Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipu
csendes tag
Hali!
én most szeretnék vmi 5.1es rendszert venni, de csak 15-20 rugóm van rá...ennyiböl sztetek milyet érdemes, ha egyáltalán érdemes-e, vagy még gyűjtsek?
-
DonManó
tag
válasz
h.anachron #197 üzenetére
aranyos...
, de az ára húzós
akkor X-530 marad, köszi h válaszoltál... -
h.anachron
csendes tag
Iyen áron a 7.1..főleg ha feltekered milyen lehet...normális 7.1, inkább 7.2 az jóval 100 felett van. Úgyhogy az én véleményem szerint maradj nkább az X-530-nál.
off: nekem tökéletesen megfelel és működik a z-5500
[Szerkesztve]
Itt van egy kép a kicsikéről, ha estleg 7.2-ben gondolkodnál ;)
[Szerkesztve] -
DonManó
tag
Helló!
Na beírom ide is.:
Mostanság tervezek hangfalat venni, csak nemtok választani,
egy Logitech X-530-as és egy KME SN-8520 7.1 HOMETHEATER között
az utóbbiról tud vki vmit? árban szinte ugyanott vannak......
előre is köszi! -
Ninoka
tag
Szerintetek max. milyen hosszú optikai vagy koax kábelt lehet használni a digitális jel átvitelre? Gondolom ennek van valami határa.
-
lyes
tag
helló! 1 kérdésem lenne: mit jelent az, hogy jel/zaj viszony? vmi 65dB az oké?
-
Ninoka
tag
Heló mindenki! Olyan átalakítót nem tudtok véletlenül, ami a digitális (RCA) kimenetet átalakítja analóg 5.1 kimenetté. Nem nekem kell, hanem egy haveromnak, aki vett egy dvd lejátszót, de azon csak digitális kimenet van, amit vett hozzá 5.1 hangfalszettet azon pedig csak analóg bemenet.
Ja, és mond valamit az a név nektek, hogy Sencor? Az egyik bolt honlapján láttam egy ilyen 5.1 hangfalszettet, 1 optikai, és 2 RCA bemenettel, beépített DTS dekóderrel és csak 29e pénz. Jó, nem nagy, mert csak 5x12W + 1x40, de nekem elég lenne. Csak számomra eléggé ismeretlen név, és nem akarok beleugrni valami hülyeségbe. Ha valaki ismeri, vagy esetleg van róla tapasztalata, írja már meg légyszi! köszi! -
MUŁĐER
addikt
nah megint én
van olyan kábel, hogy optikai kimenetre rádugom, és átalakítja RCA-ra?vagyis optikai kimenetű cuccot rá tudjak kötni RCA-s 5.1-re -
MUŁĐER
addikt
hi
hm, valaki meg tudná monani hogy optikai kábel mennyibe fáj 5.1-hez? -
trassher
addikt
válasz
Scream007 #181 üzenetére
Hát igen....
Muteréknal nálunk is bőven elég a cucc ami szól de nem ők hallgatják
Ha van rá zséd akkor S.A.L. Dream 77 vagy Silver Line. Ezeket aktív subbal adják. Teljesen házimozi de gépre is megy persze megfelelő átalakítóval. Sajna ezek a cumók 100K felett vannak de ez már a falat bontó kategória. De nézd meg ezt :[link] -
trassher
addikt
válasz
Scream007 #178 üzenetére
ÉN csak gépről tolooom. Nekem Creative Inspire P5800 van és nagyon jó kis motyó árához képest. Ha az kell hogy a zene tiszta legyen tele dinamikával vagy az hogy szóljon mit állat akkor 20K alatt jobbat nem találni.
ezek közül amiket írtál sztem a t5900 nagyon jó választás. A genius első látásra elég gyengének tűnik. A trust-ot és a terratec-et még nem láttam/hallgattam de attól még lehet jó. Mondjuk ha télleg minőséget akarsz akkor egy Creative Inspire GD580-at veszel. 5.1-ba ez a király. -
Scream007
őstag
Sajna pang a topic eléggé.Nem igaz senki nem hallgat gépről zenét
Én nem ismerem azokat személyesen amiket felsoroltál, de egyik havernak van a másodikként említett Jazz és nagyon szereti mert klassz, és asszem ez az a változat ami régen eléggé vert mindent.
Nekem is kéne egy kis upgrade:
én ezekre gondoltam, valakinek esetleg van vagy tud róla valamit mert hallota, vagy egyéb másakkor ne tartsa magában
-genius ght502
-creative inspire t6060
-creative inspire t5900
-trust 8110b
-terratec HA txr 665
[Szerkesztve] -
footy
addikt
Senki nem tud segíteni?
UP! -
footy
addikt
Sziasztok 5.1-es hangrendszer vásárlását tervezem elsőként a Genius DHT-510-et néztem ki. Ennek teszett a hangja (kis hangerőn és új állapotában, mondjuk nem is vagyok vájt-fülű). 18-20m2-es kb. a szoba amiben szeretném elhelyezni és a benne lévő tárgyak miatt úgy gondoltam praktikusabb lenne (jobban is tetszik) a talppal rendelkező hangszóró vásárlása.
Amiket eddig kinéztem:
GENIUS GHT-511
Jazz J-9940 5.1
Yamada H8550
Yamada H8700
Az utolsó versenyző csak a teljesítménye miatt szerepel (a félreértések elkerülése miatt nem az a legfontosabb, mert nem diszkót akarok, csak a többivel egy árban van).
Számítógépről szeretném hajtani integrált hangkártyával(Gigabyte K8N51GMF-9). Elsődlegesen DivX valamint DVD videózásra, MP3 hallgatásra és játékra. A hangerő és a beépített dekóder nem követelmény.
Előre is köszi. -
Re-Tech
aktív tag
Ha 70-ért tudsz szerezni S750-t akkor vedd meg azt. Jó ár érte.
Genius is egy jó alternatíva, azt aztán elég sok helyen meg tudod hallgatni, próbáld ki, lehet nincs is többre szükséged.
Cipelni tényleg könnyebb ezeket a PC-s szetteket, de mire ezt is összedrótozza az ember... -
djdee
tag
Ezekkel a Z-5400-as cuccokkal az a bajom, hogy elég drágák még mindig. Ha annyiért veszek, akkor (csak internetes összehasonlítás alapján, hangját még egyiknek sem igazán hallottam) talán inkább a Creative új cuccai felé hajlanék pl. G550, G500 pro gamer.
Az S750 azért lett még jelölt, mert ígértek egyet 65-70 körül, ami nagyjából annyi, mint pl. egy 5400.
Ha meg nem ennyire nagyot durranó rendszert veszek, akkor lehet elég lesz egy OZAKI B5 vagy Genius HW 5.1. Ezek 20-25 között mennek bruttó. Csak persze az OZAKI-t sehol nem tom meghallgatni.
Ráadásul még hangkártyát is most keresek (sikertelenül)
Ja, és még annyi, hogy azért nézegetem a nagyobb cuccokat, mert lehet, hogy nem csak a 12nm-em fogom kihangosítani vele, hanem néha többhöz is kéne és valszeg egy ilyen rendszert könnyebb szállítani, mint pl. a házimozi rendszerem. Vagy tévedek??? -
Re-Tech
aktív tag
12 nm-re nem érdemes 5.1 fölé menni. 6.1nél a +1 hangszorónak pont a hátad mögött kéne állnia, a 7.1nél meg 2-nek kb tőled 60 fokos szögben. Géphez elég egy normális 5.1, házimozihoz meg már van rendszered ahogy látom.
Nem biztos, hogy érdemes S750-et venni, ha úgy is van egy jó házimozid, azon lehet zenét is hallgatni és ugye DVDzni is. Minek akkor kiadni 100 E-et csak a gép hangrendszerére? El kell döntened akkor, hogy melyiket preferálod. 2 komoly rendszer felesleges sztem 1 lakásba.
A számítastechnikai cuccok és elektronikus kütyük terén nem lehet 5 évre előre tervezni, de még 3-ra sem. Amekkora feljődés itt végbemegy, nem lehet tudni, hogy pl. az én esetemben mikor megy le a merevlemezes dvd felvevők ára egy elfogadható árszintre(40 ezer pénz), 6 vagy 12 hónap múlva (pl egy Panasonic, mert noname-et már ma is kapni annyiért majdnem). Amit meg gondolom 2 év múlva cserélhetek le egy Blu Ray meghajtóra... És a digitális műsorszórás még szóba sem került...
Én elégedett vagyok a Z-5300-ammal, ha többet akarsz tudni róla nézz bele a topicjába itt a pH-n (meg fogsz lepődni ki nyitotta) Hangerőben és tisztaságban nem lehet rá panasz, kicsit soványka a közép benne. Már nem kapsz 5300-at ha e mellett döntenél, van viszont 5400 és 5450 helyette, azok ugyanígy szólnak, csak más a körítés. De nézz szét a Logi honlapján, mert fejből nem vágom az utódok dolgát.
-
djdee
tag
Nem is minőségben gondolkodtam, hogy 5 év. Hanem pl. szerintem egyre inkább az egyre több csatornás rendszerek fognak elterjedni. Ezért gondoltam, hogy talán jobb lenne 7.1. A nappalimban van olyan rendszer, amit biztos nem fogok lecserélni még 5 év múlva sem. Max. bővíteni, mert most csak 6.0, de hát amíg panel, addig ennyi is marad. Egyébként ott egy Yamaha RXV-450 erősítő + Wharfedale hangcuccok vannak.
Az álmom egyébként az S750, csak ma még nem érzem úgy, hogy az ára nekem megfelelő lenne, meg talán kicsit NAGYON sok lehet egy 12nm-es panel lyukhoz!
Valszeg, ha lesz rá időm és lehetőségem meg fogom nézni az MM-ben és talán az edigitalnál is.
A Z-5300 milyen? -
footy
addikt
Sziasztok 5.1-es hangrendszer vásárlását tervezem elsőként a Genius DHT-510-et néztem ki. Ennek teszett a hangja (kis hangerőn és új állapotában, mondjuk nem is vagyok vájt-fülű). 18-20m2-es kb. a szoba amiben szeretném elhelyezni és a benne lévő tárgyak miatt úgy gondoltam praktikusabb lenne (jobban is tetszik) a talppal rendelkező hangszóró vásárlása.
Amiket eddig kinéztem:
GENIUS GHT-511
Jazz J-9940 5.1
Yamada H8550
Yamada H8700
Az utolsó versenyző csak a teljesítménye miatt szerepel (a félreértések elkerülése miatt nem az a legfontosabb, mert nem diszkót akarok, csak a többivel egy árban van).
Számítógépről szeretném hajtani integrált hangkártyával(Gigabyte K8N51GMF-9). Elsődlegesen DivX valamint DVD videózásra, MP3 hallgatásra és játékra. A hangerő és a beépített dekóder nem követelmény.
Előre is köszi. -
Re-Tech
aktív tag
5 évre előre nem fogsz rendszert vásárolni most 50-ért. Egy 1-est tegyél még elé akkor legalább sztem. De minimum S750, csak ahhoz meg nincs dekóder, ha nem tévedek.
Azt is vedd figyelembe, hogy a 7.1-hez már elég sok hangfal tartozik, azokat ha el akarod helyezni, akkor biza sok hely kell hozzá. Én 7.1-nek külön házimozi terem alatt nem látom értelmét.
Nézz körül még MM-okban, itt Fehérváron is ki van állítva egy darab. -
djdee
tag
Köszi, igazad lehet.
Valszeg el fogok menni vmelyik ''nagy áruházba'' és igyekszem végig tesztelni a cuccokat, melyik a leginkább számomra ideális darab. A gond csak ott van, hogy pl. az Electro-ban egyetlen komolyabb rendszer volt a G550 és se egy Z-5500, se egy S750 se semmi. Ahol meg ezek vannak, ott ált. nem lehet mind végig hallgatni. Erre esetleg van ötleted? -
djdee
tag
7.1-ből mit érdemes nézni a Creative-okon kívül??? Nem találtam más aktív 7.1-es rendszert! Én keresgéltem rossz helyen?
-
Scream007
őstag
......altec 251 helyett ami erősebb, és jobb és nem drága?...egyetlen kikötés a sub nem lehet magasabb 275mm-nél.
-
djdee
tag
Hajaj, még mennyire, csak sajna az ára majdnem dulpája ez előző kettőnek.
Egyébként még a Creative 550-esét és a Yamaha NS-P430-at néztem.
Júniusban mindenképp szeretnék beszerezni egy szettett, és persze lehetőleg olyat, amit nem akarok majd kihajítani pár hónap múlva...
De ha tucc S750-et 50 körül, már viszem is!!! -
djdee
tag
Akkor tegyük át ide...
Sziasztok!
Most tervezem hangkártyám és hangrendszerem cseréjét. Hangkártyaként SB Audigy 2 zs vagy Audigy 4 OEM között fogok dönteni a pénztárcám szerint, viszont hangrendszerből több is szóba jöhet.
Az ár olyan 30-50 között fér bele a keretbe és persze ettől függ a hangkari is.
Jelenleg 2 legesélyesebb a címben is szereplő 2 versenyző, melyek szinte semmit nem lehet olvasni a neten. Használja vki vmelyiket?
Az Ozakiról találtam itt egy fórumot, de erről a játékosról ott sincs túl sok szó. Máshol annyit tudtam meg, hogy elég szar a front hangszórópár és az erősítő, ezért elég jelentős alapzajt kelt, viszont a hangerő és megszólalás ok.
A Yamadáról semmilyen teszetet vagy véleményt nem találtam.
Itt van 1-2 kép és link róluk:
Ozaki:
[link]
[link]
Yamada:
[link]
Várom a véleményeket és tapasztalatokat!
Illetve esetleg ha tudtok mást ajánlani, arra is vevő vagyok!
A lényeg jelenleg a brutális mély és a tiszta hangképek. Az álmom egy Logitech Z-5500 lenne, de sajna az túllépi nagyon a keretet, bár ha vki tud 50 körül az szóljon, mert vevő vagyok rá! -
DrGonzo22
őstag
Ok, köszi. Azért merült fel bennem egyáltalan a hangfalrendszer ötlete, mert mindent a gépen tárolok, zenét, filmet, rádiót is onnan hallgatok, tehát a hi-fi-t kizárólag erősítőnek, és hangfalnak használom most is.
Amúgy van egy nagyon régi AKAI AM-U11 jelű erősítőnk is 2 videoton hangfallal. A hangfalak már botrányosan recsegnek, de sztem az erősítő tökéletes. (kb.a 70-es évek közepe-vége felé készülhetett) Csak semmilyen mai szabványt nem tudok már rádugni -
Re-Tech
aktív tag
válasz
DrGonzo22 #148 üzenetére
Filmnézés Divx-et jelent vagy DVD-ket 5.1es hanggal? Mennyi hely van a gép körül? Elférne egyáltalán az 5.1? Ha messzebbről is szoktad nézni a monitort, akkor az 5.1 megint ugrott (körülötted kell hogy álljanak a hangfalak, nem mindegy, hogy az elsők 3 méterre, a hátsók 1 méterre vannak sztem).
Komolyzenére meg végképp nem sok értelme van 5.1-et venni, a hangminőség elég relatív ezeknél a PC-s szetteknél. Ugyanannyi pénzért jobb sztereo cuccot fogsz kapni, ez tény. Viszont egy 5.1es THX plecsnis PC szett és egy ilyen általad belinkelt micro hifi között... háát... akkor már inkább 5.1. Árban majdnem ugyanaz. Bár hallgathatod gép nélkül is a hifi-t, nem kell, hogy bekapcsolva legyen a gép.
Esetleg nézz át a hifiről általánosságban topicba és kérdezd meg az ő véleményüket is. Használtan 60-70-ért tuti össze lehet válogatni egy ütős kis sztereo cuccot. -
Re-Tech
aktív tag
válasz
DrGonzo22 #146 üzenetére
Mire kell elsősorban? Ha zene/dvd/játékra használod a gépet akkor nem lehet kérdéses, hogy melyik fajtában gondolkodj el (valami jobb 5.1).
Ha már van otthon egy normális házimozid otthon és nem a gépről nézed a DVD-ket, de sokat játszol, akkor is 5.1. Ha csak a tetris és pacman a nyerő, akkor 2.1.
Ha csak zenehallgatásra kell meg nem hiányzik az 5.1 feltétlenül, akkor egy jó stereo cuccal jobban jársz lehet.
Sok újat nem mondtam, de te sem közöltél semmit arra vonatkozólag, hogy mire használnád. -
Declare
őstag
Látom inkább pc s hngrendszerben gondolkodik mindenki, azért hátha...
Házimozi hangrendszert szeretnék beszerezni, tv, dvd lejátszó már van, tehát csak a hang része hiányzik.
A célhelyiség egy kb 6*7m es nappali.
Szóval mindenkinek megköszönném, aki tud adni tanácsot, milyen márkát érdemes, milyen méretű hangfalak jók ( mert láttam már ilyen egész aprócskákat is, amiben őszintén szólva nem nagyon bízok)... túlzásokba nem szeretnék esni, ezért kb olyan 100ezer körülig lenne jó a dolog, de minden véleményt várok azért .
Előre is köszi. -
Shim
őstag
Creative SBS560 illetve Altec Lansing 151i-ről van valakinek tapasztalata? (mindkettő 12e körül mozog, az áruk tetszett meg)
-
sziszifuszi
csendes tag
hello mki!
Vettem egy genius 5.1-t. De ne vagyok igazán elégedett.
Ahányszor összeraktam ( vagy 20szor), egyik hangszoró mindig megkukult.
Legtöbbször a center. (A hangkártyám Sound Blaster ,azzal nincs semmi gond)
A dvd lejátszó programon kellett állítani. Most szól a center, de halkabban, mint a többi. Tesztben is.
A távirányító. Nem nagy dobás. Ez még nem is lenne gond. Csakhogy a hangarőszabályozásnál pukkanik a center.(amikor lenyomom a gombot, és amikor elengedem.) Mindegy, hogy Pc, Tv,vagy dvd lejátszó megy.Ha saját kezüleg tekerem a hangerőt, nincs gond. Csak az, hogy oda kell mennem.
Ennyi pénzért nem vártam nagy durranást. A mélyláda püfög, rotyog, hupog, nincs tiszta mély. Belenéztem. A többi hangszoróba is. A kis ügyeskezű kínaiak eléggé sporóltak a csillapító annyaggal. Úgy döntöttem, hamarosan meglépem Krila által leírt kibélelős-beregasztós okosságot. Bízom benne, hogy lesz egy kis igazi basszus.
Filmnézéshez oké. Zenéhez már nem annyira.
Ha esetleg valakinek van ötlete a távirányító problémám megoldására, várom a válaszát.
Előre is köszi.
Vagy vigyem szervízbe?
Üdv: Sziszifuszi -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok nem éppen 5.1-es hangfalszett de 6.1-es forumtéma nincs. ill. le lett zárva, ugyhogy ide írom a kérdésemet!
a kiszemelt:
Logitech X-620:
23.760 Br.
vélemyény? esetleg tapasztalat? -
csfejes
csendes tag
Nekem Yamaha 6.1-s házimozi erősítőm van Yamaha hangdobozokkal. Ha valakit érdekel mondok róla véleményt illetve részleteket.
-
rhonin
senior tag
Én a creative 550-set ajánlom nekem a 250d van és csak jókat tudok róla írni. szerintem nagyon jó vétel.
-
lyes
tag
tudtok ajánlani egy 5.1-es megbízható hangfalrendszert, kb 50w-os subwooferrel? kb 30ezer körül kéne! előre is köcc!
-
Ferdzsoo
addikt
Szóval akárkinek akármilyen tapasztalata van ilyen hangfalakkal kapcsolatban, szívesen várom véleményüket. Msot készülök venni ilyesmit kb 75k-ért max. Én a Yamaha NS-P 430-ast néztem... előre is köszi.
Egy link róla [http://www.yamaha-hifi.de/index.php?lang=e&country=HU&idcat1=1] -
tom69
tag
Nekem a Home Arena hangja nagyon nem jött be...
Creative-oknak szebb hangja van.
Én most azon gondolkodok hogy Xboxhoz megtartsam az Inspire 5700 Digital -t ?
Vagy Használjak DDTS100 Dekódert Inspire T5900 -al ?
D5700-nak sokkal jobb a Sub -ja, nem a Sub-ban van az erőlködő, viszont a Satelitek csak 1 utasok.
T5900 -nak a subja halovány az Inspire 5700 -hoz képest, de a front satellitek szebben szólnak a magassugárzó miatt... Na meg a külön dekóderen 3 optikai in van (ha pl később kábeltévé beltérit, vagy plusz DVD lejátszót kötnék rá jól jön), az 5700 -on meg csak 1 (ami most még az Xboxnak elég) Viszont az a mély az mély az D5700 -on a T5900 -on meg nem annyira, (ott kicsit zörgős). -
Dying Fetus
tag
nah megvettem ezt a mdidlandet!
és összekötöttem de nem szól a subwoofer 1 koaxiális kábellel kötötem össze mert volt 1 iylen pcis kivezetés az alalplaphoz
mit kéne tennem???????????? -
somodisoma
senior tag
válasz
Dying Fetus #127 üzenetére
Nekem van egy eladó 5,1-es, ennél jóval kisebb hangfalszettem, creative t5400-as. Gondoltam beírom ide, hátha akad alami vevő rá!
-
Dying Fetus
tag
up
-
Dying Fetus
tag
up!!!
-
Dying Fetus
tag
heló mindenki!
az érekelne hogy ma pillantotam meg 1 fölöttébb erős 5.1et és ha tud vki erről vmi konkrétat az legyen oly kedves és írja le nekem a véleményéet!!
ez lenne: midiland s4 8200
http://www.midiland.com/proddetail.asp?linenumber=57&category=Gaming
nekm az az 5*20w +100w nagyon megnyerte a tetszésemet és 24k ért láttam!!
SÜRGŐS LENNE
köszi -
c41r0^
őstag
megvettem az 5.1-es hangrendszert, Logitech x-530 lett a dologból, utánaolvastam én is és tényleg az egyik legjobb ár/érték arányú a kategóriáján belül, és szól, mint atom az SB Audigy1el
egy bajom azonban mégis van vele, valószínűleg árnyékolás probléma:
a, ha be van kapcsolva, és felkapcsolom a villanyt - reccsen egyet
b, kislámpánál u.ez
c, (legmorbidabb)
nagyszülők szobája pont alattam van, (családi ház, téglafal, betonfödém) és elég érdekes dolog, hogyha a rádiójukon (valami öreg szar rádiósmagnó, 1 kazettás, ruszki förmedvény) kapcsolgatják az AM-FM állást, vagy ki-be kapcsolják, vagy nemtommit, akkor reccsen egyet az 5.1em, akár szól, akár nem (persze bekapcsolt állapotban csak)
a másik meg, hogy ha bekapcsolom az 5.1-et, de semmi jel nem megy rá ki hangkariról, és vagy min. vagy max. hangerő állásba tekerem, valami rádiójelet fog, ha kicsit a min.-ről felhangosítom, akkor már nincs rádióadás
nem tudom, honnan szedi össze ezt a jelet, de idegesít valamilyen szinten, mindez azonban csak akkor fordul elő, ha alattam a nagyszülők rádióznak (asszem, de ebben sem vagyok biztos már)
ennyire szarul lenne ez a hangcucc leárnyékolva??? a mélynyomó része szedi ösze a rádiójelet??? (gondolom valami b@szottnagy mágnestekercs van benne)
[Szerkesztve] -
alinn
csendes tag
Sziasztok.
Van a DVD lejátszómon opticai digitális audió kimenet (egyéb kimenet nincs rajta). Erre szeretnék kötni valami 5.1 hangfalrendszert. Vagy erősítő + hangfalszet kellene vagy olyan hangfalszet amiben van dekóder, erősítő és persze megfelelő bemenet. Melyiket ajánlanátok? És pontosan milyen típust? Ha lehet az olcsóbb és közép kategóriában gondolkodva. -
wid22
aktív tag
Én az x530 t ajánlom. Nem tudom a Genius HT hez képest mennyivel szol tisztábban de hangereje az van és 14600 ft bruttoért is van. Tudja valaki hogy a Genius HT hoz képest hol van?
-
c41r0^
őstag
P6060 CREATIVE Inspire 5.1 P6060 Theater System 14 850 17 820
Erről kinek mi a vélemyéne?
Egy Audigy1-essel használnám, a szoba kb. 20 négyzetméter. Bár ha tudtok ilyen árban (kb. 17K bruttó) jobbat, szívesen fogadom. -
Pompi
nagyúr
félre ment bocsi
[Szerkesztve] -
hali01
őstag
Huh!
Hát oda nagyon gyengusz egy ilyen pc-s prüttyögő.
A minimum Creative megaworks vagy vmi komolyabb Logitech de ezek nem jönnek ki 40-ből.
De ha nem akarsz falat bontani akkor esetleg jo lehet a Genius 5.1 vagy vmi kisebb Creative T5900 pl és akkor marad lé egy rendes hang kártyára is mert az az integgány elég silány cucc.
Nekem 15nm-re van egy Inspire T7900-am egy Au4-el és meg kell mondjam eddig ez a legjobb pedig volt már nagyobb cuccom is. -
DBO
csendes tag
Hi!
Segítsetek lécci (a szokásos szöveg)- jó 5.1-es hangfal kéne. Lenne rá kb 40ropim. Leginkább zenehallgatásra kéne, mindenképpen nagyon jó subbalPersze filmeket is néznék....
Szóval néztem házimozit, pont találtam 40ropiért egyet, de az nem akív mélynyomós....így aztán kéne hozzá egy erősítő amire nem futja.
A hangkártyám integrált, ez nemtom mért de fontos lehet, ahogy itt visszaolvastam a hozzászólásokat.)
-
stork13
aktív tag
16K körül van most. 2-t akartunk venni, de csak 1 volt a boltba a másikat megrendelték de 1 hét után azt mondták, hogy sajnos már nem árulják. Valahol ha van elfekvő készlet akkor onnan lehet szerezni.
A De**-n lévő cégek közül csak 2-nél volt ''raktáron'' a többinél csak rendelésre és nem 1 nap alatt! Ahol a kiírásban ígérték határidőre ott a szállítás után 50%-al több lett az ára!!! Innen is üdvözlöm őket...
Az alaplapihoz képest sokkal szebben szól. Bár megoszlanak róla a vélemények... -
boti20
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Genius Theater 5.1-es rendszert és most az alaplapra integrált hangkártyáról megy (egész jól) de szeretnék hozzá egy hankártyát ,melyik az ami a legjobban illene hozzá?
Nekem a Sound Blaster Live 5.1 -et ajánlották de nem tudom hogy hasonló árkategóriában
esetleg nem lenne-e jobb!
Vagy jobb lenne a hangzás ha egy méregdrága 20-25k-körülit vennék? (bár nem nagyon lenne rá pénzem!)
-
Gismo
addikt
Mien bemenete van 1 ian 5.1 rencernek? hogy s mivel lehet az alaplapi 5.1-es hangkarira kötni? s mien beállítások szükségesek?
-
jaaman
tag
Hali!
Kedves PH! Tagok!
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy most szeretnék 5.1-es rendszert venni.
Ezek jöhetnek szóba: -genius home theather
-hasonló kategóriás logitech
-ill.olcsóbb kategóriás creative
Az alaplapom abit nf7-es(állítólag 5.1-es integrált a hangkari rajta)
Főként dvd+játékok játszására használnám
Szóval lécci ajánljatok valami megbízható és egyben szép hangzást nyújtó 5.1-es hangrendszert
(ár kb 20-25e) -
Gismo
addikt
CSé all!
Haver 5.1-et venne, de MAX 20K-ja van rá! PC-hez kötné! 1 Asus p4p800SE integrált kártyájához! Hogy s mivel lehet hozzákötni és mit ajánlotok? -
hali01
őstag
Szia!
A Logitechet nem ismerem de én most vettem Creative T7900-at.
Sokáig rágodtam rajta mert előtte sem volt kicsi cuccom sőt a subom másfélszer akkora volt mint most de kellemesen csalodtam a T7900-ban Szép tiszta éles hangja van a sateliteknek és a sub a méretéhez képest hatalmas és tiszta basszussal rendelkezik.
Én kb 12nm-en használom és ezt gond nélkül beszolja.
Ezek után bátran merem ajánlani a T5900-ast is ami csak annyiban tér el az enyémtől,h két satelittel kezesebb van. -
kovsol
titán
túl nagy igényeim nincsenek, játszok és filmet szoktam nézni főleg
de néha zenét is hallgatok
végülis lenne 15e pénzem a dologra (tudom tudom elég kevés ez)
15200Ft ért tudok szerezni egy Logitech X-530 -t [link]
szerintetek ez jóválasztás lehet ?
esetleg ilyen árban mi jöhet még szóba?
az a crative (vagy netán génius nem is tudom) t5900 fa hangszoró az milyen ? megéri a többlet pénzt ehet képest ?
(egy audigy2 hangkártyám van amugy)
[Szerkesztve] -
dantej
tag
Heló Mindenkinek!Az lenne a kérdésem ,hogy egy Creative Inspire 5500T-től mennyivel jobb egy Terratec Home Arena 5.1?Válaszokat várok!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest