- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
martabat #1896 üzenetére
Az 5050 tényleg jó választás lesz. Ahogy láttam netes képeken a szatellitek teljesen ugyan azok, mint az 5005 esetében és ugyan úgy csíptetős a kábelcsatlakozó rajtuk!
Szerintem majd próbáld ki vastagabb kábelekkel is összekötni a mélynyomóval
Persze nem akarok beleszólni. Ezekről legalább tudok nyilatkozni, hogy hogy szólnak.
Van egy kis kiemelés/dobozhang az alsó közép - mély tartományban de szerintem nem vészes. Meg a vágási frekvencia belövésével szinte eltüntethető. Asszem a "szabványos" 80 Hz fekszik nekik. Ezeken túl átlagosan kellemes a hangjuk magasban is bírnak eleget, de ez persze forrás-függő. El tudnék képzelni sokszor több magas hangot is, de lehet, hogy sokszor a filmek hangsávja nem olyan gazdag ebben. Házimozizáshoz nekem bevált ezen az árszinten. A mély meg már más tészta. Az 5050-esé már más felépítésű, de a méretéből és az adatokból ítélve ez is hasonlót tud majd nyújtani mint az elődök. Had remegjen csak az ember alatt a fotel is!Ha jól emlékszem, lassan lejár a garancia az 5005-ösömre (majd megnézem már pontosan) és akkor kicsit bele akarok nyúlni a kis dobozokba is. A dobozhangot megpróbálom majd lecsillapítani egy kis vatelinnel, meg lehet a belső kábeleket is kicserélem kicsit komolyabb vezetékkel. Aztán majd meghallgatom sikerült-e javítani rajta.
Majd ha tudsz számolj be légyszíves, hogy mik a tapasztalataid az új szerzeménnyel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok.
Addig is minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mazda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest