Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indy1
tag
Valaki akinek GPS problemai vannak, ki tudja probalni az ingyenesen letoltheto OpenStreetMaps megoldasat?
Ingyenes az aruhazban , neve OSMand.
Allitolag nem veszti el a jelet a mozgo autoban.-12$ kupon a minideal heti emailben (148$)
-
Zebu
addikt
Tud valaki egy működő repülőgép mód kapcsolót a képernyőre?
-
Zebu
addikt
Rezgő módnak lehet kis parancsikont kitenni valahogy?
Energiagazdálkodás widgeten melyikmicsoda? Nem tudom mindet beazonositani.
-
Zebu
addikt
Real racing 3 megy nektek?
Feltettem sdcard-ra, letöltött mindent és utana töltésnél megáll. Aksi levét gyógyítja csak meg. Van valami tippetek?
-
Zebu
addikt
Sz mitől lehethogy egyszercsak a hangprofilok között a csengőhang lehalkul és hiába hangosítom úgy marad? Restart megoldja. Ma már 3x csinálja.
-
tolvaj!
őstag
Az egész 4 gb. Ezt a rendszer szétosztja saját részére, a programoknak fenntartva, és szabadon felhasználhatónak( képek, zenék, videók) a vowney v5 pl nem szórakozik, azon a telefonon minden a rendszeré és a programoké. Nem is lehet vele fényképezni amíg nem raksz bele egy memória kártyát.
-
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
válasz
szasza0802
üzenetére
Az SD-vel nincs baj.
Csak azt mutatja hogy 1gb operativ, hasznàlok belőle 200zat és telefon ROM 2gb.
Az érdekelne ezt hogyan tudom használni. Ha jól értem van 4gb belső rom. Ezt hogyan lehet használni?
1.99gb-ot ír telefon memóriának. Belső memória 0.9gb
-
szasza0802
tag
-
tolvaj!
őstag
fóliát nekem az eladó tette rá és eleve a típushoz készült. a kontaktokat milyen eszközről szeretnéd átmenteni? mert van egy kissé bonyolult, de annál hatékonyabb módszer. ha nokiád van ( pláne symbian) akkor outlookkal le tudod szinkronizálni a készüléket, amit kimentesz .cvf ( vagy milyen) formátumban és azt tudod integrálni a google fiókodba. onnantól kezdve akármilyen androidos telód van csak beütöd az emiledet és máris ott lesz a telefonon az összes kontaktod.
-
Zebu
addikt
Védőfóliát rászabtátok?
-
Zebu
addikt
Egyébként a másik készülékről hogyan tudnám a kontaktokat meg progikat átmenteni?
-
ccs2929
senior tag
T9 szerintem van, de nekem az első dolgaim egyike, hogy kikapcsoljam, mondjuk nem így hívják konkrétan azt hiszem.
Fényerőállítás gravitivbox-al elvileg megy, de azzal nem kínlódtam., led az működik szintén gravitybox-al.
szerk.:
A beállítások-->a telefonról-->itt látod, hogy az alapsáv verizója melyik 2013/... -
ccs2929
senior tag
Ha már "tapasztalt" Android felhasználó vagy, akkor a rootolást érdemes megcsinálni, amúgy nem sok értelme van a mókolásnak, mert jó a gyári rsz. Én is a gyárit használom, csak eredetileg 3. havi rom volt fent, és erre húztam fel a 7. vagy 8-ik havit. Változást nem nagyon tapasztaltam, bár biztos van valami amin újítottak, csiszoltak. Visszaolvasva, esetleg visszakeresve megtalálod a módját, nekem nem ment egyszerűen, de segítőkészek voltak a fórumtársak, és csak összejött
.#1960 Szhunor Üdv a klubban
. -
szhunor
tag
Végre Megérkezett a W100 (Hétfőn):
2013.08.30 09:56 (HONG KONG)
Küldemény felvéve / Item accepted2013.09.02 20:29
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.09.05 10:15
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.09.05 10:20
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.09.06 08:30
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure2013.09.09 12:47
Postás kézbesítette
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
Zebu
addikt
Na ma megkaptam a telót!
Izgatottan dugtam rá a gépre, most nem tudom hogyan tovább

Érdemes a gyári ROM-mal szórakozni? Jó?Mi az amit feltétlenül tegyek meg?
Root? Kémprogi?Még sosem volt Androidos telóm

-
szasza0802
tag
Valaki tud hozzá valamilyen hangtárcsázó vagy hang parancsot adó alkalmazást amelyik offline módban is működik. A !utter-rel próbálkozom, de csak béta és eléggé bonyolult a beállítása.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Minideal-ről megrendelve a kütyü. Az után érdeklődnék,hogy csomag-követő oldalakat tudnátok e írni, ahogy a tracking number alapján látom, hogy állunk a dologgal ?!
Elvileg SG post-al jön, de az ő oldalukon nem találtam meg ezt a funkciót (ha van egyáltalán).
Válaszotokat előre is köszi!
-
Ájvé
veterán
válasz
musculus
üzenetére
Akku azért nem olyan szörnyű, egy film 40%-ot merített múltkor, persze nem baj ha nagyobb akku van benne. Lehet Greenify dobja meg az üzemidőt. Nálam meg mentek eddig a játékok, Race Racing 3 nem mert valami hiba miatt el se indult (de ahogy olvastam ez nem egyedi eset).
-
musculus
tag
válasz
Henker2
üzenetére
Az talán válasz a kérdésedre, hogy a laptopot mar csak elvétve kapcsolom be. Csak ha hosszabb szöveget kell írnom vagy ha "mozizunk" otthon, hivatalos papirt kellett mult héten szkennelni, ilyesmi.
Ami negatívum, azt már úgyis kiveseztuk, furi szenzoros bugok, gyenge akku, az MTK-hoz jelenleg szükséges GPS-beallitas, felső helyre tett hardveres gomb, a fényképező nem világbajnok. A grafikus része a komolyabb játékokhoz kevésnek tűnik, de lehet h csak nálam van valami beallitasi hiba.
Ha újra vennék telot, most vmi nagyobb mAh-sat valasztanek, asszem.
De amugy nagyon korrekt, kellemesen fürge, "reszponziv", gyönyör kijelzo; ezen az áron meg egyenesen ajándék. -
Henker2
addikt
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy mit mutatnak a tapasztalatok ezen készülékkel? Érdemes belefektetni? Mert én 2-3 évre szoktam telefont venni. Vagy ilyen áron vegyek a jó öreg T-mobile-nál gagyibb telefont?
-
hpeti2
aktív tag
Erre 1923 valaki?
-
johniee
senior tag
Tegnap a szemem ügyébe került ez a
Battery Doctor alkalmazás, nagyon hasznos, task manager és mindig kiírja az aktuális időt, hogy mennyit bír(hat) még ki az akksi
-
hzx0
aktív tag
Ezt telepited cwm-böl és nem kell külső appot használni noti led villogtatásra Fix Activate LED THL W100
-
kgymac
őstag
válasz
ccs2929
üzenetére
Egyetértek, a lányomén is orig minideal-es van (4.2.1), rendben működik.
Cwm-et nem tettem fel, mert root-tal érkezett.
Értesítő led pótlás playból (light flow), pro-s, de nem villogtatja,csak világít, mint a freenél (hw nem támogatott). Töltésnél villog, feltöltve elalszik (trükkel). sms-t este kipróbálom, ha kell. -
dReFiX
senior tag
Van alapból cwm a minideales készüléken [ leányzónak lesz kéne egy jó biztonsági mentés
], illetve jól látom itt a komentek között, hogy a gyári rom teljesen használható nincs szükség piszkálásra ? Köszi -
tasp
tag
sziasztok,
vettem egy 16gb-os samsung microSD-t de nem ismeri fel a teló.
átraktam egy xperia L-be az pöcre felismerte...
5let? mi lehet a gond? -
azozo
senior tag
Na wipe adat után volt egy user data mentésem azt tettem vissza és utána restart és rendben minden
2,5 gb a belső SD 1.63 szabad
-
takacs.feco
csendes tag
Valaki talált már a telóba való nagyobb kapacitású akkut?
-
azozo
senior tag
Na ez a factory menű

Volume - volt...
Recovery menű megvan
wipe data/factoryí reset megvolt .. na mi lesz még ...
Este flashelhet ....
-
azozo
senior tag
Na kínai recovery menu
lettAz átparticionálás után encrypted sikertelen hmmm
To resume using phoe need factory reset......http://droidchina.com/forum/attachment.php?aid=50
Va egy reset phone,de nem csinál semmit ha megnyomom

Csak kinaiul nem tudom melyik menupontreset phone kért most
Most melyik a wipe data rész ...
mmc is az utolsó előtti -
azozo
senior tag
Ja az telefonban a Sd re van nekem állítva a fő mentési hely Neked hogy volt !?Lehet ebből gond?
Tehát elvileg ha az SD-n vannak akkor nem hiszem hogy szükséges a gyári visszaállításra....hmmm lehetséges!?
Lehet este kipróbálom,amúgy gyári 20130529-es romom van még fent.... -
hpeti2
aktív tag
Meteos-al csináltam. Simán feltelepíted a progit és elindítod. Kiválasztod a 2.5GB-os opciót és utána a programon belül újraindítod a telót. Érdemes előtte egy gyári visszaállítást csinálni, de nekem pár extra progi eltűnt a szűz StefDio ROM-ból, ezért utána egyből újrahúztam azt is.
-
hpeti2
aktív tag
Ha a telómon van egy StefDio ROM, mellyet már átparticionáltam és fent van még a CWM is, akkor miket kell bepipálni az SP Flash Tools-ban, mikor a legújabb ROM-ot szeretném felrakni?
Az adatok nem fontosak, egy szűz telefont szeretnék, mellyen esetleg megmarad a CWM is.
-
johniee
senior tag
Itt egy saját tesztvideó, 1 perc ~59MB

-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Szerintetek mennyiért lehetne elpasszolni a 2 hónapos W100-at? (mindene megvan, matt hátlapos, ajándék itthon vásárolt tokkal) Átnézek WP8 frontra kicsit, aztán lehet az octacore procik idejében visszajövök.
-
bagkri01
őstag
Az auto Root file letöltőjét be tudná linkelni valaki? Köszönöm
-
Zebu
addikt
Ez mit jelent? Ilyenkor mi a teendő?
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance2013.09.03
16:06
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure2013.09.03
16:08
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted -
tolvaj!
őstag
válasz
szasza0802
üzenetére
én total commandert használok lan pluginnal. a routerben fixre állítva az ip dhcp-nél. 3. droidos telefonom és ugyanúgy működik minddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

/

.
.

. nagyon jó a gyári rom. a noti led alürjét leszámítva hibátlan.

lett