- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Aktív témák
-
eszizoli
csendes tag
Sikerült szereznem egy másik, eredeti Windows XP Professional angol változatot, és próbaként egy új partícióra felraktam, hogy megnézzem mit is ír ki pontosan az aktiváláskor...
Most az előző probálkozásommal ellentétben, először fel telepítettem minden IBM drivert és szoftvert. És sikerült aktiválnom!!!
Lehet, hogy a feltelepítetlen cuccokat nem ismeri fel és azért nem aktiválta a múltkor, vagy rossz verzió volt az előző...
Ha beszerzek ilyen gyári recovery CD-ket, akkor azt fel lehet tenni egy már meglévő rendszer mellé (itt a rejtett partícióra gondolok), vagy újra kell telepíteni miatta az egész gépet, hogy megfelelően működjön? -
eszizoli
csendes tag
Tudtommal sem működik a kulcs csak a megfelelő nyelvű windows-al, és mivel nem találtam ráutaló nyomot az IBM honlapján, hogy német nyelvű volt hozzá, ezért megpróbáltam az angol nyelvűt, és a kulcs jó volt hozzá.
(Megjegyzem sem a magyar corp/oem-hez sem az angol corp-hoz nem volt jó).
Aktiváláskor meg csak azt írta ki, amit eddig láttam, mikor rossz kulccsal akarod aktiválni, nem írt olyat, hogy túl sokszor vagy ilyenek. Bár erre nem esküszöm meg.
(Sokat próbálkozni sem akarok a kulccsal, nehogy amiatt tiltsák le)
Mivel IBM-nél meg tudom nézni, hogy pontosan mi volt benne, ezért tudom, hogy csak a memória lett felbővítve, egy plusz 512-es modullal.
Hát egyenlőre maradok a recovery beszerzésénél, majd ha gond van, akkor próbálkozok a microsoft support-nál.
Aktív témák
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest