Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Két évvel ezelőtt 4 alkalommal (4 hónap!) csúsztam le az akcióról, mire megvettem Drágaszágot.
Reggel kitettek két darabot, az egyik eltűnt 10 óra körül. Telóztam, félretetettem a másikat, s megmondtam a főnöknek, hogy élet-halál kérdése, engedjen el. Rohanás az OTP-be, a boltba, megvan! Jeeeeeeeeee! 
Viszont most októberben volt több T60 is, hetekig nem vitték el (!). Csodálkoztam is, miért nem... Most Karácsony előtt nem lesz ilyen egyszerű dolog ott vásárolni, mert mindenki be van már indulva.

Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Reggel kitettek két darabot, az egyik eltűnt 10 óra körül. Telóztam, félretetettem a másikat, s megmondtam a főnöknek, hogy élet-halál kérdése, engedjen el. Rohanás az OTP-be, a boltba, megvan! Jeeeeeeeeee!