- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
Hát igen, a "t"-s X200 az elég húzós árban. Ez viszont elég olcsó a tudásához képest, azért linkeltem.
Én is gondolkodtam egy tableten, főleg ebook readerként használtam volna, de aztán lemondtam róla több okból is. Egyrészt jó drága, másrészt félek az 1ponton, műanyag csuklóval rögzített kijelzőtől (a rendes TP-ken ugye alap a dupla fém), még a végén letörik. És azt se tudom mennyire érzékeny a touchscreen. Van/volt már pár PDA-m, mindegyiknek karcolódik a kijelzője (van amibe a bőrtok kicsit gány varrása vésett bele), itt pedig egy annál jóval nagyobb felület van, véletlenül ráejtek vmit (általában a bill-re fektetve használja az ember ha már tablet) és kampó. És azt se tudom hogy a notis touchscreenek teljes színskálát tudnak-e, PDA-ban gyengébbek az érintőkijelzők mint az anélküliek (65k szín vs 256k). Ha pedig számítógépként használom, akkor úgyis egér + billentyűvel irányítok. Igazából csak akkor látom értelmét ha ebook readerként funkcionál.
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
A serial alapján azt fogod tudni leellenőrizni, hogy - ha nem nyúlt hozzá a konfigurációhoz - akkor mennyi ideig érvényes a garancia. Az nem úgy megy, hogy ha ő kicserélt valamit, akkor megszólal egy vészcsengő a Lenovo szervízben, hogy "BENG! X felhasználó hozzányúlt a XXXX-YYY serialú géphez! ALERT! ALERT!"
Azért is furcsállom, mert az eladó más gépei hirdetésénél félkövérrel szedve ki szokta emelni, hogy mennyi ideig van garancia az adott termékre... itt meg valamiért nem.
Szvsz a tablet mode nagyon cool dolog, csak összességében véve nem túlzottan kihasználható. Ha grafikai munkákkal foglalkozol és sokat utazol, akkor Neked találták ki, egyébként nem életbevágó. Olvasgass, hátha hasznos: [link].
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Alkoholista nevelde
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest