Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz martabat #1896 üzenetére

Az 5050 tényleg jó választás lesz. Ahogy láttam netes képeken a szatellitek teljesen ugyan azok, mint az 5005 esetében és ugyan úgy csíptetős a kábelcsatlakozó rajtuk!
    Szerintem majd próbáld ki vastagabb kábelekkel is összekötni a mélynyomóval :D
    Persze nem akarok beleszólni. Ezekről legalább tudok nyilatkozni, hogy hogy szólnak.
    Van egy kis kiemelés/dobozhang az alsó közép - mély tartományban de szerintem nem vészes. Meg a vágási frekvencia belövésével szinte eltüntethető. Asszem a "szabványos" 80 Hz fekszik nekik. Ezeken túl átlagosan kellemes a hangjuk magasban is bírnak eleget, de ez persze forrás-függő. El tudnék képzelni sokszor több magas hangot is, de lehet, hogy sokszor a filmek hangsávja nem olyan gazdag ebben. Házimozizáshoz nekem bevált ezen az árszinten. A mély meg már más tészta. Az 5050-esé már más felépítésű, de a méretéből és az adatokból ítélve ez is hasonlót tud majd nyújtani mint az elődök. Had remegjen csak az ember alatt a fotel is! :DD

Ha jól emlékszem, lassan lejár a garancia az 5005-ösömre (majd megnézem már pontosan) és akkor kicsit bele akarok nyúlni a kis dobozokba is. A dobozhangot megpróbálom majd lecsillapítani egy kis vatelinnel, meg lehet a belső kábeleket is kicserélem kicsit komolyabb vezetékkel. Aztán majd meghallgatom sikerült-e javítani rajta.

Majd ha tudsz számolj be légyszíves, hogy mik a tapasztalataid az új szerzeménnyel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok. :)

Addig is minden jót!

Új hozzászólás Aktív témák