- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Blu-ray írót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
Aktív témák
-
eszizoli
csendes tag
Sikerült szereznem egy másik, eredeti Windows XP Professional angol változatot, és próbaként egy új partícióra felraktam, hogy megnézzem mit is ír ki pontosan az aktiváláskor...
Most az előző probálkozásommal ellentétben, először fel telepítettem minden IBM drivert és szoftvert. És sikerült aktiválnom!!!
Lehet, hogy a feltelepítetlen cuccokat nem ismeri fel és azért nem aktiválta a múltkor, vagy rossz verzió volt az előző...
Ha beszerzek ilyen gyári recovery CD-ket, akkor azt fel lehet tenni egy már meglévő rendszer mellé (itt a rejtett partícióra gondolok), vagy újra kell telepíteni miatta az egész gépet, hogy megfelelően működjön? -
eszizoli
csendes tag
Tudtommal sem működik a kulcs csak a megfelelő nyelvű windows-al, és mivel nem találtam ráutaló nyomot az IBM honlapján, hogy német nyelvű volt hozzá, ezért megpróbáltam az angol nyelvűt, és a kulcs jó volt hozzá.
(Megjegyzem sem a magyar corp/oem-hez sem az angol corp-hoz nem volt jó).
Aktiváláskor meg csak azt írta ki, amit eddig láttam, mikor rossz kulccsal akarod aktiválni, nem írt olyat, hogy túl sokszor vagy ilyenek. Bár erre nem esküszöm meg.
(Sokat próbálkozni sem akarok a kulccsal, nehogy amiatt tiltsák le)
Mivel IBM-nél meg tudom nézni, hogy pontosan mi volt benne, ezért tudom, hogy csak a memória lett felbővítve, egy plusz 512-es modullal.
Hát egyenlőre maradok a recovery beszerzésénél, majd ha gond van, akkor próbálkozok a microsoft support-nál.
Aktív témák
- HP 250R G10 (A23MMEA) - 15,6" FullHD IPS - Intel 120U - 32GB DDR4 RAM - 512GB SSD - WIN11 - Garis
- Gyakorlatilag ÚJ Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest