Hirdetés
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Angyal07 #794 üzenetére
Az első kérdésdre előbb adtam egy hasznos olvasmányt, aszerint nem adható el ThinkPad Win OS nélkül.
Mert a srác a gép alján lévő számokat megadta és az alapján az ibm oldalán beírva minden rendben volt. Írták, hogy van rá gari 2009.01-ig, stb. Ha lopott lenne, ez ennél a műveletnél nem derülne ki? Mármint az IBM honlapján a számának beírásakor? Vagy hogy van ez?
Sajnos ez nem nem garancia arra, hogy nem lopott a gép...Ui. nem mindenki tudja, hogy ha ellopták a gépét, akkor az IBM-nél (is) be lehet jelenteni, s - legalábbis az USA-ban - ekkor a garanciacsekkolásnál a website azt írja ki, hogy ''No warranty'', hogy a tolvaj ne tudja könnyen továbbadni.
De ennek részletei engem is érdekelnének, ha Blyan vagy Herby erre jár, talán tudnak tippet adni. -
Zola_
tag
válasz
Angyal07 #794 üzenetére
Nem derül ki, hogy lopott-e, és a gép sem tudja elmesélni.
Csak azt tudod megnézni, hogy eredetileg rajta volt-e, vagy sem. De egy rejtett partícióstúl legyalult vinyó még nem jelenti azt, hogy nem megfelelő az eredet, csak esetleg gyanús egy kicsit.
Igen, árulnak gépet DOS-sal, és Linux-szal is, de csak R szériában láttam még olyat. (nekem is volt)
Aktív témák
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest