Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Mi a velemenyetek a Logitech X-540-rol?
Esetleg hasonlo arban tud valaki jobbat ajanlani? -
zitrom
tag
ja és milyen olcsóbb fajta hangkarit ajánlotok hozzá?(akár használtan is a lényeg hogy olcsó és jó legyen az X530,X540-hez)
-
-
zitrom
tag
Mi a különbség a Logitech X 530 és X 540 között?
Egyeltalán érdemes e most ilyenbe fektetni 15-20K-között? -
TomBoy1986
veterán
Én elhiszem, de 3600-ról váltani rá legfeljebb a szép külső miatt érdmes, mert sajnos gyengébb. Az Aquaban láttam a dobozát, hát kb. 2/3 a mérete a doboznak, mint a DHT-510-esnek (3600)
Ha tényleg váltani akarsz (mert pl. meguntad
) akkor az erősebb Jazz-re hasonlító Geniusra érdemes. Annak 200W az RMS teljesítménye, s 40-50K volt, amikor utoljára néztem.
-
djtoomi
addikt
válasz
TomBoy1986 #593 üzenetére
Lehet hogy a teljesítménye sok a T6100-nak, de a minősége a szokol rádióval vetekszik kb....
Azért írtam hogy 5000-ből sok a hibás, nem olyan biztos pont.
Múltkor egy geniusos sráccal beszéltem itt ph-n, aki genius szervízben dolgozik, és ő ajánlotta a 4000-et. -
TomBoy1986
veterán
A Genius HF 4000 gyengébb a 3600-asnál
(4000 100W RMS, míg a 3600 120W)Ráadásul a 3600-as sokkal nagyobb is.
"Nekem a 3600-as van, de gondolkodok 4000 vagy 5000-re váltáson"
Nagyon rossz lépés lenne. A 4000 az szép, de gyenge, míg az 5000 meg gyakran hibás.lamathosz:
A Genius 4000-ese a teljesítményéhez képest drága - én 25K körül láttam. Én annál olcsóbban vettem a 3600-ast - kb. 1.5 éve.
A helyedben egy Creativeba neveznék be. Hogy melyikbe? Menj el vmi saturn, vagy MM féleségbe, s hallgass meg 1-2-t. A SpeedLinktől óvakodj - legalábbis nekem nem tetszik a hangja. Egy 10nm-es szobába még lehet, hogy az a T6100 is sok lesz.
-
drezso
tag
Szia! Ha van kellő pénzed hangcuccra hát a hangfalakra kell a legtöbb lé
Szerintem keress valami helyet ahol van lehetőséged pár gyártó hangrendszerét többfajta erősítővel kipróbálni és TE hallgasd meg és azt vedd meg amelynek a hangja neked tetszik, ez a legfontosabb!!!Az én rendszerem egy Dali Concept 6 5.0 -ás hangfalszetből áll Egy Werfadale PC12+ -os szubbal megtámogatva. Meghajtásra Onkyo 603 E . Ami nekem gyenge az a szub. Amit javasolni tudnék még A Jamo régebbi E8-as rendszere A régi E8-as nem a pont 1 szubbal .Garantáltan ütős !!!!Amennyiben kevesebb a pénzed ,hallgas meg egy Eltax Universe szettet én azzal kezdtem 45K körül van újonann: amitt a szett két frontja nyújt ezért a pénzért zenében szub nélkül szerintem drágább hangfalpárat is lealáz!Végezetül meghallgatásra valamelyik Médiamarkt -ot javasolnám ott biztos van idő meghallgatnod (én is ott teszteltem
) Erősítőre elég kevesebb lé is Már régebbi tipusokat használtan kimondottan jó áron 50-60K közt kapsz. Bátran ajánlom az Onkyo tipusait kedvező ár nagy basszusokkal és teljesítménnyel! Nekem 99 -óta csak onkyó cuccaim vannak.
-
djtoomi
addikt
válasz
lamathosz #589 üzenetére
T6100 úgy ahogy van egy műanyag öntvény budi.Nagyon sz@r.
Genius 5.1 előtt az volt, ritka fos volt, pedig 4-szer cserélték gariba, és mondták hogy ez ilyen.
Genius 5.1 3600 vagy 5000 vagy 4000(utóbbit ajánlom abba a szobába, jobb mint a 3600, 5000n-él picit gyengébb, de biztos jó a mélye), ezeszer jobban szól, pedig én szobám sem egy palota, össz-vissz 30nm, és ebbe elég ez, házibulikra simán jó.
Nekem a 3600-as van, de gondolkodok 4000 vagy 5000-re váltáson.
Ennél best-buyabbat nem találsz ennyiért, max használtan egy Z5300-as logitech.
De az viszont ezt alázza porba.
-
perempe
veterán
válasz
lamathosz #589 üzenetére
Attól függ, hogy a jelenlegi rendszered után mennyire elviselhető a kipróbált T3100...
Én most csinálom meg a 25 éves Quad 405 mellé SAL-ból a hangfalpárt. Egyébként azért SAL, mert már volt itthon régebbről. Most helyette olcsó HiVi-t, vagy hasonló szélessávút vennék.
-
lamathosz
csendes tag
Hali tanácsra lenne szükségem.
Eddig egy quad 405 25éves még apám építete erősítő és egy saját magam készített SAL-os 3utas 20cm-es mélysugárzóval szerelt hangfal pár-al néztem a filmeket,hallgattam a zenét házibulikra ezeket hurcibáltam. Kicsit már megkopott a sok szállításban az erősítő is elég oldschool és mikor barátnőmnek vettem 1 hónapja creative T3100-as hangszórókat elgondolkoztam hogy lehet nekem is elég lenne ebbe a kicsi szobába egy 2.1 de ha már amúgy is sokat filmezek akkor 5.1 hangfalszet. Rögtön kinéztem a nagyobbik testvért a creative inspire T6100-t elég baráti ára van 12-14 körül már lehet kapni. pici a szobám 10nm azóta rájöttem hogy fölösleges ekkora teljesítmény ilyen pici szobába. Ezért gondoltam hogy lecserélném valami kisebbre persze azért a minőségről nem mondanék le.
Nézegettem még a génius 5.1-es csodáját is de a 25ezret már sokallom és az megint több helyet igényel nagyobb fadobozos hangszórói miatt.Szóval a kérdés az lenne hogy tekintettel arra hogy mekkora a szoba ti mit ajánlanátok Tartsam meg a jelenlegit ne szórakozzal 10-20ezer forintos hangszórókkal vagy szerintetek is a szoba méretei miatt ésszerübb lenne egy 5.1 és akkor Genius sw-hf best buy 25kért vagy jó a 12-13k-ért creative T6100?
-
darnellsmith
senior tag
logitech z 5500, szerintem a best
-
tonyo1
csendes tag
Sziasztok! Szeretnek egy 5.1 es hangfalrendszert vásárolni! Mient ajánlanátok?
Ezt neztem SISTEM 5.1 GENIUS SW-5.1 1500, 1500W PMPO, (SUBWOOFER 20W + 5 SATELITI 5W), WIRED RC, 20Hz-20KHz Mi a velemenzetek erröl? Itt megnézhetitek http://www.dc-shop.ro/detalii_produs.php?cod=12553 -
perempe
veterán
Biztos jó, de megfelelően megépített, szélessávú hanszóróval szerelt hangfalakat javasolnék helyette előre/középre/hátra (5 db.), meg hozzá egy sub. Olcsóbban kijössz.
Pl. említett Hivi B3S (10$, itthon 2,5K - ATC-Trade Zrt., avx.hu fórumán is jelen vannak) már alkalmas ilyen rendszerhez. (YouTube-on is van fenn róla anyag.) Az ATC weblapján láthatod, hogy csinálnak ők persze hangfalakat is.
[link]
Esetleg nézhetsz még innen más Extended Range Driver-t. A Pioneer B20FU20-51FW is jónak tűnik. -
perempe
veterán
Én mindenképp HIFI irányba terelnélek. Ha Te nem építed meg, akkor építtessed meg mással a javasolt hangfalat/erősítőt. Össze se érdemes hasonlítani egy műanyag vagy olcsó ketyerével.
Én jövő héten rakok össze egy Quad 405 erősítőt, meg hozzá egy hangfalatpárt.
-
Sidaries
őstag
Szerintetek ez jó?
Altec Lansing FX5051 -
-
Sidaries
őstag
Na majd megpörgetem.
Szóval miután zárták a topikomat ide is beírom a kérdésemet:Új hangfalat szeretnék venni max 50e-ből. Zenehallgatásra és játékra lesz, filmet keveset nézek. Lehet 2.1 vagy 5.1, de a lényeg hogy azért jó legyen. Most egy Creative Inspire 5400-asom van ( lehet hogy a szám nem ez ) 5.1-es. Nem rossz, de nem is túl jó.
Van néhány fontos kritérium. Miután elég sokat költettem a gépem és környezetének a kinézetére, ezeknek is bele kell illenie a képbe. Ezüst, fekete kell hogy legyen lehetőleg vegyesen és a ledeknek mindenképpen kéknek kell lennie.Ez a kérdés. Jött is néhány válasz azokat megjegyeztem. Ti mit ajánlotok?
-
Magnum PI
tag
#562-re valaki?
-
Flow
senior tag
Nem nagyon pörög ez a topic.
-
ywyw
csendes tag
Sziasztok
van egy laptopom amin van Spdif-es kimenet és van egy logitech X540-es hangrendszerem, a kérdésem az, hogy lehetne a kettöt összekötni, létezik e egy spdif-es jack bemenetel ami 5.1 es, azaz nem sztereó? -
Magnum PI
tag
sziasztok
egy ilyen lejátszóm van [link]
Szeretnék hozzá venni hangfalszettet csak segítség kellene az elinduláshoz mégis milyet lenne érdemes.
Köszi -
Flow
senior tag
Heló! nem tudom, jó fórumban teszem-e fela kérdést, de hangfalak beszerzéséét tervezem. A koncepció a következő: (fontossági sorrend) Szép legyen, nagy hangfalak, megfizethető áron, minél jobban szóljon.(4.0, 5.0, esetleg 5.1) Hogy kicsit képet adjak róla, milyesmi szetteket nézegettem: pl heco victa.
Zenére/filmre: 60/40.A kérdés adott: milyet...
HA megvan a hangfal, nézek erősítőt is. De az majd másik topic lesz...
Válaszokat/tanácsokat okosítást előre is köszönöm!
-
bzoley
veterán
válasz
meganoname #555 üzenetére
A Creative-val ég nem is lenne gond, de pont P5800?
Egy hónapja sincs, hogy Z5500-ra cseréltem. Ég, és föld. -
meganoname
csendes tag
Ha 5.1 akkor csak is kizárólag CREATIVE [KÉP]
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Hangfalrendszert szeretnénk venni főleg filmnézéshez. Vezetéknélküli kellene,ami átvisz 1 falat.Létezik ilyen?
Neten még nem nagyon találtam csak logitechet, de olyat soha többet nem szeretnék x-530as tapasztalataim miatt.
-
bozont
veterán
Sziasztok
Most vettem, egy X-Fi hangkártyát és nagyon úgy tűnik, hogy előbb-utóbb valami ütősebb hangrendszer is kellen mellé, mint a mostani genius (bár már ezzel is nagyon jól szól). Mit érdemesebb venni egy 21 nm-es szobába? Meg fontos, hogy könnyen cserélni tudjam a kábeleket. Játékra, filmre, zenére egyszóval mindenre használnám.
-
nyunyu
félisten
Tudom hogy a laptopon van S/PDIF digitális kimenet, de nem tudom hogy ezen van-e ilyen bemenet.
En ezen nem latok digitalis bemenetet.
Ugye az S/PDIF azt jelenti, hogy egy kábelen keresztül tudom leadni az 5.1-es jeleket, igaz? HELP
Az csak annyit jelent, hogy van rajta digitalis kimenet, nem azt, hogy mindig 5.1-ben szol.
De mivel oda van irva a laptopodhoz, hogy Dolby Digital Live-ot tud, igy jatekok/zenehallgatas alatt is ki tudja tolni digitalisan az 5.1-et, nem csak filmnezeskor.Masreszt meg hogy 1 madzagon kitolt 5.1 csatorna hangfalon is 5.1-ben szoljon, ahhoz Dolby Digital dekoderrel ellatott hangrendszer szukseges.
Nem eleg annyi, hogy van-e rajta digit bemenet. -
Garffi
tag
Erre a gépre link
rá lehet kötni ezt a hangfal link szettet. Mármint úgy, hogy szóljon 5.1-ben a hang. Nem találok semmi leírást erről a hangfalszettről. Tudom hogy a laptopon van S/PDIF digitális kimenet, de nem tudom hogy ezen van-e ilyen bemenet.
Ugye az S/PDIF azt jelenti, hogy egy kábelen keresztül tudom leadni az 5.1-es jeleket, igaz? HELP -
Logitech G51 egyszer és mégegyszer
Logitech Z-2300 egyszer és mégegyszercore2: a Geniusokkal kapcsolatban a saját topikjában megtalálod a választ.
-
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb?
(Olyan embertől kérném a segítséget, aki nem elfogult!)
Versenyzők:
Genius SW-HF5.1 4000
Genius SW-HF5.1 5000
Genius SW-HF5.1 5005 (Mi a különbség?)vagy
Logitech X-540?
Üdv. Core2
-
Gondoltam, kicsit jobban körbenézel, mielőtt kédezel...
Megpróbálok segíteni...A Logitech G51 egy 5.1-es rendszer, a Z-2300 pedig 2.1-es. Először el kell döntened, hogy 5.1-et szeretnél, vagy elég a 2.1 is.
Ha sok filmet nézel, sokat játszol, akkor a G51, mert ezzel kiélvezheted a surrond hangzást.
Ha nagy teljesítmény kell és nem nézel annyi filmet, akkor elég a 2.1 is. -
Topa00
tag
Logitech G 51 VAGY Logitech Z-2300? melyiket válasszam?
légyszi segíytsetek -
tibz03
őstag
Ha már itt vagyok, én is feltennék egy kérdést:
Milyen 5.1-es hangfalszettet ajánlotok? Árat azért nem írok, mert még én sem tudom, hogyan vásároljam. Kp-ben kb. 25-öm lenne rá, a régi Genius SW-5.1 3600-at cserélném le, ennek az 5000-resét néztem ki, de ha nagyon rá tudtok beszélni, akkor megoldom, hogy egy komolyabbat vegyek, max. olyan 50-ig.
Szóval javaslatokat várok, lehetőleg több árkategóriában is, és az érdekelne, hogy a Genius SW-5.1 5000 25.000 Ft-os árával szemben megérné-e egy 50.000 Ft-osat venni. (Remélem, ez érthető volt.
)
A válaszokat előre is köszönöm!
-
kalló
aktív tag
hy all!
klasszikus genius sw 5.1hez milyen hangkarit vegyek?
jó a használt is nem vagyok hangzás őrült és nem is akarok rá sokat szánni az a lényeg hogy aránylag jól szoljon és ne legyen ilyen búgós hordó hangzású a mély mint az alaplapi 5.1el
előre is köszönöm -
SimS
senior tag
Üdv
Igen ezt olvastam mikor átfutottam a topikon, azért mégis feltettem, hátha még valaki magában tartja a tapasztalatait!
Amúgy 80%-ig biztos, hogy kicserélem és az is, hogy erre, mivel nekem egészen megtetszett az X-230-as hangja és az X-530 lényegében ugyanaz, csak több szatelittelSimS
-
SimS
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Logitech X-230 tulaj vagyok és gondolkodom azon, hogy lecserélem a nagytestvérére, aki megszólalásig hasonlít rá, csupán több elemből áll - azaz egy Logitech X-530-ra. A mostanival maximálisan elégedett vagyok, többet kaptam, mint amire számítottam és tök jól szól
Csere után is ez lesz a véleményem szerintetek? Avagy majd jól megbánom, hogy lecseréltem?
Tapasztalatokat véleményeket várok legfőképp.
Mindenre használom amire csak lehet, mp3-lejátszóról is hajtom időnként, meg mindenre ami a PC-ből kihúzható
SimS
-
törölt tag
válasz
Fugitive05 #531 üzenetére
akkor viheted 12-ert
-
Fugitive05
csendes tag
válasz
#54715584 #529 üzenetére
Olyat újonnan veszek 12K-ért...
http://www.lord.hu/product/1743_Creative_Inspire_T6100_5.1_hangfalszett/Azt hiszem, hogy egy Creative Inspire T7900 7.1 hangfalszett lesz a nyerő, ha mástól nem kapok valami ötletet, esetleg javaslatot, hogy mi jobb ennél. (persze hasonló árban, olyan 25K-ig)
Creative X-Fi Xtreme Gamer hangkarihoz lenne, főleg DVD nézéshez, játékhoz. Néha zenehallgatásra.
Kérdésem még mindig megvan, hogy érdemes-e a 7.1-et vagy van ennél a hangszettnél jobb 5.1-es? -
nyunyu
félisten
Boltban veszel egy ilyen SCART adaptert (~1k), aztan ha OUT-ra van allitva a kapcsolo, akkor a feher+piros RCA-n kijon a TV hangja, onnan ertelemszeru a kabelezes, ha a hangfaladon RCA bemenet van.
Ha fix minijack kabele van (ami a gep hatuljaba megy), akkor csinalsz hozza egy 2xRCA dugo-minijack aljzat adaptert, az is kijon parszazbol.Ha hazilag rakod ossze:
Feher RCA hegye: minijack hegye (bal oldal)
Piros RCA hegye: minijack kozepso gyuruje (jobb oldal)
Piros+feher haza: minijack tove (fold) -
törölt tag
válasz
Fugitive05 #528 üzenetére
vedd meg az enyemet, creative T6100 15ert viheted
-
Fugitive05
csendes tag
Sziasztok!
szeretném egy kicsit feldobni a pcmet egy hangfalszettel. Első kérdésem az lenne, hogy elég neki egy 5.1-es vagy érdemes befektetni 7.1be?
X-Fi hangkártya hajtaná a cuccot.
Második kérdésem, pedig az, hogy melyik lenne a legjobb választás, max olyan 25K-ig.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Lntos
csendes tag
Hogy lehet rákötni a Logitech x-530-at TV-re? (ha valaki tudja írjon) Amúgy nekem néhány zenénél berezeg a hangfal, amelyekben túl sokféle hang van, elég érdekes... már 20%-nál is, a legtöbb zenét viszont szépen visszaadja 60%-on is ami azért már elég fülsüketítő ezért nem értem a dolgot, az előző rendszerem azokat a zenéket is visszaadta szépen melyeket ez az új nem. Vajon miért? Na mind1.
-
tikodi
tag
hi
creativ p5800 megéri az árát? olvasgatás után szebb a mély rajta mint a geniuson és az lenne a lényeg. valaki erősítsen meg pls
-
Luciferkó
csendes tag
Vagy esetleg valaki ismeri ezt a terméket, sok teszt ezt hozta ki a legjobbnak?
Concept E Magnum Power Edition, vajon megér 184€-t (47e Ft). Ugyanis meglehet rendelni a gyártó oldaláról. -
Luciferkó
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, meg tudok szabadulniaz öreg 5.1-emtől, tehát a kérdés adott. A rendszert egyébként egy X-Fi Xtremem Music kártya szólaltatná meg egy ca.30 nm-es szobában. A rendszert kizárólag zenehallgatásra használnám (rock, metal, classic)
Megnéztem a környező boltok kínálatát, és ezek jözül fogok választani:
Az értékek alapján a Logitech tűnik a legjobbnak, de ez a vezetéknélküliség, és a színespapírral kitömhető hangodobozok nem tetszenek, fölöslegesnek taRTom. Egyébként, azt tudja valaki pontosan, hogy az értékek pontosan miket határozznak meg, mit jelentenek?
Esetleg nem tudja valaki, hogy lehet e kis hazánkban a Teufel Concept termékeit kapni? (Akkor nem lenne kérdés, hogy mit vennék)
Kiváncsi vagyok szértői véleményetekre, válaszaitokra!
-
proper
őstag
ez a kettő fogott meg leginkább
Genius SW-HF 5.1 5000 - 23.900.-
Logitech X-540 - 19.500.-melyik éri meg jobban?
a másik pedig az hogy xbox360-ra menne elsődlegesen de ugye azon csak stereo rca van meg optikai kimenet, hogy fog ez nekem szolni ?
van rajta hdtv kimenet is de az is csak 3 rca -
proper
őstag
max 20k-ig keresek 5.1 hangfalat tvre kötném meg xbox360-ra
nincsenek nagy igényeim csak ne legyen gagyi zörgöstaláltam yamada H-8550 13k bruttó kissé irreálisnak találom
illetve tud valaki olyan webshopot ahol nagy választék van?
-
zitrom
tag
hát konkrét keret nincs rá.....de max 10-15e FT-ig.
Meg esetleg akkor mehettünk 15K felé 1-2K-val ha kihagyhatatlan ajánlat
Igazából csak 2-őt néztem ki az 5.1-et leszámítva,ők lennének:
-Genius SP-HF 1250x 2.0 hangfal(nagyon dicsérik)
-Logitech X240 2.1
Várom az ajánlatokat -
Möhe
addikt
Csak akkor rakom "szét" a hangszórókat mikor kell.Addig minek essek keljek a kábeleken? Mögöttem balra tvállvány,jobbra hátul ágy. De mostanában eléggé lusta vagyok és csak a bal hátsó van eltéve a "helyére" a jobb az a front mellett cicereg ,és nem zavar zenében. Játékban meg fülest használok a mikrofon miatt (jelenleg). Ha filmet nézek arra ottvan a házimozi,és a 72es tv.
-
nofi
addikt
Mondjuk ha a hátsó hangszóróhoz 3m kábel van akkor egyértelmű, hogy nem tudom végigvezetni a szoba sarkaihoz. Árban amúgy nagyon szimpatikus és sokan alátámasztották amit most te is megerősítettél, hogy relatív elég jól szól. Tudnom kéne, hogy a Genius-t miképp helyezhetném itt el, mert ha annak se elég hosszúak a kábelei akkor sztem marad vmi 2.1.
A probléma, hogy az asztalom sarokban van, amin a 2 front és a center gyönyörűen elfér, de mögöttem összvissz egy kanapé, meg egy dohányzóasztal van 3m-es sugárban, amiken nagyon sután néznének ki -
zitrom
tag
Sztetek érdemes 5.1-et venni ha főleg zenehallgatásra és játékra használom a gépem?Néha azért 1-2 filmet is megnéznék,de tényleg csak alkalomadtán...
Vagy valami minőségi 2.1 ill 2.0-ásat inkábbb? -
Möhe
addikt
Hali.
Nekem Logi 530-ason van és tetszik. De ne várjál nagy áttörést akkora szobába (elvégre számítógép köré van kitalálva ,nem teremhangosításra),nekem csak köbö 3.5x4es van de az egyik sarokban van a géppel együtt.Nagyjából 2x2-őt fedek le vele de azt teljesen beszólja. A hátsó hangszóróhoz 3m kábel van, az elsőhöz nagyjából a fele (lusta voltam kiszedni az elsőt,csak felemeltem az asztalrólameddig engedte a kábel). Cimborám eléggé sokat van nálunk de meg is lepődik mikor feltekeri a hangerőt ,hogy ezek a kis hangszórók mekkora zajt képesek művelni. Szóval az 530-nak adnék egy piros pontot,én gond nélkül használom 2 éve!
-
nofi
addikt
Sziasztok!
A minap 6 éves noname 2.1-em mélynyomója megadta magát, felmerült a csere lehetősége. Egy 4x8 as szobában hallgatok legfőképp zenét, de filmek is sűrűn forognak. Ha most iszonyatosan sürgetve lennék, elrohannék egy Logitech 230-ért, de gondoltam felteszem itt is a kérdést, ti mit ajánlanátok 5.1-ben. Ár/érték arány-ban talán Genius HT és Logitech 530 tetszett így elsőre. Kérdés, hogy mi elég a szobámba.
Annyi még érdekelne, hogy kábelezés szempontjából milyen paraméterekkel rendelkeznek, ugyanis nem tudnám megoldani, hogy egyenletesen magam köré helyezzem a hangfalakat, így arra gondoltam kihasználnám a szoba négy sarkát, persze ha elég hosszú a kábelük. (Ha szerintetek fölösleges, le lehet beszélni)
-
Fecos15
tag
Hali mindenkinek tudnátok mondani egy jó 5.1 est 25-30 ezer környékén
Én amit eddig nézegettem
Genius SW-5.1 5000
Genius SW-5.1 Home Theater
Logitech X-540
Szerintetek melyik jó és ilyen árban van jobb? -
fradi81
veterán
Hát igen, óriási a különbség, kezdetben elég 2 hangfalat venni, aztán jöhet a többi szépen lassan ahogy a pénz engedi, remélem nekem is fogja engedni jövőre a bővítést
-
nyunyu
félisten
Neztem is nagyot a heten, miert szol olyan furcsan a kedvenc Pink Floyd albumom, erre kiderult, hogy veletlenul bekapcsolva felejtettem a CMSS-t az Au4 drivereben, ami felkeverte a hatso hangfalaimra is.
Egyebkent meg ha tenyleg _minosegi_ 5.1-et akarsz, akkor ragaszthatsz legalabb egy egyest a 20k-s alomhatar ele, de inkabb egy nullat a vegere.
Miota hazimozierositom van 4 kozepes minosegu hangfallal, azota valahogy csak mosolyogni tudok a PCs zorejladak hangminosegen, meg a rairt "teljesitmenyen".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest