Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• bundee_rbk

csendes tag

válasz Shadowfax #774 üzenetére

Hát ma kipróbáltam, rávettem magam hogy leszedjem a palm rest-et a gépről. Hát, azt hittem nehéz lesz, de a 4 csavar levétele után szinte magától értetődően jön le a gépről :) Na meg persze vissza is.

Így alkalmam nyílt megpillantani a Rollcage vázat, vagy hogy hívják, hát tényleg elég erős valaminek néz ki, nem egy holmi sarki műanyagnak. Szóval ahogy az egyik haverom szokta mondani, hát ez hivatalos :)

Érdeklődtem memória ügyben és nekem 1GB-osat 22e-ért mondtak itt Fehérváron (www.demiko.hu), Samsung ramok lennének. A poén csak az az egészben, hogy ami benne van most, az is Samsung :) Úgyhogy valószínű azok is jók lesznek majd bele, persze a boltban kipróbálható. Na, ha megszabadulok a régi masinámtól, már megyek is beszerezni kettőt. Apropó, ez esetben nem érdekel valakit egy 512M-es modul? Garantáltan működik T60-ban. :)

• bundee_rbk

csendes tag

válasz Shadowfax #774 üzenetére

Na mondjuk azért azt azért elég elrettentőnek találom, hogy a video szerint csavarhúzóval kell feszegetni a műanyagot.....

De nagy marha vagyok, ebbe bele sem gondoltam, hát persze, a T4x is kb ilyen vastag (vagy vékony? :) ) Talán akkor ez a fantasztikus megoldás már teljesen a lenovo sara. Eltüntették a jó kis kék és piros csíkokat is a pöcökegér gombjairól, meg ronda szögletes touchpad gombokat alakítottak ki, nem is beszélve a bekapcs, thinkvantage és volume gombokról... csak ezek szúrják a szemem:) Hogy ezt miért kellett? Talán, hogy tudassák, hogy hé, ez az IBM már nem az az IBM?:)

[Szerkesztve]

Aktív témák