Hirdetés
Aktív témák
-
Cabi
csendes tag
Szia, hat majdnem...

Atmereteztem a win particiot, majd letrehoztam meg ket particiot a linuxnak, es a swapjenek, es igy pakoltam fel a rendszert. Egyebkent most megvan mind a negy particio a gepen, az elso a win, a masodik /sorszam szerint/ a recovery, harmadik a linux nativ, es negyedik a swap. linux alol latom is a recovery tartalmat, csak be nem tudok rola bootolni.
De ha amikor kell, ujra tudom rakni a recovery reszt is, akkor nem is felek annyira. ugyis jobb szeretem a linuxot, csak neha szuksegem van a win-re is
. Van egy masik ugyanilyen laptop a cegnel, ha onnan legyartatom a recovery lemezeket, azt hasznalhatom ehhez a gephez is? vagy ezek sorozatszamspecifikusak?
Köszönöm a segítséget
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De ha amikor kell, ujra tudom rakni a recovery reszt is, akkor nem is felek annyira. ugyis jobb szeretem a linuxot, csak neha szuksegem van a win-re is