Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
Egyébként nem tudja vki hogy lehet-e ugyanolyan kemény hátlapvédőt szerezni, mint amit küldtek rózsaszínben? Nekem eléggé hmm feminin. És sajnos a világosbarna tok sem jön be a formája miatt, pedig abból találtam feketét.
Egyelőre ott tartok hogy lehet rendelek egy feketét, de amíg nem látom képen, addig nem akarok rá várni heteket. -
kcsa
veterán
Minideal úgy látom kellemesen gyors tud lenni: tegnap esti rendelést ma fel is adták. Tracking még persze nem jó, de türelmes vagyok (nem
) -
designcraft
csendes tag
Ja, és nekem az AnTuTu 13450-et mért! Azért ez nem rossz nem?
-
designcraft
csendes tag
Sziasztok,
Én is rendeltem egy ilyet, nokia n80-ról váltottam, ideje volt...
Május 22-én rendeltem, 29-én átvettem. Én a mixeshop-ból rendeltem, ott csak 145$ +DHL volt, igaz én az OEM változatot kértem, de mégis Thl-t küldtek tokkal, védőfóliával, rózsaszín hátlap védővel, stb...

Nekem tetszik a fehér szín, és a minősége is jó! A LED tényleg nem jelez nem fogadott hívás esetén, ez elég baj, úgy rendeltem, hogy azt hittem jelez...
Egy furcsa dolog történt azért: miután elkezdtem használni a telefonon a gmail-t, utána kis idővel feltörték a gmail accountomat úgy, hogy egy elég erős jelszó volt rá beállítva, és kb 8 éve semmi ilyesmi nem fordult elő...
Csak mobilnetet használtam róla wifit nem, és tettem rá pár appot kipróbálni... Máshol is olvastam a neten, hogy előfordult ilyen pl. HTC tulajokkal is (új androidos telefon - gmail - feltörés), tudtok erről valamit? -
Gremovan
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem feltétlen kamu. Tmallbox-ban is megjelent ma a fekete, igaz kis felárral. 149 helyett 154 USD az ára. Kép viszont ott sincs...
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
rákérdeztem, küldeni sem tud képet. Maradtam a fehérnél

-
CoolBoy323
nagyúr
érdekes ez a fekete szín, hogy csak náluk van, de egy kumma kép nincs

-
BaginZe
tag
Led notification-ről nem látok hozzászólást. Valaki megerősítené/cáfolná, hogy a minideal-en írt led notification igaz-e?
Köszi.
-
kcsa
veterán
Tegnap estéhez képest megjelent a minideal-en a fekete variáns. Fakk.
megpróbálom még őket utolérni, hátha megmutatják hogy néz ki feketében 
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
meglássuk nálam mennyi lesz, holnaptól telefon nélkül vagyok, gond lesz

-
kcsa
veterán
megrendeltem minidealről, köszi a tippet srácok. Nektek mennyi idő volt?
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
kösz

LOL -
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
van valami kuponkód amiről nem tudok?
mert 169nek látom -
Terentius
őstag
Srácok hogyan kell Usb-vel windows 7-hez csatlakoztatni?Kiírja,hogy Mt65xx driver nem található

-
Adikosa
tag
Az lehet, hogy már megjelent a fekete verzió is? Ezen az oldalon elvileg választható. http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-5-thl-w100-qhd-screen-mt6589-1-2ghz-android-4-2-smartphone-3g-mobile-phone-product-30499.html
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
En kiprobalnam

-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
de és fogalmam sincs

-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi!
-
Terentius
őstag
Megjött a teló minden szép és jó egy dolgot kivéve.A minideal nem küldött számlát.Sőt semmilyen arra utaló jelet,hogy tőlük vettem volna.Ilyenkor mi van?
-
jonaHUN
csendes tag
Amúgy a thl 0 dollárból megoldotta azt ami másnak tízezreibe kerülne. Ott az alap 4gb semmi de be lehet állítani hogy az sd legyen a fő. Már ezzel üti az xperia u-t aminél root tudás nélkül elég szívás.
-
gps76
őstag
Figyeljetek,ha nem szoktatok nagy programot telepíteni,felesleges átparticionálni,csak a vold.fstab-ban meg kell fordítani a két kártyát,és pl. a videófelvételt átirányítani ami akkor a külső lesz.Vagy amit Cappa csinált az A820 fórumban vold.fstab-ot bemásolni, a system megfelelő helyére és akkor csak egy tárhely lesz,ami a microSD kártya.
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
értem, de átparticionáláshoz a rendszerrel is tudatni kellene.
Nem olyan egyszerű, sajnos.
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Root jog meg haggyan, olyan rendszer is kell... Kicsit bonyolultabb.
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jobb helyen? Samsungeknal 16gb s4 9gbos akkor.

-
gps76
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
És szerinted a rendszer hol van?
Egy 4 GB-os memória chip van benne,ez van szétparticionálgatva. -
tgx
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a készülék egyelőre csak 1 apró hibája van 4G helyett csak 1G ROM van a készülékben (lehet, hogy csak az enyémben?). A mini-től rendeltem.
Ezt mondjuk a 32G kártya ellensúlyozza. A pár napos használat alapján szuper kis telefon. -
BYpsilon
csendes tag
Először került telefonomra fólia. Nem lett hibátlan, 1-2 porszem alákerült, de a helyén van és rendben van.

Érintés érzékenységén nem változtatott. -
BYpsilon
csendes tag
A képek korrektek a tokról.
Maga a tok minőségileg és megjelenésileg szerintem nagyon gyenge. Szekrény alján kötött ki. Egyébként sem nagyon szeretem az ilyen kihajtos tokokat.
Inkább kapott egy ilyet - [link]
a zsebben hordáshoz. -
jonaHUN
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
kár pedig jól nézne ki de ez a krémes nem tudom milyen felület elég gáz remélem csak kiadnak hozzá valami normálisat is
-
gps76
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Csak olyan fura szaga van...
-
jonaHUN
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
köszi a gyors ragálást a listát meg csak holnap írom össze mert még meg kell néznem a címeket is de kösz nagyon
ja és a tök közelről is ilyen nőies? -
jonaHUN
csendes tag
ha valakinek lesz egy kis szabad ideje tudna csinálki egy képet a tokról még nem láttam milyen. És aki már úgy lapozgatott marketen minden fontosabb, ismertebb, jobb app rajta volt? Meg ha összeírok egy listát meg tudnátok nézni mi kopmatibilis a telóval (ha van valami más mód pl régi marketen be lehetett állítani nem létező telót is arra hogy megnézzem miket támogat szivesen venném ha megosztanátok) ?
-
jonaHUN
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
semmit w100+ ra gondoltam
és írták a thl-nél, hogy a fekete még nincs tömeggyártásban
addig is ecset és festék és no para XD -
jonaHUN
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi akkor megnyugodtam
még mindig jobb a helyzet mint az xperia P-nél és Z-nél XDXD -
jonaHUN
csendes tag
Óh el is felejtettem, megkérdeztem mikor lesz majd feketében és javított verzióban. Ha erre nem úgy válaszolnak mint ahogy szoktak akkor talán választ is kapunk rá
még múltkor megkérdeztem hogy van e benne gorilla glass azt kaptam válaszul hogy qhd ips kijelzője van 
-
BYpsilon
csendes tag
Tetszik a w100. Egyetlen problémás dolog van a GPS pontossága. Dual simes topickban leírtakat megcsináltam és gyorsan talál is holdat. Viszont kb. 50-100m-s a pontossága egyelőre.
-
CoolBoy323
nagyúr
1 ev a garancia!
Ha hibas, visszakuldod, kb. 3k a postakoltseg, es majd kuldik a VADI ujat, nem szokas kint javitgatni.
Az idotartam lehet egy honap is, mire ujra a kezedben lesz, de nekem itthon is volt, h honapnal is tovabb volt szervizben telom...En igy tudom, de meg tapasztalatom nincs szerencsere, csak olvastam!
-
jonaHUN
csendes tag
És a garanciáról mit tudtok? Azért félek leginkább tőle mert ha megveszem és 1 hónap után tönkremegy benne pl a kamera akkor mi van?
-
CoolBoy323
nagyúr
javítás már folyamatban, csak a modi még nem tette meg

de egyik helyen ezt, másik helyen azt írják... de a telónak hiszek
a 6589t-s W8 sokkal drágább lesz, az biztos...
én még nem vágtam falhoz, így az ütésállóságáról nem tudok nyilatkozni... gondolom úgy bírja, mint a többi...
-
jonaHUN
csendes tag
Heló. Gondolkozok én is egy ilyen telóban. Galaxy ace után nagy ugrás lenne : ) A kamera nem 12 mp es? A gyári honlapon úgy van. Minden játékot visz szaggatás nélkül pl batmant már próbálta valaki? Tudod, hogy hülye kérdés de az ütéseket hogy bírja? Amúgy mit javasolnátok szerintetek t100 at vagy jun 10. ei 1.5 ghz-s thl w8+-t vegyem? Örülnék ha minden tapasztalatot megosztanátok mert intenzív processor égetésre használnám : )
-
-
Norbi..
csendes tag
Képernyő zár idejét lehet valahol növelni?Nem találom
-
Nektek hogy birja a wifit?
Nekem elegge szivja szegenyt.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Azt hozzátenném,hogy fogtam már kezemben HTC One X-et,szóval nem ismeretlen a rendszer meg a gyors reagálás.Csak a mókolás ami sajnos igen

-
Terentius
őstag

Köszi.Még nem jött meg a teló,de a rootolástól félek.Soha nem volt még androidos telóm.Egy Symbian S60v5-ről váltok. -
gps76
őstag
A gyari szoftverben csak finom(1280,20-25 Mbps video,48 KHz,128 kpbs audio),magas(1280,9-10 Mbps,16 KHz,128 kbps audio),meg alacsonyabb felbontasok vannak.
Az LG kamera kezeli,de a tapicskolos fokusz nem oda fokuszal ahova kell,csak kozepre,viszont videonal .mp4(H.264-ben) tomorebb videokat lehet csinalni,viszont nem emeli az erzekenyseget gyengebb fenynel.
En szerintem hardveres rasegites van a videofelvetelnel,mert ebben a teloban a 6589WMK jelolesu "butitott" proci van,ami max. HD video rogzitest tamogat,mig a "sima" fullHD-t is.
Az viszont egyaltalan nem tetszik,hogy 3-4 percnyi video kozel 900 MB,a gyari kameraval,amikor az ezereves xperia mini egymagos procijaval .mp4-ben tobb mint feleannyi a video merete. -
Antutut neztem, 12800.
Ff6, csr racing, real racing 3, mint a nyil...
-
Terentius
őstag
Várom a sajátomat.Nagy respect neked.

-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
szép, már mentettem is.
Full magyar. bár néhol fordításbeli problémák, de nem számottevő. Néha meglassul, de nem vészes. Jó cucc, főleg ennyiért. Kamerája annyira nem jó, külső appal javítható, de mobilon visszanézve igazából elmegy.
-
CoolBoy323
nagyúr
Egy tulajdonos véleménye, összehasonlítása egy Lenovo A820-al, és teszt fotói
[link1] [link2]Jöhet a többi tapasztalat, vélemény, kérdés ide!

ITT összehasonlításos "szösszenetem" található a vetélytársakkal!
-
CoolBoy323
nagyúr
THL W100

Dual SIM Card Dual Standby
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/2100MHzAndroid 4.2.1
CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU: PowerVR SGX 544
ROM 4GB
RAM 1GBKijelző méret 4.5 Inch
Típus IPS, capacitive touch screen
Felbontás 960 x 540 pixels (QHD)
Szín 16 millióKamerák
Első 8MP
Hátsó 12MP (autó fókusszal és led villanóval)GPS, A-GPS és EPO támogatással
WIFI 802.11 b/g/n
Bluetooth Bluetooth 2.1
Gravity Sensor
Multi-Touch 5 pontos
Méretek 134 x 69 x 10.3mm
Súly akkumulátorral 135gTartozékok
2 x 1800mAh akkumulátor
1 x 3.5mm fülhallgató
1 x USB kábel
1 x töltő
1 x kijelzővédő fólia
1 x bőrtok
1 x műanyag tok
1 x használati útmutatóGyári rom: needrom
Gyári rom root és CWM nélkül (szűz)[link]
ROOTolás: [link]
magyar leírás
GPS javítás: [link]
Egyéb okosságok az Android DUAL SIM topik első hozzászólásában![ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyelőre ott tartok hogy lehet rendelek egy feketét, de amíg nem látom képen, addig nem akarok rá várni heteket.
)

nem minideales a tied is?