- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Aktív témák
-
Nand_i
tag
válasz
Napfénysüti #8793 üzenetére
Alapjában véve nem rossz, félreértés ne essék. Jó maga a vas ami a házon belül van, konkurenciához képest csendes is, billentyűzet is jobb mint az átlag. Ami idegesít, hogy lassan fél kiló szivacs van a palmrest alatt, hogy ne nyikorogjon + bill jobb alsó sarka alá is kellett pici, mert nem feküdt fel rendesen az alatta lévő keretre, és ahányszor használtam a kurzorbillentyűket csörgött. Ha nem lenne benne ennyi szivacs már elvégeztem volna a töréstesztet a fal ellen
. Amit nemrég vettem észre, hogy a monitor fedlapon, nagyjából a bal oldali retesz környékén kicsi dudor van, ami tuti hogy nem volt ott mikor vettem a gépet. Szétfeszítette a retesz, vagy mi a szösz?
Ezek szerintem objektiv dolgok, jöjjön a szubjektív része a dolognak:
anno hobbi célból vettem egy T41et, szinte biztos, hogy céges gép volt, alig győztem róla levakarni az ilyen-olyan nyilvántartási matricákat, kb most lesz négy éves. Az előbb leírt problémák közül egyik sincs meg, sokkal masszívabb hatást kelt az egész gép. Monitor becsukásakor rendes fémes kattanás van, nem ez a műanyag hang, billentyűzetet lehet ütni mindenhol, sehol nem fog hajlani, zörögni. Tényleges méretben nem sok különbség van a két gép vastagága között, a 41esre nézve mégis sokkal vékonyabbnak tűnik mint a 61es.Még valami, tesómnak kb fél éve vettem egy T42est, szintén hasonló benyomásokat keltett bennem, mint a T41. Exbarátnőm több mint 2 éve nyúz egy T41p-t, 2 helyen megrepedt a palmrest (típushiba), meg előjött az USB1.1 probléma is, de azon kívül hibátlan. Pedig elég sokszor ment/megy 24/5-ben a gép és egyáltalán nem vigyáz rá, nem figyeli, hogy esetleg most itt-ott koppan a lapos, vagy sem.
Szóval lehet, csak az "anyag van benne" érzés hiányzik a 61esből, és ha nem lenne mellette a 41es amit szintén szoktam használni, akkor nem tűnne fel a különbség.
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest