- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #774 üzenetére
Hát ma kipróbáltam, rávettem magam hogy leszedjem a palm rest-et a gépről. Hát, azt hittem nehéz lesz, de a 4 csavar levétele után szinte magától értetődően jön le a gépről
Na meg persze vissza is.
Így alkalmam nyílt megpillantani a Rollcage vázat, vagy hogy hívják, hát tényleg elég erős valaminek néz ki, nem egy holmi sarki műanyagnak. Szóval ahogy az egyik haverom szokta mondani, hát ez hivatalos
Érdeklődtem memória ügyben és nekem 1GB-osat 22e-ért mondtak itt Fehérváron (www.demiko.hu), Samsung ramok lennének. A poén csak az az egészben, hogy ami benne van most, az is SamsungÚgyhogy valószínű azok is jók lesznek majd bele, persze a boltban kipróbálható. Na, ha megszabadulok a régi masinámtól, már megyek is beszerezni kettőt. Apropó, ez esetben nem érdekel valakit egy 512M-es modul? Garantáltan működik T60-ban.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest