda jött, a másik meg elment...

-
pohár
félisten
a ETG siker garantált, ha nyernek bajnokok...
146 Evian Thonon Gaillard - Metz H 1.41
224 Cholet - Gravelines (hosszabbítással) 1.m. H 1.30
143 Lokomotív Moszkva - Anzsi Mahacskala: Lokomotív Moszkva szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.15Eredő odds: 2.10795
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2110 Ftnekem ez van mára, még tegnap éjszaka tettem kész szelót poénből, Görges lányom elvitte, pedig csak ő hibádzott már csak róla... na mindegy, ez jöjjön és akkor nullás a napom
-
umek7
őstag
válasz
Sanya595
üzenetére
Nem csak necces lett hanem ki is kapott. Amúgy szerencsére ahhoz képest jól jöttem ki a dologból, élőbe sikerült korrigálni és a -50-et lefaragtam -10-re.
Úgy tervezem hogy a Gasquet - Bellucci meccsen pedig tökéletesen lefogom faragni, sőt még pluszba jövök ki. Csak jól menjen az élőzés

Szerk:
Rus holnap játszik Kirilenko ellen, 3.15-ért adják. Én már Erakevicet is verettem vele, majd azt hittem hogy Clijsters egy szoros meccsen megveri, de nem, valahol 8-as szorzó körüli volt az ő győzelme azon a meccsen. Kirilenko lényegesen gyengébb ellenfél mint az egykori világelső, mellesleg még komolyabb ellenfele nem volt. Nem mondom hogy egy életbiztosítás rá tenni, de egyáltalán nem kizárt az ő győzelme. Ilyen oddson meg pláne.
-
B-L-A-C-K
titán
Ú, az komoly, hátha fordít és bejön nekik...
Én is raktam ma teniszt pedig mondtam nem fogok, 3 teniszt raktam, 2 foci, 2 röplabda...

Teniszből 2 már jött (Kuznetsova, Jankovic). Már csak egy Monfils győzelem kéne és a teniszek letudva...
Ú látom kikapott Goerges, nagy szerencsém volt hogy nem tudtam rakni tippmixen, mert egy nagyobb összegen gondolkoztam hogy megrakom ezt meg a Barcát...
-
vikvuk
senior tag
GOE visszajön? nem találja a pályát!

(#21409) ezt hogy kell megtenni?
-
giigz
veterán
Helsinki sima 3-0-ra nyert.
10k-t raktam csak rá, így 2.600 Ft jött 
-
pohár
félisten
Prelaz
20:30 Evian Thonon Gaillard - Metz X-1 @ 4.80Dojava
20:45 Wales - Northern Ireland 1 @ 2.30Single
20:30 Nimes - Ajaccio 2 @ 1.50Efes.Plsen - Fenerbahce 1 1.85
Cholet - Gravelinise 1 1.35
Wawrinka - Tsonga 2 1.75
Gaskuet.R - Belluci.T 1 1.50
Bartoli.M - Georges.J 2 1.40
Darcis - Monfis.D 2 1.25
Levski - Montana Over 2.5 1.60
Lokomotiv.M - Anzhi.M 1 1.70
Le havre - Grenoble 1 1.80
Wales - Irland Under 2.5 1.70
20:30 Le Havre - Grenoble 2-1 @ 24.00
-
B-L-A-C-K
titán
Hát ki mit érez, végül is 3 esélyes, de mivel a kedvenc csapatom, és érzem is holnap már mégis rakom...

-
B-L-A-C-K
titán
Én ma 2 szelót raktam ezt 3 ezerrel, amiből írószag x-elt...

U19Horvátország - U19Belgium 3.10 V
U19Ukrajna - U19Írország 2.49 V
Barcelona - Manchester Utd. H 1.93Másik viszont él, de azt azért raktam ha a fenti elmenne, (200Ft-al)...

U19Horvátország - U19Belgium 3.10 V
U19Ukrajna - U19Írország 2.49 D
Barcelona - Manchester Utd. H 1.93Szóval ha nyer a Barca nyerek így akkor 500 forintot...

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval... A 150k-ra feltornászott veszteségemet 2 hónap alatt ledolgoztam, és

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)