Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobChemistry #9709 üzenetére
Nagyon jó választás. Bár most már kis használat után azt mondom hogy jobb ekkora kijelzőre az 1440*900-as felbontás.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobMaster #9704 üzenetére
Olyan aztán nincs sok embernek.
Bár elég durva cucc elismerem.Próbálgatom a két videokártyát és az integrált Intelesnél sokkal hűvösebb levegőt fúj ki a gép még ilyen netezős alig terhelős állapotban is. Az ATI-snál azért forróbb a szitu
Szóval ha nincs kihasználva az utóbbi akkor érdemes az integráltat használni.
Amúgy akinek Vista van hasonló gépén attól kérdezném hogy ott tényleg működik oprendszeren belül a váltás? -
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobChemistry #9696 üzenetére
Ha mostanában rendelted akkor biztos. De ha jól tudom kompatibilis a T61 billentyűzetével. Szóval ha mégis gáz lenne akkor beszerzel egy olyat.
Amúgy milyen konfigú gépet rendeltél? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobChemistry #9692 üzenetére
Ahogy Otisz írja
Viszont maga a gép kb fél éves. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Charybdis #9690 üzenetére
Az új T sorozatnál írták mikor kijött hogy hullámzik a bill mert ilyen lyukacsos lett az a fémtálcája a súlycsökkentés miatt. Viszont ha jól tudom akkor azt nemsokkal a gyártás megkezdése után cserélték a régi jól bevált nem lyukacsosra. Az enyémben szerintem már utóbbi lehet mert nyoma nincs hullámzásnak. Masszív a bill.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobChemistry #9676 üzenetére
Tökéletes. Nekem ilyen felbontású a T400-am ami switchable graphic-os. Én is aggódtam hogy ekkora kijelzőn nagy lesz (előző gépem 15,4 és 1280*800 volt). Ráadásul rövidlátó vagyok.
Ha meg cipeled is akkor valóban sokkal jobb a 14,1 mint a 15,4. -
Napfénysüti
nagyúr
Ez nem igazán ide tartozik de akinek Win7 van a gépén az mivel tudja particionálni?
-
Napfénysüti
nagyúr
Juhéé. Hazahoztam a gépet és itthon vígan megy a wifi
Első kommentem az új gépemről. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
fordfairlane #9634 üzenetére
Én nem mondtam hogy undorító. Nekem a gombjai nem tetszenek. Amúgy ha megnézed a képeket és mellé a sima T400 képeit láthatod hogy külsőre is elég sok különbség van.
Külsőre amúgy nem csúnya de az a gombsor... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
fordfairlane #9629 üzenetére
Szerintem a zsanér is más lett. Legalábbis a mérete.
Itt vannak képek: [link]
De ha jól látom a hátulja teljesen átalakult.Hopp evone megelőzött.
-
Napfénysüti
nagyúr
Amiket én láttam képeket azokon nem tűnt ilyen rondának. De tényleg elég csúnya lett. Azok a gombok ott...
Nem is vágyom rá itt a sima T400 -
Napfénysüti
nagyúr
Na kutakodva a Lenovo oldalán találtam olyat hogy T400s. És ahogy nézem ez valami új változat ami vékonyabb mint a sima T400. Van ezekről a gépekről valakinek infója? Elnézve a képeket nem csak vékonyabb lett hanem másabb a kialakítása is.
-
Napfénysüti
nagyúr
BIOS-ról ugrott be, hogy kell frissíteni? Bonyolult?
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen kb ezt jelenti az én olvasatomban is. Magyarán nekem felesleges rendelgetni recovery lemezeket.
Amúgy a többieknek akik nem tudják: vinyó lett cserélve a gépben így azon természetesen nnem található recovery partíció. Nincs valaki olyan rendes Székesfehérvár környékén aki rendelkezne Vista recovery lemezekkel? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
fordfairlane #9599 üzenetére
Nekem viszont ezt írták a recovery lemezes kérdésemre:
"Adataink szerint az Ön gépe németországban került forgalomba és a csomagnak a német XP helyreállító lemezeket is tartalmaznia kellett.
Emiatt valószínűleg csak térítés ellenében kaphat helyreállító lemezeket és a Microsoft szabályai szerint csak német nyelvűt.
A Vista cimke azt jelenti, hogy Ön jogosult a Vista használatára (rendelkezik érvényes licencel), de telepítő médiáról Önnek kell gondoskodnia."Ez az info@lenovo.hu címről küldték. A központi szerviznek holnap lesz egy hete hogy küldtem mailt ők még semmit nem írtak vissza...
-
Napfénysüti
nagyúr
Na végre! Az info-s email címről ma kaptam végre választ recovery ügyben. Köszönöm annak aki ezt anno megadta nekem.
Sajnos a levél alapján olyan hű de sokkal nem lettem okosabb. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobChemistry #9535 üzenetére
Igen azok olyan 295k körül mennek. De használtan kifoghatsz jó áron is.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobChemistry #9531 üzenetére
1*2Gb VS 2*1Gb ram.
Viccet félretéve én semmi komolyat nem találok. Nem lehet hogy elírták a drágábbnál és váltó videokártyás?
-
Napfénysüti
nagyúr
Hétvégén felfedeztem egy érdekességet. Az R61-hez aminek 6 cellás az akksija annak 60W-os a töltője. A T400-amnak amihez csak a kis 4 cellás van annak meg 90W-os.
Ezekszerint a procit veszik figyelembe és az alapján jár 60/90w-os töltő vagy mi alapján?
Mellesleg ha nem a hozzájuk adottal tölteném őket akkor mi lenne (tehát az R61-et 90w-ossal a T400-at 60w-ossal)?
Sajnos nem vagyok egy elektromos szaki. -
Napfénysüti
nagyúr
Köszönöm szépen.
Nos így 25-ik évemre asszem nem lehetett volna szebb ajándékom mint ez a kis TP T400.
Imádom ezt a masinát. Végre nem csak asszony gépén élhetem át az érzést hanem a sajátomén is. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
fordfairlane #9486 üzenetére
És a szerviz@hu.ibm.com-ra írtál?
Lehet nekem is a rokon címről kellett volna nem a privát otthoniról. -
Napfénysüti
nagyúr
IBM szerviz mennyi idő után szokott recovery lemezekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolni?
Már egy pár napja írtam nekik és még semmi válasz... -
Napfénysüti
nagyúr
Mindenképpen kerül rá Vista mert bár tetszik a Win 7 de sok minden még nem működik rajta jól. Csak jelenleg nincs ODD a gépben azt még megvárom és feldobom majd a Vistát rá.
Amúgy ez utóbbit is lehet pendriveról telepíteni? Illetve ha kérnék recovery lemezeket a Lenovotól azt elküldik vagy mindenképp fel kell érte menni Pestre? -
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok. Immáron beléptem a klubba Otisz fórumtársnak köszönhetően egy T400-al.
Viszont sajnos nem arról írok.
Win 7 RC (64bit) van rajta és a wifi az istennyilának se akar csatlakozni. Esetleg akinél már megy rendesen egy ilyen gépen belinkelné annak a wifi drivernek a linkjét amelyikkel működésre bírhatnám? Jelenleg R61-ről írok ezen megy simán a wifi (igaz ezen xp van).
Nagyon hálás lennék. Amúgy a gép egy álom asszem ez örök szerelem lesz. -
Napfénysüti
nagyúr
Elnéztem sorry.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
abcukistván #8998 üzenetére
Everest nem írja ki?
Más: valaki tudná nekem linkelni azt az oldalt ahol Thinkpad szerelési videók vannak? Egyszer már megtaláltam de hülye voltam és nem mentettem el.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Scalpel #8977 üzenetére
Road warrior DTR szerintem nem is lesz soha, üti egymást a kettő.
Ma megnyomogattam Otisz fórumtárs T400-át. Köszönet érte. Állat gép nagyon még nem szállt el a lila köd. Viszont mi azt néztük hogy ennek az akksija nem biztos hogy kompatibilis visszafelé a T/R 61-es sorozattal
Erről van valakinek biztos infója? -
Napfénysüti
nagyúr
Van olyan itt aki már kalibráltatta a kijelzőjét? Mondhatna véleményt erről.
-
Napfénysüti
nagyúr
Meddig használhatja még a Thinkpad nevet a Lenovo? Ha jól emlékszem volt valami megállapodásuk hogy csak X évig lehet.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez leesett a kamionról vagy igaz lehet? [link]
Ma olyan szar napom van lehet csak álmodom
Aktív témák
- Dell G5 I7 9750 /GTX1650/16GB/1,5 TB
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest