- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
Avalon
tag
Vista: Nagy, lomha, és eleve nem szeretem a csili-vili dolgokat. Nekem a Vista olyan mint egy műanyag játék.
2:30 nem rossz, de ha már hordozhatóság, akkor jobb lenne 3-4 óra. Sebaj, majd egyszer befizetek egy jobb aksira.De sajnos már most van egy problémám. A gépet itthon egy 22" colos wide TFT-n használom (Samsung SyncMaster 226BW), és elsőre ment is az extended desktop, de egyszer amikor megint váltani akartam, egy hibaüzenetet kaptam, hogy egy beállítás nem hajtható végre, állítsam át, és próbáljam meg újra. A hibás beállítás: Desktop Configuration. :S Ez nem ellentmondás?
A Desktop Configuration az vagy Extended, vagy Dual, ha átállítom nem lesz két kijelző, hanem csak klónok.Már kipróbáltam mindent, remélem valaki tud segíteni, ez így elég idegesítő, mert egyszer már ment, és nem értem mi lehet a hiba. :S
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- YouTube
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- 3 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest